Trådhegn - fletvæv er en stærk type

Flethegn er den holdbare og klassiske løsning

TEST

Fletvæv er et trådhegn og et solidt, klassisk sikringshegn med stor styrke og lang holdbarhed. Hegnet kan anvendes til mange forskellige formål og er en diskret og praktisk løsning til både større og mindre områder. De store masker giver området "luft" samtidig med, at trådtykkelsen giver styrke, så hegnet er modstandsdygtigt over for vind og vejr samt uvedkommende indtrængen.

Et trådhegn af fletvæv er en imødekommende hegnsløsning
En fletvævs hegnsløsning falder naturligt ind i omgivelserne med en god PVC belægning og giver derfor en mere imødekommende afgrænsning af et område. Ønskes yderligere sikring, kan der tilvælges f.eks. pigtråd øverst på hegnet. Du kan også vælge andre typer af trådhegn end en fletvævsløsning til områdesikring. 

Prisen på trådhegn bliver vinderen
til de lange, lige arealer

Fletvævshegnet kaldes meget ofte maskinflet og bruges både til industri, til institutioner og såmænd også til private områder. Et maskinflet hegn/ fletvævs hegn egner sig rigtigt godt til lange, lige arealer og kan med fordel bruges på steder med bakket terræn. Kan vi sætte hegnet op på længere stykker arealer, er maskinflethegnet ofte den mest økonomiske løsning frem for f.eks. panelhegn. Grønt trådhegn som vises på billederne herunder er et flot og effektivt trådhegn til haven - og andre typer af arealer.

 


Maskestørrelser: 5x5 cm.
Farver: Galvaniseret trådhegn. Fås også i grå eller grøn plastbelagt.
Trådtykkelse: fra 2,0 - 2,5 - 2,0/3,1 - 2,5/3,0
Højder: Mange højder fra 1-5 meter

Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254


Galvaniseret trådhegn holder til det danske vejr

Vi kan levere flere forskellige typer af fletvævsløsninger, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende:

  • Sikringshegn type 900 T-Jern
  • Sikringshegn type 100
  • Sikringshegn type 100 FSC
  • Sikringshegn type 180F
  • Sikringshegn type 210 F

En galvaniseret overflade på trådhegnet sikrer levetiden mod det ustadige danske vejr, som byder på masser af fugt henover året.  Et galvaniseret trådhegn er derfor en god investering til dit næste hegn.


Når vi bygger komplette hegnsløsninger af fletvæv, anvender vi naturligvis også forskellige porte og låger som afslutning. Det kunne være en galvaniseret låge eller dobbeltlåge såfremt det er mindre arealer. Til større arealer kan vi også anvende porte med og uden portautomatik.

SE VORES PANELHEGN


Opsætning af trådhegn

Hos PIT Hegn kan du vælge at få hjælp hele vejen rundt om hegnet, dvs. bruge os fra design til færdigt hegn. Du kan også vælge at købe materialer hos os og selv sørge for opsætningen. Til et trådhegn til et industrielt område kan vi dog kun anbefale, at du gør brug af vores erfaring med opsætning af denne hegnstype. Hegnet skal stå sikkert i mange år, og teknikken i opsætningen bidrager til et holdbart hegn. Vi har det rette grej og maskinpark til at udføre opsætning af hegnet effektivt og sikkert. 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?