Smedejernslåge med 10 års overfladegaranti

Fuldend dit udtryk med den perfekte smedejernslåge

Smedejernslåge


Vi har et restsalg af smedejernsporte og smedejernslåger stående i Ringe, hvor du kan gøre en god handel! Ring til os eller kom forbi os på Kielbergvej 8, 5750 Ringe og se, hvad vi har.


En smedejernslåge går aldrig af mode. Det er en smuk låge til din indkørsel, som er med til at skabe en atmosfære omkring din ejendom.  Smedejernslåger fås i mange forskellige modeller, og det er valget af DIN smedejernslåge, som fuldender udtrykket på dit hegn. Mulighederne inden for en samlet løsning med smedejernshegn er mange.

Vores smedejernslåger kan kombineres og tilpasses enhver smag, både når det kommer til former, størrelse og farver. Har du en komplet løsning af smedejern, anbefaler vi, at du holder lågen i samme stil som hegnet. Rene linjer fuldender udtrykket.

> Se alle designs af smedejernslåger her 


Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og gode råd, inden du begynder at planlægge for alvor.
Du kan også lade dig inspirere af vores udførte opgaver. Vi leverer og opsætter smedejernshegn i hele Danmark.


Smedejernslåge - smart låge til din indkørsel
Smedejernslåge - alt i smedejernslåger og smedejernsporte

Smedejernslåger i et væld af udformninger

En smedejernslåge er ikke bare en havelåge. Udformningen af lågen kan dels være meget dekorativ, dels være udformet til at passe til bestemte formål. Lad os rådgive dig omkring valg af din nye låge, så du finder det perfekte match til jeres bolig. Du har måske brug for: 

Smedejernslåge - som havelåge

En havelåges funktion er at sikre fri adgang til grunden eller ejendommen til fods. Havelåger fås med åbning til begge sider og leveres med manuel eller elektromagnetisk lås og dørtelefon – afhængig af, hvem du ønsker skal have adgang.

Smedejernslåge - som indgangslåge

En indgangslåge er oftest designet til at syne som en naturlig del af den samlede hegnsløsning og placeres derfor oftest på linje med hegnet eller hækken. Hvis der er meget smalle gader eller trafikerede veje, kan det være nødvendigt at rykke indgangslågen længere ind på grunden.

Smedejernslåge - som dobbeltlåge

En dobbeltlåge er nok den mest kendte låge, og mange forbinder den med indgangen til en murermester villa. Det er også en meget flot låge, der markerer en indgang mere æstetisk end en enkelt låge. En dobbeltlåge kan monteres stort set alle steder, dog skal der være god plads i forhold til frit at kunne åbne lågen. En dobbeltlåge udstyres ofte med automatik, som gør håndteringen meget nem fra bilen.

Smedejernslåge - med smarte funktioner

Hold styr på skraldemanden og postbuddet på en smart måde! En indgangslåge kan udstyes med et ur, der kan indstilles til at lade lågen være ulåst i bestemte tidsrum. Du kan også placere din skraldespand i en indhegnet løsning, der kan åbnes til begge sider. Alternativt kan en postkasse indsættes som et design element ved indgangen.

Smedejernslåge og matchende smedejernshegn. Alt i hegn til haven Smedejernslåge med panel hegn. Smuk låge til din indkørsel
Låge til indkørsel - smedejernslåge. Vi hjælper dig Dobbelt smedejernslåge. Få hjælp til opsætning af låge til din indkørsel

Uanset hvilken smedejernsløsning du vælger hos PIT Hegn, giver vi dig 10 års overflade garanti mod rust på malede overflader.
Se vores katalog for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af modeller eller kontakt os på telefon 6225 1254


 

En smedejernslåge til din indkørsel kan kombineres med en automatisk port

Det kan være smart at kombinere en smedejernslåge med en smedejernsport af flere årsager. I dagligdagen kan det være hurtigere og nemmere at komme igennem lågen fremfor at skulle åbne porten for at komme ud til f.eks. posten eller skraldespanden - uanset om porten er manuelt betjent eller med port automatik. Vi tilråder altid at sammensætte en port og en låge fra samme design, så de rene linjer fuldendes. Er jeres portåbning stor (mere end 4 meter) kan en kombination af både smedejernshegn, låge og port være den mest optimale mulighed. Vi kan dog også sagtens sammensætte smedejernslåger og porte med andre typer af hegn som f.eks. panelhegn og komposithegn.

SE SMEDEJERNSPORTE

Smedejernslåge med smedejernsport. Få det hegn du drømmer om Smedejernshegn med flot smedejernslåge. Alt i låger og porte
Smedejernslåger i mange flotte farver. Se udvalget her Smedejernslåge - alt i smedejernshegn, porte og låger

Lad vores konsulenter hjælpe med opmåling af portlinjen og designe et løsningsforslag til jer. Se alle designs af smedejernslåger her.

SE SMEDEJERNSPORTE


 

Smedejernslåge på mål

En smedejernslåge fra PIT Hegn kan leveres i standardmål inden for alle de tilgængelige designs af smedejernshegn. Har du et særligt ønske til en eller flere smedejernslåger leveres i standardmål til f.eks. indkørslen, terrassen eller altanen, specialproducerer vi gerne efter individuelle mål i vores eget smedeværksted. Vi kan også være kreative sammen med dig, hvis du har et ønske om at sammensætte andre materialer til dit smedejernshegn. Det kunne eksempelvis være træ. Kan du selv stå for indkøb de øvrige materialer samt færdiggørelse af hegnet, leverer vi gerne rammerne fra vores smedeværksted i de præcise mål, du har brug for. I processen står vi gerne til rådighed med råd og vejledning fra din idé til den færdige løsning hjemme hos dig.

Du kan læse mere om vores smedeværksted her.

Smedejernlåge på mål - eller i standardmål. PIT HEGN
Smedejernshegn på mål - få hjælp til opsætning af hegn, port eller låge
Smedejernshegn på mål - alt i smedejernshegn og smedejernslåger

Fås din idé ikke som standard, kan vores smed højest sandsynligt realisere den for dig. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Læs mere om vores smedeværksted her

KONTAKT OS


 

Opsætning af smedejernslåger

Hos PIT Hegn er det de færreste af vores kunder, som vælger selv at opsætte deres smedejernslåge eller smedejernshegn. Du kan naturligvis vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning af dit hegn. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud. Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige. Se vores referencer lige her.

Opsætning af smedejernslåge med port automatik. Vi hjælper dig!
Opsætning af smedejernslåger - få hjælp til valg af hegn
Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 

> Læs mere om opsætning af hegn her


 

Brug for rådgivning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af smedejernsport med automatik

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256