20 års garanti mod råd

Garanti og certificeringer

Garanti og certificeringer

Som en af de største spillere på markedet inden for hegn, porte og låger, mener vi selv, at vi er forpligtet til at levere på højeste niveau hver gang. Vi er specialister i hegn - uanset hegnstype og formål. Alle vores medarbejdere er fagfolk, der er stolte af det, de kan. 


Garanti og reklamationsret

Hos PIT Hegn er du trygge hænder, når du handler hegn, porte og låger. Vi overholder naturligvis de helt almindelige regler omkring købeloven i forhold til din reklamations- og fortrydelsesret. Det betyder, at du har

  • Dig, der handler som erhverv: 1 års garanti 
  • Dig, der handler som privat: 2 års reklamationsret, som omfatter mangler, fabrikations- og materialefejl, og som er gældende fra det tidspunkt du modtager din vare. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
  • 14 dages fortrydelsesret på bestillinger, som du har afgivet via vores webshop. Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt, du modtager din vare.

PIT HEGN - vi giver dig fuld garanti!

Ud over det har vi hos PIT Hegn nogle særlige garantier, når du handler hos os.


Få vores rådgivning om hegn, porte og låger.
Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254

SE PRISER I WEBSHOP


20 års garanti mod råd

Det, du ikke kan se med det blotte øje, er det, som skal kunne holde til mest. Når du køber hegn hos PIT Hegn, køber du en kvalitet, du kan stole på. Derfor giver vi 20 års garanti mod råd på alle vores NTR-A-trykimprægnerede hegnspæle og stolper. Det er vores kvalitetsstempel, som alle vores kunder er trygge ved.

Hegnspæle og stolper til hegn med garanti. PIT HEGN

Hvad betyder 20 års garanti mod råd?

Uanset om du køber hestehegn, kvæghegn, hegnspæle eller andre produkter hos os, som er NTR-A-trykimprægnerede, yder vi 20 års garanti mod råd. Garantien dækker mod råd, der forårsager, at stolpen har mistet sin styrke. Skulle det vise sig, at der opstår en reklamation på stolperne, dækker vi nye stolper/materialerne. Selve omkostningen til udskiftning og ny montage af stolperne/materialerne er ikke omfattet af garantien.


Når du køber et PIT Hegn produkt med 20 års garanti, modtager du et garantibevis, der er din dokumentation for garantien. Garantien gælder fra købsdatoen. Kontakt os, hvis du sidder med spørgsmål vedr. vores garanti.


FSC ® Certificering

En PIT Hegn løsning er en gennemtænkt hegnsløsning med fokus på høj kvalitet og udført i miljørigtige materialer. Vi anvender udelukkende FSC® Certificerede robniepæle, og vores sortiment er under konstant udvikling i forhold til miljøkrav, kvalitet og nye produkter.  

Robiniepæle - FSC certificerede pæle af høj kvalitet

Hvad betyder FSC Certificering?

Vi har et ansvar for miljørigtig og ansvarlig skovdrift. Bag FSC ® Certificerede produkter ligger et system, som kontrollerer træets oprindelse. Systemet er med til at sikre, at træet fra FSC Certificerede skove kan spores helt frem til forbrugeren.

Med FSC ® Certificerede produkter er vi med til at sikre, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidigt er det en sikkerhed for beskyttelsen af både dyre- og planteliv, samt at de mennesker, som arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Hos PIT Hegn kan du altid bede om indsigt i vores dokumentation om FSC® Certificerede produkter.


Få vores rådgivning om hegn, porte og låger.
Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254

KONTAKT OS


 

Smedejernshegn med 10 års overfladegaranti på malede overflader

Kun et velsikret hegn giver dig varig ro i sjælen – især et hegn, der kræver meget lidt vedligeholdelse.

Vores smedejernsløsninger er produceret af stål med en varmgalvaniseret overflade samt en pulverlakering. Stål er et meget holdbart materiale med høj stabilitet og styrke, og en varmgalvanisering er den bedste overfladebehandling til stål. Med dette Duplex-system, hvor der yderligere tilføjes en pulverlakeret overflade, opnår vi en dobbelt overfladebehandling, som forlænger levetiden på hegnet. 

Hele processen undervejs i produktionen kvalitetstestes løbende for at sikre den bedste kvalitet. En smedejernsløsning fra PIT Hegn opfylder strenge sikkerhedskrav, hvilket bekræftes af en CE-mærkning. Vi anvender derfor kun anerkendte Europæiske leverandører. Det er vores garanti til dig.

Uanset hvilken smedejernsløsning du vælger hos PIT Hegn, giver vi dig 10 års overflade garanti mod rust på alle malede overflader.


Få vores rådgivning om hegn, porte og låger til industri eller den private have.
Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254

SE VORES SMEDEJERNSHEGN


Få rådgivning om valg af hegn

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Hegn og hegnspæle med garanti og certificering. PIT HEGN

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Køb FSC certificerede hegnspæle og stolper

Pæle og stolper med 20 års garanti mod råd

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Jim Møller Larsen

Jim Møller Larsen

Salg - LANDBRUG
Telefon: 38403715