PIT Hegn - Vi sikrer dine værdier

PIT Hegn Hovedkontor

Vores hovedkontor ligger i Ringe på Fyn. Her finder du vores administration, lager og butik med både indendørs og udendørs showroom

PIT Hegn Østjylland

PIT Hegn Østjylland er vores afdeling i Galten. Her møder du Morten og Bo, som kan hjælpe dig med hele PIT Hegn sortimentet.

PIT Hegn Nordjylland

PIT Hegn NordVest er vores afdeling i Hurup. Her møder du Martin, som kan hjælpe dig med hele PIT Hegn sortimentet.

PIT Hegn KBH/Sjælland

PIT Hegn har 3 afdelinger på Sjælland. Her møder du Lennart, Preben og Palle, som kan hjælpe dig med hele PIT Hegn sortimentet.


Om os

En verden af hegn

PIT Hegn er din totalleverandør inden for hegn til industrien, det offentlige, landbruget og til privat. Vi har mere end 25 års erfaring inden for hegn og opsætning af hegn, og vi sætter en ære i at rådgive dig til at opnå et flot resultat – uanset hvilken hegnsløsning du har i tankerne.

Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark - alt sammen løsninger, som vi er stolte af. Uanset om du handler med os som privatperson eller erhverv, får du en professionel samarbejdspartner. Du kan vælge at købe dine materialer hos os og selv sørge for resten, eller du kan få gavn af hele vores ekspertise: fra idé til montering. Vi yder dig den bedste service, vi overhovedet kan fra start til slut. 


Kendetegnende for et produkt købt hos PIT Hegn er:

  • Kvalitet til gode priser
  • Det store udvalg af hegn og hegnsartikler
  • Fagfolk der både rådgiver og monterer
  • Den gode service, vi leverer hver gang
  • Landsdækkende salg, opsætning og reparation


Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre, og vores første konsulentbesøg er gratis. 
Find inspiration til dit nye hegn i vores referencer


FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

 

Alt i hegn, porte og låger
- og garanti for at vores produkter lever op til det, vi lover

Vi tror på høj kvalitet. Det betyder, at vi udelukkende anvender hegn, porte og låger af godt råmateriale og gennemtestet teknologi. Det betyder, at vores leverandører er nøje udvalgt fra Europa, og at vi på flere af vores produkter tilbyder en garanti, du ikke finder andre steder. Det, du ikke kan se med det blotte øje, er det som skal kunne holde til mest. Derfor giver vi f.eks. 10 års overfladegaranti på vores pulverlakerede smedejernshegn og 20 års garanti mod råd på alle vores NTR-A-trykimprægnerede pæle.

 

En verden af hegn - PIT HEGN

Billigt hegn, porte og låger i høj kvalitet.


En historie vi er stolte af

PIT Hegn blev etableret tilbage i 2002 af Palle Ingemann på Fyn, og vi har været igennem en kraftig ekspansion lige siden.  Palle Ingemann solgte i 2018 sit livsværk til vores nuværende Indehaver/Direktør Thomas Bentsen. Vi kan i dag kalde os en af de største spillere på markedet inden for hegn med stor ekspertise på især kvalitetshegn til industri, institutioner og kommuner, landbrug, gartnerier, skovbrug og den offentlige sektor.

Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark

Vi har opsat mange kilometer af hegn over hele Danmark og gennem årene hjulpet hundredvis af mennesker med at finde frem til den mest optimale hegnsløsning. Landsdækkende resultater, som vi er stolte af.

Vi har 4 ben at stå på

PIT Hegn har i dag 5 afdelinger. Hovedkontoret med fysisk butik og udstilling ligger i 5750 Ringe. Vores fire underafdelinger ligger henholdsvis i Galten, Thy og på Sjælland. Alle afdelinger kan hjælpe med salg og rådgivning af hele PIT Hegn sortimentet.

I 2015 købte PIT Hegn Odense Trådvarefabrik, som i dag er at finde på adressen i Ringe. Det betyder, at vi nu har hele produktionen samlet og står stærkt med vores egen smed, der blandt også laver pressegitter og smedejernshegn efter specialmål. 

Pit Hegn - vi sikrer din værdier

PIT Hegn - kvalitet til gode priser

Kvalitet og pris skal hænge sammen, men hos PIT Hegn tilbyder vi høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi er storimportør og har egen import af f.eks. elhegn, akacie naturpæle FSC®, trykimprægnerede FSC® certicificerede pæle samt låger og tråd. Vi yder 20 års garanti mod råd på vores trykimprægnerede FSC® certicificerede pæle. Et kvalitetsstempel, som vores kunder er trygge ved.

PIT Hegn – fra projekt til færdigt hegn

Vores erfaring har givet vores ekspertise. Vores personalet er uddannet til at kunne rådgive både enkle og omfattende projekter fra idé til færdig løsning. Du får altid gratis og uforpligtende konsulenthjælp med i handlen hos os. Vi måler gerne opgaven op og laver et par løsningsforslag til dig. Herefter kan du vælge at opsætte hegnet selv eller at få hjælp fra os.

PIT Hegn – med øje for miljøet

Vi tager vare på den verden, vi lever i, og vi handler derfor ansvarligt og respektfuldt over for miljøet. Vi bestræber os hele tiden på at rådgive om miljørigtige materialevalg, som ikke kun handler om holdbarhed og udseende men også miljøbevidstheden. Denne viden gennem årene har gjort os til specialister inden for naturpleje og giver os det kvalitetsstempel, som udmønter sig i vores tilfredshedgaranti på vores produkter.


Pit Hegn - vi sikrer din værdier

Flere af vores medarbejdere har været hos os fra starten, og den specialistviden gør os til eksperter inden for opsætning af stort set alle typer af hegn. Vores dygtige montører har det helt rigtige moderne udstyr, og har du ikke mod på selve opsætningen, så lad os hjælpe dig.

Hos PIT Hegn tilbyder altid et uforpligtende tilbud på opsætning af et komplet hegn eller en vurdering af et eksisterende hegn i forhold til reparation.

Pit Hegn - vi sikrer din værdier

Vi bestræber os på altid at være den troværdige, åbne og fagligt kompetente samarbejdspartner, så vi gennem levering af kvalitetsprodukter, godt håndværk og professionalisme vil være dit naturlige valg som leverandør af hegn. Vi lytter gerne til dig, så vi derved kan justere og udvikle vores koncept og sortiment.

Vores erfarne og kompetente medarbejdere er klar til at rådgive og vejlede dig pr. telefon, pr. e-mail, i vores afdelinger eller hos dig. Vi er fagfolk, der både rådgiver, måler op og monterer. En PIT Hegn montør går aldrig hjem, før leddet er lukket.

Pit Hegn - vi sikrer din værdier