Køb hegn og hegnsmaterialer i vores fysiske butik i Ringe

Vores butik i Ringe er åben alle hverdage

Butik

Her kan du købe alle de varer, som vi har til salg på vores webshop og mere til. På hylderne finder du mange forskellige reservedele til hegn, porte og låger. Du vil møde din fagmand, som vil give dig professionel rådgivning.

Vi har altid et meget stort lager af både hegn, porte og låger samt hegnspæle og forskellige stolper til hegn. Besøger du vores butik i åbningstiden, har du naturligvis mulighed for at hente de materialer, du skal bruge direkte fra vores lager. Det fremmer ekspeditionen, hvis du bestiller på forhånd, så vi kan have det pakket og klar til dig, når du kommer.

Byggepladshegn er også standardvare på vores lager - i forskellige størrelser. Se www.byggepladshegn.dk og prøv evt. vores prisberegner.


Vi er her til at rådgive og hjælpe dig, og vores udstilling er komplet, så du nemmere kan sammenligne og vurdere de forskellige løsninger inden for hegn. Vi har både indendørs og udendørs udstilling, hvor du kan se de forskellige hegn, porte og låger samt sæsonprægede produkter. Kontakt os gerne, hvis du mangler mere information omkring vores produkter.  


 


Står du og skal i gang med et weekendprojekt, renovering eller sætte et nyt hegn op omkring din ejendom? Uanset om det er til indhegning af dyr, indhegning af en virksomhed eller have, har vi en flot kvalitetsløsning til dig.

Billigt trådhegn og nethegn. Se tilbud i butikken

Har du overvejet?

Skal du f.eks. købe hegn til hestefolden, trådhegn til hønsegården eller et flot smedejernshegn til indkørslen, er der flere faktorer, du bør overveje:

  • Kvalitet og funktion
  • Størrelse og opmåling
  • Udseende i forhold til omgivelserne

Det ved vi noget om hos PIT Hegn, og vi vil gerne hjælpe dig. Vores butik ligger tæt ved motorvejen, så det er meget nemt at finde os.
Se også vores shop her: www.pithegnshop.dk

Ud over vores butik har vi et showroom for virksomheder. Her kan du se de forskellige porte og hegnstyper inden for sikringshegn, landbrugshegn og smedejernshegn.

Kom og besøg os

Du får et langt bedre indtryk af hegnstyperne i udstillingen end det, vi kan vise dig via vores website. Vi kan derfor kun opfordre dig til at kigge ud forbi os. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Ring til os på telefon 6225 1254 og aftal et tidspunkt, hvis du vil se vores showroom eller vide mere om vores forskellige løsninger.

Billigt hegn og gode tilbud. Få rådgivning i vores butik i Ringe,.7

Vores forskellige typer af smedejernshegn finder du i vores udendørs udstilling. Udstillingen er altid åben, så du kan kigge ind, når du har tid.

PIT Hegn - alt i hegn, porte og låger
PIT Hegn - opsætning hegn, porte og låger