El hegn har en stærk effekt

Elektrisk hegn til områder der kræver højere sikkerhed

Elektrisk hegn

Et standardhegn kan altid forstærkes yderligere med elektrisk sikring, så vi får skabt et el hegn i stedet. Et elektrisk sikringshegn anvendes ofte til sikring af udendørs opbevaring ved f.eks. trælaster, bilforhandlere og kan også anvendes som perimeter sikring af bygninger, der er særligt udsatte for indbrud og hærværk.

PIT Hegn kan hjælpe dig med et komplet nyt hegn eller udelukkende tilførsel af elektrisk sikring til et eksisterende hegn. 

 • Der monteres 8-32 elektriske tråde indvendigt eller over bestående hegn
 • Alle har stor respekt for stød. Alene de gule advarselstrekante har en god præventiv effekt
 • Prisen er fornuftig og i flere tilfælde har hegnet tjent sig ind på under et år

Et elektrisk sikringshegn er fuldt ud lovligt
Et PIT Hegn elektrisk sikringshegn opfylder krav fra Demko, stærkstrømsreglementet samt EU's regelsæt for montering af elektriske sikringshegn. Vores medarbejdere har styr på reglerne inden for området, så overlad det trygt til os at tage de rigtige forbehold for dig. 

SE VORES HEGN MED PIGTRÅD


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op. Se vores referencer


 

Elporte og matchende låger til elektrisk hegn

Når vi sikrer områder med el hegn, kræver det ofte også stabile og lidt større løsninger med elporte og port automatik. Her kan vores faglige konsulenter rådgive, så vi får skabt en samlet hegsnløsning, der ikke bare sikrer området men som også er i harmoni med hele området. 

Automatisk låge til indkørsel? - vælg selv kvalitet og udformning

Der findes mange forskellige typer af porte og låger, og de fås naturligvis både med og uden portautomatik som f.eks.

 • Mindre automatisk låge til indkørsel
 • Automatisk skydelåge eller skydeport til indkørsel
 • Automatisk port i forskellige størrelser og design
 • Svingport med portautomatik i forskellige størrelser
 • Svæveporte i standardmål eller specialdesign

Alle vores porte og låger til elektrisk hegn fås i standardmål, men vi vil til enhver kunne designe moduler til en specialdesignet løsning. 

SE VORES PORTE OG LÅGER

 

elporte til el hegn og ekstra sikkert elektrisk hegn. Alt i hegn, porte og låger - også med pigtråd. Kontakt PIT Hegn

Vi er eksperter i automatiske svæveporte, og vi kan til enhver tid koble portautomatik til jeres eksisterende system. Det betyder, at en fjernbetjening til f.eks. en port kan fås i forskellige udgaver - afhængig af jeres adgangskontrol og hvilke forskellige personer, som skal have adgang. Er du i tvivl om, du har brug for at sætte pigtråd på toppen af hegnet, kan vi altid starte uden og tilføre det senere. Læs mere om vores hegn med pigtråd her.


Opsætning af elektrisk hegn

Hos PIT Hegn kan du vælge at få hjælp hele vejen rundt om hegnet, dvs. bruge os fra design til færdigt hegn. Du kan også vælge at købe materialer hos os og selv sørge for opsætningen. Til et elektrisk hegn til store som små industrielle områder kan vi dog kun anbefale, at du gør brug af vores erfaring med opsætning af denne hegnstype. Der er nogle regler på området, som skal overholdes. Desuden har vi det rette grej og maskinpark til at udføre opsætning af hegnet effektivt og sikkert. 


Kontakt en af vores PIT Hegn medarbejdere og hør mere om mulighederne. 
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.


Elhegn. Elektrisk hegn uden pigtråd, opsat på nyt trådhegn. PIT HEGN

Elektrisk hegn. el hegn på eksisterende hegn. PIT HEGN

El hegn - sikringshegn og portautomatik

el hegn - elektrisk hegn med og uden pigtråd. Alt i hegn, porte og låger med og uden portautomatik. Også automatisk låge til indkørsel og automatisk port. Kontakt PIT Hegn

El hegn - elektrisk sikringshegn, porte og låger


 1. En Demko godkendt spændingsgiver, som udsender en smertefuld elimpuls hvert sekund. Impulsen har en styrke på 5.000-8.000 volt og op til 8 ampere. Da impulsen er kortvarig, vil den føles ubehagelig, dog er den ufarlig
 2. Et flertrådshegn monteres på indersiden af det eksisterende hegn og kan opsættes på de fleste typer hegn
 3. Hegnet overvåges konstant af et alarmanlæg via den elektriske impuls, som omgående registrerer et forsøg på gennembrydning af hegnet, kortslutning eller afbrydelse af trådene. Dette vil udløse en alarm. Alarmanlægget kan tilsluttes et eksisterende alarmanlæg

KONTAKT OS