Komposithegn med 5 års garanti

Hegn til afskærmning og lyddæmpning

Komposithegn

Komposithegn. Lydhegn. Støjhegn. Støjværn. Kært barn har mange navne.
Komposithegn kan noget med sin flotte træstruktur. Udover at det er en vedligeholdelsesfri løsning, er det også et godt læhegn og afskærmningshegn.

Et komposithegn er et meget anvendeligt hegn, når du bor et sted, hvor du bliver generet af støj. Det kan bl.a. være tæt på jernbaner eller en trafikeret vej. Der findes i dag mange forskellige slags støjhegn, men PIT Hegn har valgt at specialisere sig inden for komposithegn af høj kvalitet. Med et komposithegn skærmer du ikke alene mod lyden, men du får et flot, stilrent og vedligeholdelsesfrit hegn tillige med. Vælg mellem vores 2 typer af komposithegn: med og uden støjdæmpning. 


Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud.

Kontakt os, hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

Komposithegn uden lyddæmpning

 • Højkvalitets komposithegn i et væld af farver, hvor grå ofte er den foretrukne farve
 • Et vedligeholdelsesfrit hegn. Denne type dæmper IKKE støj
 • Sættes op som dobbeltklink eller med fer og not
 • Fås med kompositstolper, dvs. stolper i samme materiale og farve som hegnet, som støbes i beton
 • 5 års garanti medfølger

Komposithegn -vedligeholdelsesfrit hegn til haven eller læhegn som terassehegn Vedligeholdelsesfrit havehegn. Vælg et lyddæmpende komposithegn af bedste kvalitet

Komposithegn med støjdæmpning

 • Et lydhegn i komposit materiale
 • Et vedligeholdelsesfrit hegn, som reflekterer lyden (læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden)
 • Sættes op som dobbeltklink eller med fer og not
 • Fås med galvaniserede stolper eller farvede jernstolper i f.eks. hegnets farve, der støbes i beton
 • 5 års garanti medfølger
Komposithegn - vedligeholdelsesfrit hegn med lyddæmpning af bedste kvalitet

Hos PIT Hegn kan du altid få et uforpligtende tilbud på et komplet komposithegn med eller uden vores hjælp til opsætning. Har du et særligt ønske om et vedligeholdelsesfrit hegn med eller uden lyddæmpning, så ring til os på telefon 6225 1254.


Fordelene ved komposithegn som støjdæmpende lydhegn

 • Effektivt hegn, der skærmer mod støj
 • Indeholder 70% træ, som giver et kompakt hegn
 • Tidløst, flot design, der fås i 10 flotte farver og passer ind hos de fleste haver og grønne områder
 • Fås med matchende låger eller port
 • Vedligeholdelsesfrit hegn. Enkel rengøring med vand eller mild algefjerner
 • Nem og hurtig opsætning, hvilket minimerer dine omkostninger til dette

Vi har også et stort udvalg af andre slags hegn, hvis du ikke lige har brug for støjreduktion. Vi har bl.a. smedejernshegn, panelhegn, raftehegn og forhavehegn, som er meget velegnede til private haver. Derudover tilbyder vi også alle vores hegn efter specialmål, så vi er sikre på, at du får en hegnsløsning, der passer perfekt til dit behov. Med vores eget smedeværksted i Ringe kan vi tilpasse ethvert hegn, port og låge efter specialmål.


Vi har opsat mange kilometer af hegn over hele Danmark, og vi hjælper også gerne dig.

Du kan se alle vores referencer lige her.


 

Porte og låger til komposithegn

Vi ser flere og flere vælge komposithegnet ganske enkelt, fordi det er en god og langtidsholdbar investering samt, at hegnet ikke skal vedligeholdes. Når først det er sat op, er arbejdet som sådan gjort. Resten handler om sporadisk rengøring for skidt og alger. Vores komposithegn er naturligvis udført i den nyeste teknologi, som giver dig den tryghed, at du får et hegn af meget høj kvalitet. Det er modstandsdygtigt mod vind og vejr og kan ikke angribes af råd, svamp eller alger.

Det samme er gældende for porte og låger, som kan placeres i hegnet, hvor man ønsker det. Mulighederne er mange f.eks. enkelt adgangslåge eller dobbeltadgangslåge. Er det en ny port til indkørsel, er der et væld af muligheder inden for låse, låsesystemer samt port automatik. En port eller låge i komposithegn udføres oftest i specialtilpasset mål, som passer nøjagtigt til den ønskede åbning. Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne og en uforpligtende pris.

> Se flere porte og låger her 

Komposithegn - port til indkørsel med manuel lås.
Effektiv støjdæmpning med et komposit hegn med matchende port i komposit til indkørsel Komposit hegn på galvaniserede stolper til haven Komposithegn - Effektiv afskærmning med vedligeholdelsesfrit hegn Komposithegn - vedligeholdelsesfrit hegn med lyddæmpning af bedste kvalitet Komposithegn med dobbelt klink på galvaniserede stolper. Vedligeholdelsesfrit hegn med støjdæmpning Komposithegn på komposit stolper. Effektiv afskærmning med et vedligeholdelsesfrit hegn Komposithegn. Vedligeholdelsesfrit hegn på galvaniserede stolper Sort komposithegn til haven. Vedligeholdelsesfrit hegn og støjhegn
BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Hjælp til opsætning af havehegn

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER