Et raftehegn er et flot og solidt træhegn

Naturligt havehegn med lang levetid

Raftehegn

Et raftehegn er et klassisk træhegn til haven med en meget lang levetid. Det er solidt, tæt hegn, der lukker godt af ind mod f.eks. naboer, og da rafterne sidder meget tæt, anvendes det ofte også som et læhegn. Et PIT Hegn raftehegn kan fremstilles og leveres efter specielle ønsker.

Vi leverer raftehegn, som er monteret på:

  • Runde trykimprægnerede hegnspæle eller stolper
  • H-stolper
  • Akacie Naturpæle

Vi giver 20 års garanti mod råd på vores trykimprægnerede FSC® certificerede hegnspæle. 


Et raftehegn kan anvendes til mange formål. Hegnet er solidt og er meget anvendeligt på steder, hvor man ønsker at lukke af ind mod noget. Et raftehegn kan dog også anvendes som et læhegn, da rafterne sidder tæt og dermed udgør en god barriere. 

Et raftehegn kan til enhver tid leveres efter specialmål, så det passer præcist til formålet - både i højde og længde.

Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Trænger dit havehegn til reparation er vi klar til rykke ud. Kontakt os for et evt. besøg eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

 


Inden for hegnspæle og stolper til hegn har vi flere forskellige muligheder til andre former for hegn.
Se vores hegnspæle og stolper.


Raftehegn med marvskårne rafter

Der findes flere forskellige måder at lave raftehegn på, og udseendet varierer afhængigt af, hvilken type rafter, som anvendes. Hos PIT Hegn har vi valgt at anvende rafter af afbarket trykimprægneret fyrretræ fra det nordlige Sverige. Træ fra Sverige har en meget kort vækstperiode pga. de kolde forhold. Det giver tætte årringe, hvilket er af stor betydning for træets holdbarhed. Det betyder, at selve raftehegnet beklædes med trykimprægnerede rafter og står dermed som en flot og elegant løsning med lang holdbarhed.

Rafthegn - naturligt træhegn. Et kvalitets havehegn med lang holdbarhed

Vi anvender marvskårne Ø5 rafter, som er formstabile og med meget få knaster. Vi går ind for bæredygtig skovdrift og anvender FSC® certificerede trykimprægnerede hegnspæle med 20 års garanti mod råd.

Porte og låger til dit raftehegn

En port eller låge fuldender dit hegn. Skal dit raftehegn omkranse hele matriklen, kan du få brug for en matchende låge eller port til indkørslen. Vi kan specialtilpasse en matchende låge til hegnet, eller du kan også vælge en standard trælåge i vores faste sortiment. Herudover har du adgang til hele vores sortiment af porte, og låger og kun fantasien sætter grænser for, hvilken type du vælger. Vores populære smedejernslåger kan sagtens tilsættes et raftehegn – med og uden port automatik. 

> Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne

 

Raftehegn med havelåge. Få en låge til haven med marvskårne rafter. Kvalitets træhegn
Raftehegn og smedejernsport til indkørsel. Standardmål og specialtilpasset hegn

En af de største fordele ved raftehegnet er den store fleksibilitet ift. tilpasning til terrænet. Herudover indebærer fleksibiliteten også, at der kan laves forskellige tiltag i forhold til tilpasning. F.eks. kan stolperne males for at give hegnet et andet udtryk. Ønsker man malede elementer, er dette noget, man selv står for.


Hos PIT Hegn kan du få hjælp til opmåling og opsætning af dit raftehegn, hvis ikke du har mod på selv at gøre det. Du kan til enhver vælge at købe dine materialer hos os og selv stå for resten. Få hjælp af en PIT Hegn medarbejder lige her.

Se vores låger og porte

 


Raftehegn med bark

Et raftehegn fås også i en udgave, hvor rafterne har et mere rustikt og naturligt udseende. Det er vores rafthegn, hvor granrafterne har beholdt barken omkring sig. Raftehegn lavet af granrafter MED bark kan anvendes som almindelige havehegn og læhegn men er ofte også et naturligt valg til grunde, der støder op mod natur, skov og mark. Barken på rafterne giver et naturligt og levende hegn, hvorfor det ofte også er et foretrukket hegn til sommerhuset. Denne type raftehegn er et sæsonpræget produkt hos PIT Hegn.

Se priser i vores webshop.

Raftehegn med bark. Kvalitets træhegn og havehegn med naturligt udseende

Opsætning af raftehegn og låger

Opsætning af et raftehegn kræver både indsigt og erfaring for at blive opsat korrekt. Er det større arealer, som skal hegnes med rafter, anbefaler vi, at du bruger os som sparringspartner og får vores hjælp til både opmåling og opsætning. Vores montører har ekspertisen, og den tid du sparer, kan være en god investering. Samtidig er du sikker på at få et hegn, der står både sikkert, lige og med samtlige pæle solidt forankret i jorden. Se vores referencer for havehegn  

 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Raftehegn - træhegn med 20 års garanti mod råd på hegnspæle og stolper
Raftehegn. Træhegn som havehegn, læhegn eller afskærmning
Raftehegn med skydeport af smedejern. Få hjælp til opsætning af hegn
Raftehegn. Kvalitets havehegn med naturligt udseende og lang levetid
BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

 

Stolper til hegn - trykimprægnerede hegnspæle med 20 års garanti. PIT Hegn   Hegnspæle og stolper til hegn med 20 års garanti mod råd