Smedejernshegn, smedejernsport og smedejernslåge

Smedejernshegn

Du vælger et smukt hegn med et smedejernshegn. Fra PIT Hegn får du gennemtestet teknologi og gennemprøvede materialer. Derfor giver vi dig 10 års overfladegaranti på alle vores smedejerns hegnsløsninger.

Smedejernsport

Vælg en traditionel port, en dobbeltport eller en mere praktisk skydeport til indgang/indkørsel. Stort udvalg i forskellige designs, der kan sammensættes med flere typer af hegn. Fås med og uden automatik

Smedejernslåge

Rene linjer fuldender indtrykket. Af smedejernslåger kan du vælge ml. havelåge, indgangslåge dobbeltlåge. Teknologien gør det muligt at integrere forskellige automatiske systemer, der gør betjeningen let som leg.

Hegn i specialmål

Vores smedejernshegn fås som standardmål, som oftest kan tilpasses grunden eller ejendommen uden komplikationer. Fås din idé ikke som standard, kan vores eget smedeværksted hjælpe med hegn i specialmål.


Smuk indhegning til beboelse og virksomheder

Smedejernshegn

Et smedejernshegn med tilhørende smedejernsport eller smedejernslåge er et smukt hegn, der løfter værdien af ejendommen. Et smedejernshegn fra PIT Hegn kommer fra nøje udvalgte leverandører, hvor der er brugt gennemtestet teknologi og gennemprøvede materialer, så vi kan levere den højeste kvalitet og sikkerhed i et smukt design. Det er et komplet hegnssystem, som står for funktionalitet, sikkerhed og samtidig æstetik.

Forskellige designs der matcher den moderne bygning

Når du vælger smedejern som hegnstypeløsning, lader du hegnet sætte prikken over i’et. Samtidigt er hegnet en robust løsning, der giver dig en følelse af sikkerhed og tryghed. Hos PIT Hegn kan vi levere mange forskellige designs med matchende porte, låger og stolper. Vælg det design og de komponenter som fuldender din drøm og som passer præcist til din type ejendom.

>  Se vores restparti med 50% rabat


Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og gode råd, inden du begynder at planlægge for alvor.Et funktionelt layout er også et effektivt system

Vi leverer smedejernshegn i forskellige elementer, som kan sammensættes efter behov:

  • Hegn og stakitter
  • Havelåger
  • Porte, svingporte og skydeporte
  • Balkon og rækværk
  • Pæle
  • Dekorative elementer som f.eks. afsnit med postkasse

Se de forskellige designs

Smedejernslåge - enkeltlåge eller dobbeltlåge der matcher dit smedejernshegn. PIT Hegn
Smedejernsport - skydeport, foldeport eller svæveport. Få et tilbud. PIT Hegn

Se et lille udpluk af mulighederne for hegn, porte og låger fra Wisnowski i videoen herunder


Reparation af smedejernshegn

Kan det svare sig at reparere et eksisterende smedejernshegn, eller bør du købe helt nyt? Lad vores konsulent hjælpe dig med at foretage den beregning. Vi kan udskifte delvist eller helt. Vi kan også tilføre automatik til din eksisterende smedejernsport med et system, der passer til jeres temperament.

 

Dit nye smedejernshegn kan etableres på dit eksisterende fundament

Hvis du ønsker at opdatere dit nuværende hegn i stedet for at udskifte hele løsningen, kan du genbruge den eksisterende vægenhed som f.eks. murstenspæle. Med en særlig montering og indbygning af specielt monteringstilbehør, der passer til de forskellige slags stationer, kan vi montere nye pæle og hegnsmoduler på det eksisterende fundament.  

Reparation af smedejernshegn og smedejernsport med automatik. Få et tilbud. PIT Hegn

Smedejernshegn og smedejernslåge. Reparation af hegn, låge og port. PIT HEGN

Skalér dit smedejernshegn efter dit behov

Fordi et smedejernshegn er opbygget af forskellige elementer, vil du kunne finde et design, der passer til din ejendom – uanset størrelse og om du bor i byen eller på landet. Enkeltstående smedejernsmoduler, der placeres alene i f.eks. en hæk eller mur er også en effektiv og flot løsning.

Smedejernshegn, smedejernslåge, smedejernsport fra PIT Hegn - Få gratis sparring

En kvalitet du kan stole på med 10 års overfladegaranti

Kun et velsikret hegn giver dig varig ro i sjælen – især et hegn, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Vores smedejernsløsninger er produceret af stål med en varmgalvaniseret overflade samt en pulverlakering. Stål er et meget holdbart materiale med høj stabilitet og styrke, og en varmgalvanisering er den bedste overfladebehandling til stål. Med dette Duplex-system, hvor der yderligere tilføjes en pulverlakeret overflade, opnår vi en dobbelt overfladebehandling, som forlænger levetiden på hegnet. Hele processen undervejs i produktionen kvalitetstestes løbende for at sikre den bedste kvalitet. En smedejernsløsning fra PIT Hegn opfylder strenge sikkerhedskrav, hvilket bekræftes af en CE-mærkning. Vi anvender derfor kun anerkendte Europæiske leverandører som f.eks. Wisniowski. Det er vores garanti til dig.


Uanset hvilken smedejernsløsning du vælger hos PIT Hegn, giver vi dig 10 års overflade garanti mod rust.
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


Smedejernshegn, smedejernslåge, smedejernsport fra PIT Hegn - Få gratis sparring

Smedejernshegn, smedejernslåge, smedejernsport fra PIT Hegn - Få gratis sparring

Smedejernshegn - hegn af god kvalitet med garanti mod rust

Wisniowski smedejernshegn til gode priser. PIT Hegn

Smedejernshegn og smedejernsport i flot design. Få tilbud på hegn

Smedejernshegn med udsmykning øger værdien på din ejendom. PIT Hegn

Smedejernslåge med guld udsmykning. Få et tilbud på hegn


Den vigtigste faktor, når du skal vælge en funktionel og pålidelig adgang til enhver ejendom, er at udvælge den korrekte port.

Afhængig af ejendomstypen kan du vælge mellem en traditionel port, en dobbelt låge eller en mere praktisk skydeport. Det frithængende design ved en skydeport giver dig en problemfri og pålidelig drift uanset forholdene. Ved smalle steder anbefaler vi altid dobbeltporte, da de kun skal bruge plads foran eller bagved portlinjen. Er der begrænset plads foran indgangen, kan en skydeport være den perfekte løsning, da den frithængende port flytter sig parallelt med portlinjen.

Der findes mange forskellige slags designs af smedejernsporte. Vores porte er kendetegnet ved minimalistisk design, der matcher nutidens arkitektoniske tendenser. Vi tilbyder også alternativer som f.eks. trådgitter i portlinjen, porte af stålplader eller perforeret stålfyldninger.

Automatik og pålidelige låsesystemer

Når vi leverer en smedejernsport, leveres den med de rigtige lukketøj, hængsler og skudrigler. Der findes i dag også et væld af smarte, automatiske systemer med f.eks. fjernbetjening, fotoceller og sikkerhedsstrimler. Sikkerheden er i top med en smedejernsport fra PIT Hegn. Med en fjernbetjening som f.eks. 4GO, får du et effektivt system, der komunikerer med en radiomodtager, som kan kodes til at styre op til 4 enheder. Vi kan i dag også tilbyde systemer med App.

Passer vores standardmål ikke til din ejendom, kan vores egen smed lave en specialtilpasset løsning. Vi tilbyder altid et gratis konsulentbesøg og et uforpligtende tilbud. 

SE FORSKELLIGE DESIGNS HER

Smedejernsport fra PIT Hegn. Smedejernshegn og smedejernslåger i bedste kvalitet.

Smedejernsport fra PIT Hegn. Dobbeltporte, skydeporte og svæveporte bedste kvalitet.

Smedejernsporte - alt i porte, låger og smedejernshegn. PIT Hegn

 

 

Fuldend dit hegn med den perfekte smedejernslåge

Valg af smedejernslåge fuldender udtrykket på dit hegn, og mulighederne er mange. Vores smedejernslåger kan kombineres og tilpasses ethvert hjem. Har du en komplet løsning af smedejern, anbefaler vi, at du holder lågen i samme stil som hegnet. Rene linjer fuldender udtrykket.

Smedejernslåge – havelåge

En havelåges funktion er at sikre fri adgang til grunden eller ejendommen til fods. Havelåger fås med åbning til begge sider og leveres med manuel eller elektromagnetisk lås og dørtelefon – afhængig af, hvem du ønsker skal have adgang.

Smedejernslåge – indgangslåge

En indgangslåge er oftest designet til at syne som en naturlig del af den samlede hegnsløsning og placeres derfor oftest på linje med hegnet eller hækken. Hvis der er meget smalle gader eller trafikerede veje, kan det være nødvenidgt at rykke indgangslågen længere ind på grunden.

Smedejernslåge – dobbeltlåge

En dobbeltlåge er nok den mest kendte låge, og mange forbinder den med indgangen til en muremester villa. Det er også en meget flot låge, der markerer en indgang mere æstetisk end en enkelt låge. En dobbeltlåge kan monteres stort set alle steder, dog skal der være god plads i forhold til frit at kunne åbne lågen. En dobbeltlåge udstyres ofte med automatik, som gør håndteringen meget nem fra bilen.

Smedejernslåge – smarte funktioner

Hold styr på skraldemanden og postbuddet på en smart måde! En indgangslåge kan udstyres med et ugeur, der kan indstilles til at lade lågen være ulåst i bestemte tidsrum. Du kan også placere din skraldespand i en indhegnet løsning, der kan åbnes til begge sider. Alternativt kan en postkasse indsættes som et design element tæt ved indgangen.

Vores smedejernslåger leveres i standardmål inden for alle vores smedejern designs, og har du et særligt ønske til f.eks. terrassen eller altanen, specialproducerer vi gerne efter individuelle mål i vores eget smedeværksted. Fås din idé ikke som standard, kan vores smed højest sandsynligt realisere den for dig.

SE FORSKELLIGE DESIGNS HER

Smedejernslåge fra PIT Hegn. Flot smedejernshegn i moderne design.

Smedejernslåge til smedejernshegn. Få et tilbud

Smedejernslåge med integreret postkasse. Se alle vores designs med smedejernshegn. PIT Hegn

Smedejernslåge - smedejernsport. Få et flot smedejernshegn til haven, boligen eller omkring din virksomhed. PIT Hegn

Smedejernslåge eller skydelåge. Vælg dit eget smedejernshegn med matchende låge til indkørsel eller indgang. PIT Hegnb Smedejernslåge - dobbeltfløjet skydelåge. Flere designs at vælge mellem. Vi laver også i specialmål. PIT Hegn

Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Trænger dit havehegn til reparation, er vi klar til rykke ud. Kontakt os for et evt. besøg eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale. En smedejernsløsning behøver ikke at være en komplet ny løsning. Hør mere om hvordan vi evt. kan udskifte dele af hegnet og genanvende den eksisterende vægenhed som f.eks. murværk eller murpæle. 

KONTAKT OS

HJÆLP TIL OPMÅLING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Hegn - hjælp til hegn, porte og låger. Få professionl vejledning

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?

Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside, accepterer du, at der gemmes cookies på din computer.
Hvad er cookies, og hvad bruger vi dem til? - Læs mere på denne side Luk og vis ikke igen