Afskærmning med et effektivt støjhegn

Skab ro med et lyddæmpende hegn

Hegn til skoler: afskærmning/støjhegn

Vælg hegn til afskærmning af høj kvalitet

Der kan være mange gode grunde til at vælge et hegn, der skaber ro omkring institutionen. Roen kan komme både via afskærmning med et tæt hegn eller ved at vælge et effektivt støjhegn. Hegnet kan erstatte hækken, som skal klippes, dæmpe støjen fra legende børn på den ene side og trafik fra den anden side. Er det vigtigste formål med at skærme af, er der flere muligheder at vælge mellem f.eks. komposithegn, raftehegn eller et moderne smedejernshegn. Skal hegnet - ud over at skærme af - også  dæmpe for lyden, er komposithegnet det naturlige valg som et flot støjhegn.

Den vigtigste funktion ved et støjhegn er naturligvis effektiv støjreduktion men også selve funktionen ”afskærmning”, da hegnet lukker helt tæt. Mange vælger derfor et komposithegn, fordi designet også spiller en rolle for helheden. Hos PIT Hegn har vi 2 forskellige muligheder for komposithegn: med og uden støjdæmpning. Er du i tvivl om, hvad du har brug for, er du velkommen til at kontakte os og få gratis rådgivning. 

> Se vores komposithegn her

> Se vores støjhegn her

DOWNLOAD STØJHEGN KATALOGKomposithegn - støjhegn fra PIT Hegn
Støjhegn - grå komposithegn på stålstolper. PIT Hegn

Mange forbinder et støjhegn med det traditionelle stenuld, men vi har også en lydabsorberende variant af komposit, som dæmper støjen med op til 29 dB.

Vælg mellem 2 typer af hegn, der skærmer mod støj


Porte og låger til støjhegn eller afskærmning

Et PIT Hegn kan altid udvides med en eller flere tilhørende låger, som passer i samme design som hegnet. Låger kommer som standard med universallås, men der findes i dag et væld af muligheder for portautomatik. Tilvælger du portautomatik opnår du en mere sikker adgangskontrol til og fra huset samtidig med at det er nemt at anvende til daglig. Ud over vores almindelige porte og låger, har vi også andre muligheder som f.eks. skydeport, svæveport eller foldeport i mange forskellige størrelser.

Et støjhegn fra PIT Hegn er altid en specialtilpasset løsning, hvor vi sammensætter den rigtige løsning ud fra arealets størrelse, formål mv. Vi oplyser gerne en uforpligtende pris. Er du i tvivl om hvilken type hegn, I har brug for, så kontakt os og få sparring til jeres idé. 

KONTAKT OS


 

Opmåling og opsætning af støjhegn

Du kan vælge at købe hegnet hos PIT Hegn og selv sætte hegnet op. Vi leverer i hele Danmark. Du kan også få et uforpligtende tilbud på, at vi leverer samtidigt med, at vi sætter hegnet op. Vi har det helt rigtige grej, så at få vores hjælp til opsætning er oftest en investering, der kan svare sig. Vi kører ikke hjem, førend hegnet står snorlige.

Komposithegn - støjhegn til institutionen. PIT Hegn
Støjdæmpende komposithegn. Afskærmning med et PIT Hegn
Afskærmning med hegn. Komposithegn fra PIT Hegn

 


Du kan se vores referencer fra vores tilfredse kunder her eller også kan du høre om alle dine mulighed med os som leverandør ved at kontakte os her.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn. Få hjælp fra PIT Hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447