El hegn har en stærk effekt


Elektrisk hegn til områder der kræver højere sikkerhed

Elektrisk hegn

Et standardhegn kan altid forstærkes yderligere med elektrisk sikring, så vi får skabt et el hegn i stedet. Et elektrisk sikringshegn anvendes ofte til sikring af udendørs opbevaring ved f.eks. trælaster, bilforhandlere og kan også anvendes som perimeter sikring af bygninger, der er særligt udsatte for indbrud og hærværk. PIT Hegn kan hjælpe dig med et komplet nyt hegn eller udelukkende tilførsel af elektrisk sikring til et eksisterende hegn. 

Hurtige fakta om vores el hegn

 • Der monteres 8-32 elektriske tråde indvendigt eller over bestående hegn
 • Alle har stor respekt for stød. Alene de gule advarselstrekanter har en god præventiv effekt
 • Prisen er fornuftig og i flere tilfælde har hegnet tjent sig ind på under et år

Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op. Se vores referencer


 


 1. En Demko godkendt spændingsgiver, som udsender en smertefuld elimpuls hvert sekund. Impulsen har en styrke på 5.000-8.000 volt og op til 8 ampere. Da impulsen er kortvarig, vil den føles ubehagelig, dog er den ufarlig
 2. Et flertrådshegn monteres på indersiden af det eksisterende hegn og kan opsættes på de fleste typer hegn
 3. Hegnet overvåges konstant af et alarmanlæg via den elektriske impuls, som omgående registrerer et forsøg på gennembrydning af hegnet, kortslutning eller afbrydelse af trådene. Dette vil udløse en alarm. Alarmanlægget kan tilsluttes et eksisterende alarmanlæg

KONTAKT OS

Elhegn - perimeter sikring med sort panelhegn og el hegn Elhegn - sort panelhegn med 3 tråde pigtråd og knæk
Elhegn - sort elektrisk panelhegn med 2 tråde pigtråd med strøm Sikkert elhegn - perimetersikring med gitterhegn og el hegn

Lovligt og sikkert elhegn fra PIT Hegn

Et elektrisk sikringshegn er fuldt ud lovligt. Et PIT Hegn elektrisk sikringshegn opfylder krav fra Demko, stærkstrømsreglementet samt EU's regelsæt for montering af elektriske sikringshegn. Vores medarbejdere har styr på reglerne inden for området, så overlad det trygt til os at tage de rigtige forbehold for dig.

Som udgangspunkt kan vi omforme enhver type hegn til et elhegn ved at montere tråde (med eller uden pigtråd) på toppen af hegnet. De fleste gange monterer vi elhegn på


Tag os med på råd allerede i idéfasen og vi kan spare dig for en masse tid. Du kan også lade dig inspirere af udførte opgaver lige her. 

SE VORES HEGN MED PIGTRÅD


 

Elhegn - flethegn med elektrisk sikring
Elhegn - galvaniseret panelhegn med elektrisk sikring

Port og/eller matchende låger til el hegn

Når vi sikrer områder med el hegn, kræver det ofte også stabile og lidt større løsninger med automatiske porte, skydeporte, foldeporte og port automatik der sikrer effektiv adgangskontrol. Her kan vores faglige konsulenter rådgive, så vi får skabt en samlet hegnsløsning, der ikke bare sikrer området men som også er i harmoni med hele området. Der er forskel på, om vi sætter op omkring et landbrugsareal f.eks. solcellepark eller vi sikrer en virksomhed eller et havneområde. Du kan evt. også læse mere om perimetersikring her.

Der findes mange forskellige typer af porte og låger, og de fås naturligvis både med og uden port automatik som f.eks.

 • Mindre automatisk låge til indkørsel eller vej
 • Automatisk skydelåge eller mindre skydeport til indkørsel eller vej
 • Automatisk port i forskellige størrelser og design
 • Foldeport med avanceret port automatik i forskellige størrelser
 • Skydeport i standardmål eller specialdesign i forskellige størrelser

Alle vores porte og låger til elektrisk hegn fås i standardmål, men vi vil til enhver kunne designe moduler til en specialdesignet løsning. 

Vi er eksperter i automatiske porte, og vi kan til enhver tid koble portautomatik til jeres eksisterende system. Det betyder, at en fjernbetjening til f.eks. en port kan fås i forskellige udgaver - afhængig af jeres adgangskontrol og hvilke forskellige personer, som skal have adgang. Vores porte kan udstyres med hajtænder på toppen, som er med til at øge sikkerheden. Er du i tvivl om, du har brug for at sætte pigtråd på toppen af hegnet og porten, kan vi altid starte uden og tilføre det senere. 


Kontakt en af vores PIT Hegn medarbejdere og hør mere om mulighederne. 
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.

SE VORES PORTE OG LÅGER


 

Galvaniseret skydeport til elhegn - elektrisk sikring af landbrugsareal Skydeport til elhegn - elektrisk sikring med port og hegn
Skydeport - galvaniseret automatisk port til elektrisk sikring med hegn Perimetersikring med foldeport - elektrisk sikring med adgangskontrol

Opsætning af elektrisk hegn

Hos PIT Hegn kan du vælge at få hjælp hele vejen rundt om hegnet, dvs. bruge os fra design til færdigt hegn. Du kan også vælge at købe materialer hos os og selv sørge for opsætningen. Til et elektrisk hegn til store som små industrielle områder kan vi dog kun anbefale, at du gør brug af vores erfaring med opsætning af denne hegnstype. Der er nogle regler på området, som skal overholdes. Desuden har vi det rette grej og maskinpark til at udføre opsætning af hegnet effektivt og sikkert. 

elhegn - elektrisk sikring med hegn, låger og porte
Perimtersikring - opsætning af elhegn, porte, foldeporte og skydeporte

Service af elektrisk hegn og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

 • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
 • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres elektrisk hegn og porte.

SE PORTSERVICE


Kontakt en af vores PIT Hegn medarbejdere og hør mere om mulighederne. 
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.


 

 

 

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

PIT Hegn - opsætning af elektrisk hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Casper Førgaard

Casper Førgaard

Salg – Industri/Sikring
Telefon: 38403720
Bo Møller Juul

Bo Møller Juul

Projektleder Midtjylland
Telefon: 38403742
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440