Smedejernshegn danner den perfekte ramme


Smukke hegn i smedejern med høj sikkerhed

Smedejernshegn


Vi har et restsalg af smedejernshegn, smedejernsporte og låger stående i Ringe, hvor du kan gøre en god handel! Ring til os eller kom forbi os på Kielbergvej 8, 5750 Ringe og se, hvad vi har.


Et smedejernshegn med en evt. tilhørende smedejernsport eller smedejernslåge er et smukt hegn, der løfter værdien af enhver ejendom. Et smedejernshegn fra PIT Hegn kommer fra nøje udvalgte leverandører, hvor der er brugt gennemtestet teknologi og gennemprøvede materialer, så vi kan levere den højeste kvalitet og sikkerhed i et smukt design. Et smedejernshegn er et komplet hegnssystem, som står for funktionalitet, sikkerhed og samtidig æstetik.

Smedejernshegn i forskellige designs, der matcher den moderne bygning

Når du vælger smedejern som hegnstypeløsning, lader du hegnet sætte prikken over i’et. Samtidigt er hegnet en robust løsning, der giver dig en følelse af sikkerhed og tryghed. Hos PIT Hegn kan vi levere mange forskellige designs med matchende porte, låger og stolper. Vælg det design og de komponenter som fuldender din drøm og som passer præcist til din type ejendom.

> Se alle designs af smedejernshegn her 


Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og gode råd, inden du begynder at planlægge for alvor.
Du kan også lade dig inspirere af vores udførte opgaver. Vi leverer og opsætter smedejernshegn i hele Danmark.


 

Smedejernshegn på murede søjler. Smukt som forhavehegn
Smedejernshegn med dekorative elementer. Alt i hegn til haven

Farverne på dit smedejernshegn skaber dynamikken

Det store udvalg af farver og mønstre i et smedejernshegn gør det muligt at tilpasse hegnet til facaden, døre og vinduer i bygningen. Derudover garanterer pulverlakeringen en høj æstetisk kvalitet. Det er muligt at opnå forskellige dekorative effekter og forskellige grader af glans på overfladerne. Giv din ejendom et ekstra pift. takket være farvernes unikke dybdeeffekt. 

Et funktionelt layout i dit smedejernshegn er også et effektivt system

Vi leverer smedejernshegn i forskellige elementer, som kan sammensættes efter behov:

  • Hegn og stakitter
  • Havelåger
  • Porte, svingporte og skydeporte
  • Balkon og rækværk
  • Pæle
  • Dekorative elementer som f.eks. afsnit med postkasse

SE SMEDEJERNHEGNS MODELLER


 

Smedejernshegn med tilhørende smedejernslåge eller port. PIT HEGN Smedejernshegn. Havehegn som fås i forskellige designs og farver
Smedejernshegn med smedejernslåge. Flot havehegn til enhver have Stakit som forhavehegn. Alt i smedejernshegn

Smedejernshegn - som forhavehegn eller stakit

Sikkerhed og pålidelighed. Mange anvender et smedejernshegn som stakit eller forhavehegn, da det er med til at give det første indtryk af ejendommen, men et smedejernshegn er også et sikkert hegn. Det sikrer privatlivets fred i hjemmet, hvilket er den ypperste funktion af et havehegn. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders præferencer og behov og matcher hegnet op mod de præcise ønsker. Vi har flere modeller og designs at vælge mellem. Derfor kan vores hegn nemt tilpasses både traditionel og moderne arktitektur. 

Mange holder stadig meget af det hvide Skagen design som stakit til forhaven. Denne type fås også i vores smedejernsmodeller. Fordelen er, at du ikke skal male et træhegn hvert eller hvert andet år, men i stedet kan nyde synet af et vedligeholdelsesfrit hegn i din forhave, som kun kræver lidt afvaskning af og til.

SE SMEDEJERNSLÅGER


Skalér dit smedejernshegn efter dit behov

Fordi et smedejernshegn er opbygget af forskellige elementer, vil du kunne finde et design, der passer til din ejendom – uanset størrelse og om du bor i byen eller på landet. Enkeltstående smedejernsmoduler, der placeres alene i f.eks. en hæk eller mur er også en effektiv og flot løsning.

 

Smedejernshegn - skalér efter behov. Alt i hegn til haven Smedejernshegn i moderne design. Fås i mange farver Smedejernshegn - havehegn med port eller låge Smedejernshegn - hegn til haven med port eller låge

Har du en idé, som ikke findes i standardmål, kan vores smedeværksted få dig helt i mål. Vi laver stort set alle typer af smedejernshegn på mål. 

> Se vores smedeværksted

SE SMEDEJERNSPORTE


 

Smedejernshegn som forhavehegn. Fås også som stakit Smedejernshegn - kvalitets havehegn
Smedejernshegn. Alt i forhavehegn og stakit. Smedejernshegn som forhavehegn med smedejernslåge

Smedejernshegn i en kvalitet, du kan stole på: 10 års overfladegaranti

Kun et velsikret hegn giver dig varig ro i sjælen – især et hegn, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Vores smedejernsløsninger er produceret af stål med en varmgalvaniseret overflade samt en pulverlakering. Stål er et meget holdbart materiale med høj stabilitet og styrke, og en varmgalvanisering er den bedste overfladebehandling til stål. Med dette Duplex-system, hvor der yderligere tilføjes en pulverlakeret overflade, opnår vi en dobbelt overfladebehandling, som forlænger levetiden på hegnet. Hele processen undervejs i produktionen kvalitetstestes løbende for at sikre den bedste kvalitet.


En smedejernsløsning fra PIT Hegn opfylder strenge sikkerhedskrav, hvilket bekræftes af en CE-mærkning. Vi anvender derfor kun anerkendte Europæiske leverandører som f.eks. Wisniowski. Det er vores garanti til dig. Vi giver 10 års overfladegaranti på alle malede overflader.

LÆS OM GARANTI


 

Smedejernshegn fås i mange designs og farver. PIT HEGN

Uanset hvilken smedejernsløsning du vælger hos PIT Hegn, giver vi dig 10 års overflade garanti mod rust på alle malede overflader.
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Reparation af smedejernshegn

Kan det svare sig at reparere et eksisterende smedejernshegn, eller bør du købe helt nyt? Lad vores konsulenter hjælpe dig med at foretage den beregning. Vi kan udskifte delvist eller helt. Vi kan også tilføre port automatik til din eksisterende smedejernsport med et system, der passer til jeres temperament og budget. 

 

Smedejernshegn - reparation af hegn og porte
Smedejernshegn - reparation af hegn, porte og låger

Dit nye smedejernshegn kan etableres på dit eksisterende fundament

Hvis du ønsker at opdatere dit nuværende hegn i stedet for at udskifte hele løsningen, kan du genbruge den eksisterende vægenhed som f.eks. murstenspæle. Med en særlig montering og indbygning af specielt monteringstilbehør, der passer til de forskellige slags stationer, kan vi montere nye pæle og hegnsmoduler på det eksisterende fundament.  

KONTAKT OS


 

Opsætning af smedejernshegn

Hos PIT Hegn er det de færreste af vores kunder, som vælger selv at opsætte deres smedejernshegn. Du kan naturligvis vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning af dit hegn. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud. Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige. Se vores referencer lige her.

Opsætning af smedejernshegn. Alt i havehegn, porte og låger
Smedejernshegn - få hjælp til opsætning af hegn

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 

> Læs mere om opsætning af hegn her


 

HJÆLP TIL OPMÅLING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af smedejernsport med automatik

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256