Komposithegn samt porte og låger i komposit

Flot og vedligeholdelsesfrit komposithegn af høj kvalitet

Komposithegn

Et komposithegn kan noget med sin flotte og meget tætte struktur. Udover at det er en vedligeholdelsesfri løsning, er det også et godt læhegn og afskærmningshegn.

Komposithegn til haven af bedste kvalitet

Et komposithegn er et meget anvendeligt hegn, når du bor et sted, hvor du har brug for mere privatliv. Der findes i dag flere forskellige kvaliteter inden for komposit hegn. Hos PIT Hegn har valgt at specialisere os inden for komposithegn af høj kvalitet. Det er vores garanti til dig, så du kan føle dig tryg ved at investere i et flot og vedligeholdelsesfrit hegn, der står snorlige i mange, mange år. Vores komposithegn monteres på galvaniserede stolper, som afsluttes på flotteste vis med en galvaniseret skinne. Dette gør et komposithegn modstandsdygtigt over for slag og kraftige vindstød.

> Læs om gode grunde til at vælge et komposithegn til haven


Få hjælp til at vælge det rigtige hegn i komposit

Vi hjælper dig gerne fra idé til færdigt hegn. Du kan vælge at købe dine materialer hos os og selv stå for resten. Har du brug for vores hjælp, kan vi hjælpe dig med både opmåling, optegning og opsætning. Kontakt os for en uforpligtende pris

Var du på udkig efter et støjdæmpende komposithegn?

SE VORES STØJHEGN HER


 


Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye komposithegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert i mange, mange år.

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 
KONTAKT OS

Komposithegn - brun komposit på galvaniserede stolper Hvid komposithegn til haven - flot havehegn
Brun komposithegn - flot havehegn og læhegn Komposithegn - hvid komposithegn tilpasset indkørlse

5 grunde til at vælge komposithegn fra PIT-Hegn

PIT-Hegn sælger udelukkende komposithegn i bedste kvalitet, det giver dig tryghed i dit køb af hegn. Med i vores prisen er vores faglige ekspertise med opsætning af kilometervis af komposithegn i hele Danmark. Kendetegnede ved et komposithegn fra PIT Hegn er:

  1. Højkvalitets komposithegn i et væld af farver, hvor grå ofte er den foretrukne farve
  2. Et vedligeholdelsesfrit hegn, der kun kræver vand/sæbe til normal vedligehold
  3. Sættes op som dobbeltklink eller med fer og not
  4. Fås med kompositstolper, dvs. stolper i samme materiale og farve som hegnet – eller galvaniserede stolper. Stolper nedstøbes altid i beton
  5. Denne type dæmper minimal støj men er ikke et støjhegn. Ønsker du effektiv støjdæmpning, så klik her

 


Hos PIT Hegn kan du altid få et uforpligtende tilbud på et komplet komposithegn med eller uden vores hjælp til opsætning. Har du et særligt ønske om et vedligeholdelsesfrit hegn med eller uden lyddæmpning, så ring til os på telefon 6225 1254.


 

Komposithegn til private - fås i mange farver
Komposithegn til terassen. Kombiner med f.eks. raftehegn

Affaldsskjuler af komposithegn

Skraldespande er sjældent et kønt syn. De er visse steder også et ofte mål for hærværk. Med et komposithegn kan du få et vedligeholdelses frit hegn som affaldsskjuler, der lukker helt tæt, så affaldsområdet bliver skærmet helt af. En affaldsskjuler løsning kan laves efter mål. Det samme er gældende for en låge, så det er nemt at komme ind og ud. Uanset størrelse fås en affaldsskjuler løsning naturligvis i de farver, som skulle det være et komplet hegn. Har du brug for opmåling og opsætning af hegnet, hjælper vi dig gerne.

Alle vores komposithegn løsninger til affaldsskjuler er på specialmål, da det afhænger af, hvad og hvor meget løsningen skal kunne skærme af.

Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne og en uforpligtende pris. 


 

Affaldsskjuler - komposithegn med matchende låge til afskærmning
Affaldsskjuler - komposithegn med låge til at skærme af for skraldespandene

Porte og låger til komposithegn

Vi ser flere og flere vælge et komposithegn ganske enkelt, fordi det er en god og langtidsholdbar investering samt, at hegnet ikke skal vedligeholdes. Når først det er sat op, er arbejdet som sådan gjort. Resten handler om lettere rengøring for skidt og alger. Vores komposithegn er naturligvis udført i den nyeste teknologi, som gør det modstandsdygtigt mod vind og vejr - og kan ikke angribes af råd, svamp eller alger.

Det samme er gældende for porte og låger, som kan placeres i hegnet, hvor du ønsker det. Mulighederne er mange f.eks. enkelt adgangslåge, dobbelt adgangslåge eller port. Er det en ny port til indkørsel, er der et væld af muligheder inden for låse, låsesystemer samt port automatik. En port eller låge i komposit materiale udføres oftest i specialtilpasset mål, som passer nøjagtigt til den ønskede åbning. 


Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne og en uforpligtende pris.

> Se flere porte og låger her 


 

Komposithegn låge på galvaniseret ramme - alt i hegn, porte og låger på mål
Hvid komposithegn - port i specialmål Komposithegn låge - komposithegn og galvaniseret stål stolper
Komposithegn til private - port og låge i specialmål med Locinnox lås Komposithegn låge - få en port eller låge efter mål

Opsætning af komposithegn

Hos PIT Hegn er det de færreste af vores kunder, som vælger selv at opsætte deres komposithegn. Du kan naturligvis vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning af dit hegn. Har du brug for vores hjælp til opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud, hvor prisen indeholder den komplette hegnsløsning.

Opsætning af komposithegn er et af vores ekspertise områder, hvor du kan forvente, at vi styrer processen fra din idé til det færdige hegn. I lige terræn er opsætningen relativ enkel at gå til og afhængig af, hvor meget hegn der skal opsættes, kan du forvente en arbejdstid fra et par dage til et par uger. Vi starter med nedstøbning af stolper, hvor cementen har en hærdningstid, der giver udslag i, hvornår vi efterfølgende kan montere hegnet. Vi giver dig altid besked i forvejen, så du ved, hvornår vi kommer for at sætte dit hegn op. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig videre. 

Du kan finde inspiration i vores udførte opgaver lige her

Opsætning af hegn


 

Opsætning af komposithegn - vi hjælper med opmåling og opsætning
Komposithegn - vores montører klarer al opsætning af hegn

Vi har også et stort udvalg af andre slags hegn, hvis du ikke lige har brug for støjreduktion. Vi har bl.a. smedejernshegnpanelhegnraftehegn og forhavehegn, som er meget velegnede til private haver. Derudover tilbyder vi også alle vores hegn efter specialmål, så vi er sikre på, at du får en hegnsløsning, der passer perfekt til dit behov. Med vores eget smedeværksted i Ringe kan vi tilpasse ethvert hegn, port og låge efter specialmål.


FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Komposithegn - opsætning af hegn og porte

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER