Vanvittige priser på smedejernshegn

Design 2

Klassisk engelsk stil med vandret dekoration. Inspirationen er hentet i det klassiske England og er et elegant klokkeformet smedejernshegn, forsynet med to vandrette dekorationer, og hvor stolper og låger afsluttes med kugledekoration.

Design 3

Moderne og minimalistisk design, der matcher nutidens arkitektur. Dette design gør sig godt over afstande, da det er helt enkelt i sit udtryk. De lige linjer gør hegnet velegnet til moderne byggeri, og det vil virke som en fin dekoration byhuset.

Design 4

Enkelt og funktionelt hegn uden dekoration. Pilespidserne laver en flot afslutning på dette enkle smedejernshegn, som har en buet top på porte. Leveres i varmgalvaniseret stål med en pulverlakeret sort overfladebehandling eller i andre RAL farver.

Design 5

Harmonisk konstruktion med tætte balustre i bunden. De elegante pilespidser på de lodrette balustre giver et smukt og harmonisk design. Den tætte konstruktion nederst på hegnet, gør det særligt velegnet til indhegning af mindre hunde.

Design 7

Romantisk smukt design. Den smukke figur i midten af hegnet understreger det romantiske design. De vandrette dekorationer i toppen fuldender konstruktionen, og stolper og låger afsluttes med en fornem harmonisk kugledekoration.

Design 8

Klassisk design med nedadbuede overkanter. Dette design udmønter sig i en harmonisk konstruktion med små balustre i midten og smukke pilespidser på toppen. Porte og låger er tættere i bunden og velegnet til indhegning af mindre hunde.

Design 9

Foren det romantiske udtryk med det stilfulde design. Design 9 er klokkeformet med buet top på porte og låger. Stolper og lågerammerne afsluttes på en flot, harmonisk kugledekoration, og de lodrette balustre afsluttes med smukke pilespidser.

Tilbehør

De rigtige lukketøj, hængsler og skudrigler følger med som tilbehør. Vil du til gengæld gerne kunne låse din låge eller port, kan vi levere en Locinox låsekasse med mod betaling. Vi kan også levere paddehatte.


Restsalg smedejernshegn

Smedejernshegn - spar 50% på flotte havehegn. PIT Hegn

Spar 50% på smukke smedejernshegn

Vores standard serie udgår, og vi sælger derfor restpartiet til fantasipriser. Vores tilbud gælder så længe lager haves, og vi kan ikke garantere at kunne levere alle designs, du ser på denne side. Du finder dog både billige smedejernslåger, smedejernsporte og forskellige typer af smedejernshegn i vores restparti. Alle er af god kvalitet fremstillet af rørprofiler i stål, varmgalvaniseret og efterfølgende pulverlakeret sort.

Vi kan også hjælpe med opmåling og opsætning af disse hegn. 

> Se også hegn i specialmål

SE OGSÅ VORES WEBSHOP


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


Billige smedejernslåger og smedejernshegn

Smedejernshegn og smedejernslåger på tilbud

Havehegn tilbud


Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Trænger dit havehegn til reparation er vi klar til rykke ud. Kontakt os for et evt. besøg eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

HJÆLP TIL OPMÅLING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?