En verden af hegn - vi sikrer dine værdier

Hegnsløsninger

Robuste hegn til skoler, SFO og børnehaver

Et galvaniseret hegn eller stålhegn omkring en institution, skolegård, børnehave eller sportsplads giver en god tryghed og kan anvendes til mange formål, hvor det er vigtigt at holde børn og voksne ude som inde. Vi har også et stort udvalg af tilhørende låger og porte med og uden børnesikring. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris med god sparring undervejs.

Læs mere

Industrihegn

Hegn til sikring af industri og udendørs arealer 

Et industrihegn fra PIT Hegn sikrer dine værdier uanset, om det er med eller uden elektrisk sikring. Vi har et omfattende sortiment i sikkerhedshegn, trådhegn, pigtråd og andre løsnin­ger til at holde ubudne gæster ude fra matriklen. Vi er også leveringsdygtige i porte, låger, bomme, pullerter og byggepladshegn. Lad os hjælpe dig med det rigtige industrihegn - til den aftalte tid.

Læs mere

Landbrugshegn

Hegn til heste, køer, får og smådyr

PIT Hegn har Danmarks største sortiment inden for hegn til landbruget. Vi har leveret landbrugshegn, forskellige slags dyrehegn og masser af hegnspæle med kvalitetstempel til stutterier, dyreparker og private dyrehold hele Danmark. Vi ved, hvilken kvalitet der kræves af både hegnsmaterialer til opsætning af hegn og opsætning af stolper - både den lille og den store løsning.

Læs mere

Hegn til haven

Robuste havehegn i træ, komposit eller smedejern 

Et flot og robust hegn til haven er en investering i din ejendom. Hos PIT Hegn har vi flere muligheder inden for hegn til haven, raftehegn, panelhegn og smedejernshegn i forskellige udgaver, i standardmål og i specialmål fra egen smed. Har du en drøm, som ikke findes i standardmål, så lad vores smedeværksted hjælpe dig i mål. Vi er fagfolk, der både rådgiver og monterer - vi hjælper dig også gerne med opsætning af dit hegn.

Læs mere

Bom og pullert

Øg sikkerheden med bomme og pullerter

Bomme, pullerter eller et komplet bomanlæg anvendes til afspærring af områder, som ikke kan gøres med et hegn, låge eller port. En manuel eller automatisk bom og pullerter er vigtige redskaber til at afgrænse adgangen ind til områder eller anvendes som en sikker afspærring af arealer. Et bomanlæg fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering med meget høj sikkerhed.

Vi sammensætter ofte flere elementer som f.eks. pullerter og en vejbom til én samlet løsning, som anvendes til adgangskontrol eller trafikregulering. Brug os gerne som sparringspartner. Jo tidligere du inddrager os i projektfasen, desto hurtigere når vi frem til den færdige - og opsatte - løsning. Vores erfaring kommer bedst til sin ret allerede på tegnebrættet, hvor vi bidrager med alle de gode råd der sikrer, at kvaliteten er i top til sidst.

Bomme og pullerter anvendes som oftest til:

  • Private og kommunale områder
  • Aktivitetsområder
  • Parkeringsområder
  • Grønne arealer
  • Halanlæg
  • Virksomheder
  • Vejanlæg
  • Lejlighedsområder
  • Byggerianlæg

Der skal tages højde for beliggenheden og funktionaliteten men også jeres budget. Uanset om du har brug for afspærring af et mindre område eller et komplet bomanlæg, kan vi hjælpe dig. Ring til os på telefon 6225 1254 og få en uforpligtende snak om bomme og pullerter.


 

Læs mere

Byggepladshegn

Byggepladshegn med låge/port og tilbehør

Et byggepladshegn - som mange også kalder mobilhegn - er en enkel og praktisk løsning som et midlertidigt, flytbart hegn ved f.eks. arrangementer som bl.a. cykel- og motionsløb, ved byggepladser eller udgravninger (kloak, vand og renovering). Disse hegn er meget populære, da det er et flytbart hegn, som kan bruges til afspærring af områder af kortere og længere perioder. Vi tilbyder dig Danmarks måske skarpeste priser og leverer byggepladshegn i hele Danmark.

Læs mere

Hegnstyper

Et byggepladshegn er et populært hegn, fordi det er let, flytbart hegn. Hos PIT Hegn har vi forskellige typer mobilhegn og flytbare hegn til afspærring af både mindre og større områder. Vælg f.eks. mellem standard eller med anti climb.

Afspærring

En metalbarriere er en sikker form for afspærring og er også god til at gøre folk opmærksomme på steder, hvor der kan være en potentiel fare. Afspærring bruges ofte til byggepladser eller events, fordi de er nemme at flytte med.

Tilbehør til mobilhegn

Gør dit mobilhegn mere sikkert og stabilt ved brug af kvalitets tilbehør. Med tilbehøret kan du sikre dit hegn mod evt. tyveri. Vores tilbehørsprogram har flere forskellige fødder, klammer, beslag mv.

Råd & Vejledning

Er du i tvivl om, hvilken type afspærring eller barriere, du har brug for? Kontakt os og få gratis vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe dig med både opsætning og nedtagning af mobilhegn og afspærring.