Komposithegn, porte og låge til haven

Flot og vedligeholdelsesfrit hegn af komposit

Komposithegn

Et komposithegn kan noget med sin flotte og meget tætte struktur. Udover at det er en vedligeholdelsesfri løsning, er det også et godt læhegn og afskærmningshegn.

Et komposithegn er et meget anvendeligt hegn, når du bor et sted, hvor du har brug for mere privatliv. Der findes i dag flere forskellige kvaliteter inden for komposit hegn. Hos PIT Hegn har valgt at specialisere os inden for komposithegn af høj kvalitet. Det er vores garanti til dig, så du kan føle dig tryg ved at investere i et flot og vedligeholdelsesfrit hegn, der står snorlige i mange, mange år. Vores komposithegn monteres på galvaniserede stolper, som afsluttes på flotteste vis med en galvaniseret skinne. Dette gør et komposithegn modstandsdygtigt over for slag og kraftige vindstød.


Vi hjælper dig gerne fra idé til færdigt hegn. Du kan vælge at købe dine materialer hos os og selv stå for resten. Har du brug for vores hjælp, kan vi hjælpe dig med både opmåling, optegning og opsætning. Kontakt os for en uforpligtende pris.

Var du på udkig efter et støjdæmpende komposithegn?
Se vores støjhegn her


 


Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye komposithegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert i mange, mange år.

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud. Det kan være svært at udskifte dele af et komposithegn, da farvenuancerne kan blive for store, men vi giver dig gerne vores mening om det mest optimale resultat!

Kontakt os, hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

Komposithegn - flot havehegn med port eller l åge
Komposithegn i kraftig kvalitet. Fås i mange farver

Komposithegn af høj kvalitet

Et komposithegn af høj kvalitet giver dig tryghed i dit køb af hegn. Med i vores prisen er vores faglige ekspertise med opsætning af kilometervis af komposithegn i hele Danmark. Kendetegnede ved et komposithegn fra PIT Hegn er:

  • Højkvalitets komposithegn i et væld af farver, hvor grå ofte er den foretrukne farve
  • Et vedligeholdelsesfrit hegn, der kun kræver vand/sæbe til normal vedligehold
  • Sættes op som dobbeltklink eller med fer og not
  • Fås med kompositstolper, dvs. stolper i samme materiale og farve som hegnet – eller galvaniserede stolper. Stolper nedstøbes altid i beton
  • Denne type dæmper IKKE støj

Hos PIT Hegn kan du altid få et uforpligtende tilbud på et komplet komposithegn med eller uden vores hjælp til opsætning. Har du et særligt ønske om et vedligeholdelsesfrit hegn med eller uden lyddæmpning, så ring til os på telefon 6225 1254.


 

Komposithegn til private - flot havehegn med port eller låge Komposithegn til private - fås i mange farver
Komposithegn til terassen. Kombiner med f.eks. raftehegn Komposithegn til private - effektiv afskærning med læhegn

Porte og låger til komposithegn

Vi ser flere og flere vælge et komposithegn ganske enkelt, fordi det er en god og langtidsholdbar investering samt, at hegnet ikke skal vedligeholdes. Når først det er sat op, er arbejdet som sådan gjort. Resten handler om lettere rengøring for skidt og alger. Vores komposithegn er naturligvis udført i den nyeste teknologi, som gør det modstandsdygtigt mod vind og vejr - og kan ikke angribes af råd, svamp eller alger.

Det samme er gældende for porte og låger, som kan placeres i hegnet, hvor du ønsker det. Mulighederne er mange f.eks. enkelt adgangslåge, dobbelt adgangslåge eller port. Er det en ny port til indkørsel, er der et væld af muligheder inden for låse, låsesystemer samt port automatik. En port eller låge i komposit materiale udføres oftest i specialtilpasset mål, som passer nøjagtigt til den ønskede åbning. 


Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne og en uforpligtende pris.

> Se flere porte og låger her 


 

Komposithegn låge på galvaniseret ramme - alt i hegn, porte og låger på mål
Komposithegn låge - få en port eller låge efter mål
Komposithegn låge - komposithegn og galvaniseret stål stolper

Opsætning af komposithegn

Hos PIT Hegn er det de færreste af vores kunder, som vælger selv at opsætte deres komposithegn. Du kan naturligvis vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning af dit hegn. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud.

Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 


Vi har opsat mange kilometer af hegn over hele Danmark, og vi hjælper også gerne dig.
Du kan se alle vores referencer lige her.
Opsætning af hegn


 

Opsætning af komposithegn. Vi hjælper dig! PIT HEGN
Opsætning af støjhegn. Vi hjælper dig. PIT HEGN
Opsætning af støjhegn. Få hjælp til opmåling og en uforpligtende pris

Vi har også et stort udvalg af andre slags hegn, hvis du ikke lige har brug for støjreduktion. Vi har bl.a. smedejernshegnpanelhegnraftehegn og forhavehegn, som er meget velegnede til private haver. Derudover tilbyder vi også alle vores hegn efter specialmål, så vi er sikre på, at du får en hegnsløsning, der passer perfekt til dit behov. Med vores eget smedeværksted i Ringe kan vi tilpasse ethvert hegn, port og låge efter specialmål.


FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Hjælp til opsætning af havehegn

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER