Galvaniseret stålhegn til skoler og institutioner


Hegnsløsninger

Robuste hegn til skoler, SFO og børnehaver

Et galvaniseret hegn eller stålhegn omkring en institution, skolegård, børnehave eller sportsplads giver en god tryghed og kan anvendes til mange formål, hvor det er vigtigt at holde børn og voksne ude som inde. Vi har også et stort udvalg af tilhørende låger og porte med og uden børnesikring. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris med god sparring undervejs.

Spørgsmålene er mange i forbindelse med etablering af hegn. Med vores årelange erfaring på netop dette område får du en kompetent sparringspartner fra idé til færdigopsat hegn. Til institutionshegn anvender vi ofte fletvæv, som giver en flot og holdbar løsning, men mulighederne er mange, og vi kan bringe alle vores forskellige typer af hegn i spil efter ønske.

Vi har stor ekspertise inden for hegn til:

  • Skoler
  • SFO'er
  • Børnehaver
  • Private og kommunale områder
  • Aktivitetsområder
  • Legepladser
  • Sportspladser mm.

Se vores fletvæv


Der skal tages højde for beliggenheden og funktionaliteten men også jeres budget. Med et hegn af fletvæv, som oftest anvendes til indhegning af institutioner, parker og sportspladser, kan vi lave en flot, holdbar og samtidig økonomisk fordelagtig løsning. Ring til os på telefon 6225 1254 og få en uforpligtende snak om jeres næste hegn.


 


Få rådgivning af fagfolk

Vi hjælper dig fra idé til færdigopsat hegn - og rådgiver gerne helt fra start. Vi måler opgaven op og laver gerne et par forslag til mulige løsninger. I kan herefter vælge at lave hegnet selv eller lade vores erfarne montører og opsætte hegnet færdigt og klart til brug.

Hegn til institutioner. Alt i hegn og porte. Også specialmål

Hvis du ikke kan finde din idé som standardvare, kan vi hjælpe dig. Siden vi i 2018 købte Odense Trådvarefabrik har kunnet tilbyde vores kunder alt det, som du ikke kan finde som standard.

Vi er specialister i både smedejernsløsninger, pressegitre og gelændere, ligesom vi er helt på hjemmebane, når det gælder renoveringer af eksisterende hegn. Står du over for udfordringer i et projekt, som du ikke selv kan løse eller blive konkret omkring, så lad vores kreative smed komme med et godt bud. Vi bestræber os altid på at kunne afgive tilbud inden for 24 timer. 

Tag os med allerede i den indledende fase og lad os rådgive omkring valg af hegn og hegnsmaterialer.

Kontakt os

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud.

Kontakt os, hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

Et hegn til legepladser og skolegårde er af samme type hegn som til sportspladser og boldbaner, nemlig fletvæv. Fletvæv fås i flere forskellige maskestørrelser, men når vi har med børn at gøre, anbefaler vi 50 mm. masker. 

Låger og porte med børnesikring

Låger og porte som skal anvendes ved en indgang til en institution bør altid være udført af en kraftig kvalitet. Af hensyn til kørestolsbrugere bør indgangslågen være min. 120 cm bred, og den kan sikres med en ekstra børnesikring som f.eks. 

  • Overfald
  • Højtsiddende lås
  • Indvendigt kuglegreb

Vi kan til enhver tid kombinere de forskellige sikringer. Når vi taler porte, bør bredden være min. 300 sm bred for at biler og traktorer kan anvende porten. 

Der kan være mange ting at tage højde for, så vi anbefaler altid, at I tager os med på gode råd allerede i idéfasen i jeres projekt. Hos os er de gode råd aldrig dyre men derimod godt givet ud.

LÆS MERE

Brug for rådgivning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn. PIT Hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. De kører ikke hjem, før jeres nye hegn står flot, sikkert og 100% opsat.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER