En bom er en driftsikker P-vagt

Bom og bomanlæg til afspærring og regulering

Bom og bomanlæg

En bom er en sikker P-vagt! Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med et hegn, adgangslåge eller port. Det gør vi i stedet for med en bom, pullerter eller et automatisk bomsystem. Bomme fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering, og derfor kalder mange det også for en sikker P-vagt. En løsning med en manuel vejbom, spærrebom eller et automatisk bomsystem er alle løsninger, som hurtigt kan eksekveres. Vi anbefaler altid at tage os tidligt ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges allerede på tegnebrættet. Det kan spare dig for både tid og omkostninger i den sidste ende.

Hos PIT Hegn har vi den bom, du søger

Vores bomme fås som udgangspunkt i standardstørrelser. Sammen med vores kunder finder vi oftest løsninger, der rammer det sikkerheds setup, som I ønsker. Vi har løsninger inden for flere typer af bomme, som f.eks

 • Manuelle bomme af galvaniseret stål f.eks. vejbom, stibom, spærrebom eller parkeringsbom
 • Automatiske bomanlæg som sammensættes efter jeres behov f.eks. vippebom, svingbom eller løftebom
 • Elektrisk bom som f.eks. vejbom, svingbom eller parkeringsbom i samspil med pullerter eller fodhegn
 • Spærrebom med automatik eller manuel bom til afspærring
 • Top moderne skydebom 

Kontakt os for mere info om de forskellige muligheder. Find din PIT Hegn medarbejder her

SE OGSÅ VORES PULLERTER


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


 

Elektrisk bom til afspærring og regulering

Bomme anvender vi ofte i stedet for en port, hvor fokus er at forhindre indkørsel. I forhold til en port har en vejbom eller parkeringsbom naturligvis en lav sikkerhed men er nyttig til hel eller delvis blokering af færdsel. Samtidig er det en billig løsning i forhold til en automatisk port. Mange vælger en elektrisk bom med et styresystem, der matcher et eksisterende system. Er det første gang, I skal have opsat et bomanlæg med en automatisk spærrebom, løftebom eller parkeringsbom, kan I med fordel kontakte os og få råd og vejledning allerede i idéfasen.  

 


 

Bom og bomanlæg - elektrisk vejbom sikrer adgangen Automatisk bomanlæg - alt i bomme og pullerter. PIT HEGN
Automatisk bom - alt i vejbom og elektrisk bom til indkørsel, parkeringspladser mv. Bom og automatisk bomsystem. Alt i bomme og pullerter

Elektrisk bom fra PIT Hegn - GT8

Denne automatiske bom anvendes ofte til adgangskontrol og trafikregulering ved parkeringspladser, indkørsler, garageanlæg mv. Bomanlægget kan betjenes manuelt eller automatisk med f.eks.

 • Fjernbetjening
 • Kortlæser
 • Fotocelle
 • Magnetføler
 • Tastatur

Den automatiske Bom GT8 kan sikres med fotoceller, magnetføler og nødstop. Bomanlægget forsynes endvidere med en manuel betjeningsfunktion i tilfælde af strømsvigt. Af vigtigste egenskaber kan nævnes

 • 24 V DC operatør med avanceret hastighedskontrol
 • Testet til intensiv brug af 160 cyklusser/time med MCBF 3 millioner cyklusser
 • Kabinettet fås i galvaniseret stål og RAL7024, AISI 304 og AISI 316 stål eller i tilpasset farve
 • Styrekort med display, CONNECT teknologi og indgange til CXN BUS tilbehør
 • Tilbehør kan integreres direkte i skabet
 • Røde/grønne lysdioder med høj synlighed på kronen og på begge sider af bommen

Bom: op til 750 cm
Motor: 220 volt
Åbningstid: 4-8 sekunder
Anslagsstolpe: kan tilkøbes


En bom findes i flere udgaver og kan vippe op i luften, dreje til siden eller køre sidelæns. Om der skal benyttes en alm. vejbom eller et mere avanceret bomsystem bestående af en skydebom eller en svingbom afhænger af placering og behov. Lad vores PIT Hegn medarbejdere hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning. Kontakt os for mere info.

SE PORTE


 

Automatisk skydebom - bom med høj driftssikkerhed

En automatisk skydebom er en bom af bedste kvalitet. Denne bom kaldes også en ”slider”, da den elegant og sikkert bevæger sig til siden. Den kræver derfor ikke meget plads til installation, da bommen kan glide langs hegnslinjen frem for at svinge op i luften eller til siderne som en vippebom

Vores skydebom anvendes hovedsageligt inden for erhverv til at øge sikkerheden omkring f.eks. havneområder, offentlige bygninger, forsyningsbygninger og større boligarealer/områder. En skydebom er et super godt alternativ til en vejbom eller automatisk vippebom og kan derfor med stor fordel også anvendes til parkeringspladser, skoler, børnehaver, større indkøbscentre – eller i store træk til alle områder, der kræver perimeterbeskyttelse (højere sikkerhed).  

Bomme - automatisk skydebom med nyeste teknologi
Bom og automatisk bomsystem - elektrisk skydebom til f.eks. parkeringsområder
Bom og bomsystemer - alt i bomme og automatiske skydebomme

En bom med høj sikkerhed

Vores automatiske skydebom bærer CE-mærket, som bekræfter overensstemmelse med i PN-EN 13241-1-standarden for industri- og boligporte. Det er vores garanti for høj kvalitet til dig.

Skydebom i cantilever design

Den automatiske skydeport har et cantilever design, hvilket betyder, at det er et stift konstruktionselement, der strækker sig vandret og kun understøttes i den ene ende. Skinnen, som har en forstærket profil, bevæger sig på hjul, som sidder på de bærende stolper. Stolperne er solidt forankret til et betonfundament i jorden. Porten bevæger sig 540 mm. over jordoverfladen.

Vores skydebom kommer med 5 års garanti mod rust

Skydeporten er fremstillet med solid korrosionsbeskyttelse, så den er driftssikker og tåler det omskiftelige danske vejr. Korrosionsbeskyttelsen består både af galvanisering og polyestermaling.

Bommen fås i flere farver, også specialfarver.


Vi hjælper dig gerne med opmåling og rådgivning omkring valg af bomanlæg. Find din PIT Hegn medarbejder her. 

KONTAKT OS


 

Manuel bom og bomanlæg til afspærring

En manuel bom er et godt og billigt alternativ til et automatisk bomanlæg og anvendes ofte ved indkørsler og parkeringsområder. Den manuelle bom anvendes ofte i stedet for en port på steder, hvor man ønsker at forhindre indkørsel eller at kunne regulere trafikken. En manuel bom har et lavt sikkerheds niveau i forhold til en port eller automatisk bom men er en billigere løsning end f.eks. den automatiske port. Vores manuelle bomme leveres altid med en hængselstolpe, to anslagsstolper samt beslag til hængelås. 

Bomme - vejbom til cykelsti. Sikker afspærring ind til boligområder
Bomme - manuel bom til sikker adgangskontrol. Sikker P vagt
Bom - manuel vejbom til styring af trafik. Sikker P vagt
Bomme - manuel vejbom af galvaniseret stål. PIT HEGN

En galvaniseret bom leveres som standard i 5 meters længde men kan skæres ned til 3 meter. På vores smedeværksted kan vi fremstille stort set alt på mål f.eks,

 • Vejbom
 • Stibom
 • Spærrebom
 • Parkeringsbom
 • Løftebom

Opsætning af bom og bomanlæg

Opsætning af bomme er en relativ enkel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sørge for, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg – store som små. Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den mindste detalje.

Bomme - alt i bom, pullert og afspærring eller trafikkontrol
bom og bomanlæg - altid gratis rådgivning


Vi hjælper dig gerne med opmåling og rådgivning omkring valg af bomanlæg. Find din PIT Hegn medarbejder her. 

KONTAKT OS


 

BRUG FOR GODE RÅD?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af bomme og automatiske bomanlæg - kontakt os

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440