Låger, porte og hegn i specialmål

Få det hegn, du drømmer om

Hegn i specialmål

På vores smedeværksted er det kun fantasien, der sætter grænser. Vores smede har en meget stor erfaring med både tilpasning af hegn, porte og låger til den private have. Den erfaring og viden kommer dig til gode, hvis du har en idé, som du har svært ved at komme i mål med. Vi har mulighed for at være fleksible i forhold til hvilken hegnstype samt designmuligheder, du har brug for.

Smukke hegn, porte, værn og låger

Vores smede er eksperter i specialløsninger. Hos PIT Hegn har vi særlig erfaring inden for smedejernsløsninger, pressegitre og gelændre i specialmål, ligesom vi også er helt på hjemmebane, når det gælder renoveringer af eksisterende hegn. Det er ikke altid nødvendigt at skifte hele hegnet ud. Ofte kan det svare sig at reparere dele af hegnet og stadig opnå en super flot og langtidsholdbar løsning. 
> Se et eksempel på et renoveret smedejernshegn her

 


Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Hegn i specialmål. Alt i hegn, smedejernshegn, pressegitter og værn Galvaniseret hegn i specialmål. Specialtilpasset gelænder til terrasse
Smedejernshegn på mål. Vi hjælper dig med din idé Galvaniseret hegn til terrasse. Værn og gelænder til trappe. PIT HEGN

Smedejernshegn, porte og låger på mål

SE VORES SMEDEJERNSHEGN


Har du et særligt ønske til dit kommende hegn i f.eks. smedejern, panelhegn, komposithegn eller et raftehegn, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi har også andre typer hegn, som kan laves efter specialmål. Se f.eks. vores lydhegn (komposit) og fodhegn

Havelåger på mål

Den samme type af låge kan have forskellige funktioner afhængig af ejeren. En havelåge er typisk en låge, som skal tilpasses til enten et eksisterende hegn. "hul" eller haven (hæk). Ud fra vores standardsortiment af låger og porte generelt, kan vi lave havelåger på mål - store som små. Det betyder, at du kan vælge mellem f.eks. smedejernshegn, komposithegn, raftehegn mm., som bliver tilpasset til en ramme. Selve låsen kan være standard, men også her har vi flere muligheder. Vi hjælper dig gerne i mål med din idé. Kontakt os og hør mere! 


Har du en idé, så spørg os! Vi kommer også gerne ud til dig og måler opgaven op, hvis du beder os om det. Vi giver gerne et tilbud på både standardløsninger og alternativer til ukurante mål, designs eller sammensætning af forskellige hegnstyper til én løsning. 
> Find din PIT Hegn medarbejder her

Smedejernshegn på mål. Gelænder til altan. PIT HEGN
Smedejernshegn. Specialdesignet gelænder til trappe. Alt i specialmål

Vores smedeværksted har mulighed for at tilpasse f.eks. højde og bredde på hegnet, at fremstille stolper i et særligt design eller at tilpasse porten eller lågen med den låsetype (og evt. port automatik), som du ønsker:

  • Smedejernsport i specialmål – enkelt eller dobbeltport
  • Smedejernslåger
  • Stolper til smedejernshegn (til opsætning)
  • Integration af smarte funktioner eller designs i hegnet eller lågen
  • Gelænder til terrasse eller altan
  • Mange muligheder for tilpasning til valg lås og/eller port automatik

Se vores smedejernslåger her


Panelhegn, porte og låger på mål

Panelhegn - låge til indkørsel i panelhegn. Vi laver alt i specialmål!
Panelhegn - Havelåge. Fås i standard og specialmål. PIT HEGN

Et panelhegn sælges som oftest i standardmål med tilhørende porte og låger. Vores smede har muligheden for at tilpasse porte og låger med den type udfyldning og i den rammestørrelse, du ønsker. Det giver større fleksibilitet til at udnytte selve hegnet i standardmål, hvilket også har en økonomisk betydning for den samlede løsning. Da et panelhegn er et enkelt og tidløst design, kan du lade porten eller lågen skabe mere opmærksomhed ved at vælge en anden type end den traditionelle paneludfyldning. Spørg os gerne om mulighederne.

  • Porte og låger til panelhegn
  • Stolper til panelhegn (til opsætning)
  • Mange muligheder for tilpasning til valg lås og/eller port automatik

Se vores panelhegn her


Andre typer af porte og låger på mål

 

Låge til indkørsel. Komposit i stålramme. Vi laver alt i specialmål! Smedejernsport i specialmål. Port og låge til din indkørsel på mål Dobbelt smedejernsport til indkørsel. I standard eller specialmål
Smedejernsport - svæveport med port automatik til smalle steder. PIT Hegn Smedejernsport og låge til indkørsel. I standard eller specialmål Smedejernsport - skydeport til smalle steder. PIT HEGN

Råd og vejledning vedr. specialhegn

Vi er meget fleksible, og du kan derfor helt selv bestemme, hvor meget hjælp du ønsker fra os. Har du styr på tegninger og opmåling, kan vi hurtigt komme i gang med produktionen. Har du brug for os allerede i idéfasen og hjælp til tegninger, dimensioner og materialevalg, hjælper en af vores dygtige konsulenter dig gerne.


Uanset hvor megen hjælp du ønsker, sidder vi klar med råd og vejledning telefon 6225 1254 for at høre mere om mulighederne. Du kan også finde din PIT HEGN medarbejder lige her, eller finde inspiration i vores referencer lige her.

Se også hegn i specialmål til industri


 

Smedejernshegn i specialmål - gelænder med håndliste til altan. PIT HEGN
BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Smedejernshegn i specialmål. PIT HEGN

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Pressegitter i håndlavet kvalitet. PIT HEGN

Billige hegn i specialmål. PIT HEGN

Portautomatik - tilpasning til port eller låge. Alt i specialmål

Stolper til smedejernshegn - alt i hegn, porte og låger i tilpassede mål