Raftehegn - det naturlige hegn til haven

Flot træhegn med lang levetid

Raftehegn

Et raftehegn er et klassisk træhegn til haven med en meget lang levetid. Det er solidt, tæt hegn, der lukker godt af ind mod f.eks. naboer, og da rafterne sidder meget tæt, anvendes det ofte også som et læhegn. Et PIT Hegn raftehegn kan fremstilles og leveres efter specielle ønsker.

Med et PIT Hegn raftehegn får du et stærkt hegn, som falder ind i naturen på fineste vis. Vi har 2 typer raftehegn, som hver især har deres styrker – med og uden bark.
Vores raftehegn fås i den højde, du ønsker - op til 210 cm.

Vi leverer raftehegn, som er monteret på:

  • Runde trykimprægnerede hegnspæle eller stolper
  • H-stolper
  • Robiniepæle

Vi giver 20 års garanti mod råd på vores trykimprægnerede hegnspæle. Det er vores garanti til dig, når du handler hegn, der holder hele vejen.

Inden for hegnspæle og stolper til hegn har vi flere forskellige muligheder til andre former for hegn.

SE HEGNSPÆLE OG STOLPER


Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og gode råd, inden du begynder at planlægge for alvor.
Du kan også lade dig inspirere af vores udførte opgaver. Vi leverer og opsætter raftehegn i hele Danmark.


 

Raftehegn - flot og naturligt hegn til haven Raftehegn på trykimprægnerede stolper. Få hjælp til opsætning af hegn Raftehegn - kvalitetshegn med marvskårne rafter
Raftehegn på marvskårne stolper. Få 20 års garanti mod råd Rafthegn på trykimprægnerede stolper. Alt i hegn, porte og låger Raftehegn - super flot hegn til haven med lang levetid

 

Raftehegn med marvskårne rafter

Der findes flere forskellige måder at lave raftehegn på, og udseendet varierer afhængigt af, hvilken type rafter, som anvendes. Hos PIT Hegn har vi valgt at anvende rafter af afbarket trykimprægneret fyrretræ fra det nordlige Sverige. Træ fra Sverige har en meget kort vækstperiode pga. de kolde forhold. Det giver tætte årringe, hvilket er af stor betydning for træets holdbarhed. Det betyder, at selve raftehegnet beklædes med trykimprægnerede rafter og står dermed som en flot og elegant løsning med lang holdbarhed.

Raftehegn med marvskårne rafter leveres i Ø5, som er meget formstabile og uden knaster. Rafter er afbarket trykimprægneret AB fyr og monteres på solide stolper Ø14x300cm, som ligeledes er trykimprægneret. Stolperne monteres pr. 2,2 meter og nedstøbes. På toppen af stolperne monteres alu toppe for at undgå, at fugt kan trække ned i stolpen.

Lavt raftehegn med tilpasset havelåge
Raftehegn med smedejernslåge, her automatisk skydelåge

Porte og låger til dit raftehegn

En port eller låge fuldender dit hegn. Skal dit raftehegn omkranse hele matriklen, kan du få brug for en matchende låge eller port til indkørslen. Vi kan specialtilpasse en matchende låge til hegnet, eller du kan også vælge en standard trælåge i vores faste sortiment. Herudover har du adgang til hele vores sortiment af porte, og låger og kun fantasien sætter grænser for, hvilken type du vælger. Vores populære smedejernslåger kan sagtens tilsættes et raftehegn – med og uden port automatik. 


> Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne


 

Havelåge - porte og låger til rafthegn. PIT HEGN
Skydeport til private - smedejernsport sammen med raftehegn er også en løsning

En af de største fordele ved raftehegnet er den store fleksibilitet ift. tilpasning til terrænet. Herudover indebærer fleksibiliteten også, at der kan laves forskellige tiltag i forhold til tilpasning. F.eks. kan stolperne males for at give hegnet et andet udtryk. Ønsker man malede elementer, er dette noget, man selv står for.


Hos PIT Hegn kan du få hjælp til opmåling og opsætning af dit raftehegn, hvis ikke du har mod på selv at gøre det. Du kan til enhver vælge at købe dine materialer hos os og selv stå for resten. Få hjælp af en PIT Hegn medarbejder lige her.

Se vores låger og porte

 


Raftehegn med bark

Et raftehegn fås også i en udgave, hvor rafterne har et mere rustikt og naturligt udseende. Det er vores rafthegn, hvor granrafterne har beholdt barken omkring sig. Raftehegn lavet af granrafter MED bark kan anvendes som almindelige havehegn og læhegn men er ofte også et naturligt valg til grunde, der støder op mod natur, skov og mark. Barken på rafterne giver et naturligt og levende hegn, hvorfor det ofte også er et foretrukket hegn til sommerhuset. Denne type raftehegn er et sæsonpræget produkt hos PIT Hegn.

Rafterne er Ø4-7 gran med bark. Rafterne monteres uden på Ø14 trykimprægnerede stolper, som nedstøbes med 2 meter mellemrum. Rafterne med bark giver hegnet et meget naturligt look.

Raftehegn med bark - flot hegn til haven
Raftehegn med bark - flot hegn til haven
Raftehegn med bark - Få hjælp til opsætning af hegn

Opsætning af raftehegn og låger

Opsætning af et raftehegn kræver både indsigt og erfaring for at blive opsat korrekt. Er det større arealer, som skal hegnes med rafter, anbefaler vi, at du bruger os som sparringspartner og får vores hjælp til både opmåling og opsætning. Vores montører har ekspertisen, og den tid du sparer, kan være en god investering. Samtidig er du sikker på at få et hegn, der står både sikkert, lige og med samtlige pæle solidt forankret i jorden. Se vores referencer for rafthegn

 

Rafthegn - vi leverer i hele Danmark
Raftehegn - få hjælp til opsætning af hegn

 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Raftehegn - opsætning af hegn, låger og porte

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

 

Raftehegn på FSC stolper - hegn med garanti mod råd

Raftehegn med 20 års garanti mod råd