Fodhegn med 20 års garanti mod råd

Et træhegn giver en flot afslutning

Fodhegn

Et fodhegn er et træhegn og kan laves på mange måder og af forskelligt materiale. Både udformning og materialevalget afhænger af omgivelserne. Et fodhegn har den store fordel, at det er et dekorativt hegn, som samtidig markerer afgrænsningen af et område meget tydeligt. Vores træhegn er af høj kvalitet. Der følger derfor 20 års garanti mod råd med, når vi anvender FSC Certificerede og NTR-A imprægnerede bomme, pæle og stolper. 

Vi benytter oftest disse materialer til fodhegn:

  • Trykimprægneret fyrretræ
  • Douglas lærk
  • Robinie

Træhegn med 20 års garanti mod råd - også som fodhegn. Vi leverer til aftalt tid! PIT Hegn Træhegn med 20 års garanti mod råd - også som fodhegn. Vi leverer til aftalt tid! PIT Hegn


 

Fodhegn - naturligt træhegn til afspærring Afspærring med fodhegn - naturligt træhegn til indkørsel
Fodhegn - naturligt træhegn til afspærring af f.eks. p plads Fodhegn - naturligt træhegn til f.eks. markering af sti. PIT HEGN

Et fodhegn kan fungere som "pullert"

Selve fodhegnet består af stolper eller pæle og en overligger af træ. Der er ingen fodhegn, som er helt ens. Vi har naturligvis mulighed for at levere træ efter standardmål, men oftest laver vi en opmåling og en beregning på den enkelte opgave. Hos PIT Hegn kan du altid få et uforpligtende tilbud på et komplet fodhegn med eller uden opmåling og opsætning.

En pullert behøver ikke at være en stolpe og kæde af metal. Et fodhegn anvendes lige så ofte foran butikker, p-pladser og til trafikregulering. Vi ser også fodhegnet anvendt til andre - måske mere utraditionelle - afspærringsformål som f.eks. ved motorveje, cykelstier - eller områder, hvor der er behov for en tydelig afmærkning af, hvor trafikken foregår. 

SE PULLERTER


 

Afspærring med fodhegn - naturligt træhegn med 20 års garanti mod råd
Fodhegn - et naturligt træhegn som effektiv afspærring og afstandsstykke. PIT HEGN

 


Ring på telefon 6225 1254 og få et godt tilbud. Vi kan levere fodhegn til hele Danmark!
Du kan også finde inspiration i vores referencer lige her.


 

 

 

 

 

HJÆLP TIL OPMÅLING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af fodhegn. Få en pris!

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER