Hegn til rumopdeling - inde

Alt i hegn, porte og låger - ideer og muligheder

Hegn til rumopdeling - inde

Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark - det forpligter. Her får du en seriøs samarbejdspartner, som kan sparre med dig gennem hele processen - fra idé til færdigopsat løsning.

En verden af hegn betyder et væld af muligheder til indendørsbrug, som kan være tilpasset på mål eller efter behov. Vi leverer hegn, låger og porte, som er skræddersyet til løsningen, hvor du også har mulighed for at kombinere flere typer til én samlet løsning. Har du brug for høj sikkerhed, kan vi tilføre adgangskontrol til enhver af vores løsninger - fra manuelle låse til trådløs teknologi.

Fletvæv
Panelhegn
Pressegitter
Hegn i specialmål
Porte og låger
Manuelle låse
• Elektronisk adgangskontrol


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


 

Panelhegn - opsætning af hegn til rumopdeling
Galvaniseret panel hegn - hegn til lagerhal og rumopdeling

Maskinafskærmning med panelhegn
- Sikkert og stabilt hegn til maskinafskærmning og opdeling af rum

Panelhegn til maskinafskærmning er et godt valg, da hegnet bidrager med en høj grad af sikkerhed, som samtidigt er med til at skabe trygge rammer. Vi har flere typer panelhegn, hvor stronggitter er den kraftigste og mest sikre løsning. Systemet kan leveres i standardelementer og er enkelt at tilpasse til bestemte formål eller små som store rum. Sikkerheden kan øges yderligere ved at isætte låge, el-lås eller adgangskontrol. Stedet bliver trygt for de mennesker, der betjener maskinerne, idet de ikke skal bekymre sig om risikoen for pludseligt udefrakommende. Hegnet er desuden monteret med brudsikre møtrikker på indersiden af hegnet, som besværliggør indbrud.

Galvaniseret panelhegn - hegn til maskinafskærmning Panelhegn låge - hegn til rumopdeling
Panel hegn - hegn til afskærmning af maskiner Panel hegn - hegn til maskinafskærmning

Panelhegn til rumopdeling
- Del lagerhallen op og udnyt pladsen bedre

Et hegn kan have mange fordele, og ved at dele et stort rum op i mindre zoner, kan pladsen udnyttes bedre. Et galvanise-
ret stronggitterhegn er en enkel løsning, som kan tilpasses enhver lagerbygning, hal eller opbevaringsdepot. Hegnet er udført i en kraftig kvalitet, der sammensættes af moduler. Der kan tilpasses både låger, porte og automatiske porte til denne type hegn og en yderligere mulighed er at montere tag på de mindre zoner for at opnå endnu højere sikkerhed.

Hegn til lager og haller er altid en skræddersyet løsning, så brug os gerne som en seriøs sparringspartner til dit projekt.

Højt panelhegn - rumopdeling i lagerhal Panel hegn - hegn til lagerrum
Galvaniseret panel hegn - hegn til opdeling af lager Galvaniseret låge - panelhegn til lageropdeling

Sikring af cykelkælder og kælderrum
- Begræns adgangen til kælderen eller cykelkælderen med en simpel løsning

Et kælderrum er ofte et yndet sted for hærværk og for lange fingre. Vores kraftige panelhegn kan også anvendes til sikring af kælderrum og cykel/scooterkælder. Det er den stærkeste løsning på markedet og er fuldt ud fleksibelt - uanset rummets størrelse. Cykler og andet opbevaring bliver således kun tilgængelig for de personer, der skal have adgang til rummet. Med en tilpasset låge og adgangskontrol bliver det sikkert og nemt at komme ind og ud af rummet. Lågen kan tilpasses i både bredde og højde.

Adgangskontrollen kan matche et nuværende system, eller vi kan levere et komplet nyt system.

Panelhegn - sikring af cykelkælder og kælderrum
Panel hegn - sikring af cykelkælder og kælderrum

Pressegitter
- Når det skal være stort eller meget småt, er pressegitter en optimal løsning

Pressegitter kan anvendes til utallige formål som f.eks. vinduessikring, rækværk, gelændere, skillevægge til rumopdeling, maskinafskærmning, nedsænkede lofter mv. Vi laver alt på mål - uanset opgavens art - og sammensætter en fornuftig løsning sammen med dig, som er baseret på effektiv og optimal sikring. Vi er en af Danmarks førende leverandører af pressegitter i en meget høj, håndlavet kvalitet.

Startomkostningerne er lave, og dermed kan vi holde enhedsprisen nede - også ved få styk.

Pressegitter - galvaniseret hegn til afskærmning
Pressegitter - hegn på mål. God kvalitet

Port automatik
- Øg sikkerheden med adgangskontrol, der er tilpasset jeres daglige flow


Uanset om det er mindre depotrum eller en stor lagerhal, vil adgangskontrol stort set altid være nødvendig for at øge sikkerheden mod udefrakommende. Afhængig af den daglige gennemstrømning af mennesker kan der tilsættes alt lige fra en god gammeldags hængelås med kæde til avancerede systemer og batteridrevet tastatur.

Hos PIT Hegn anvender vi standard låse og el-låse fra Locinox. Hvis du ønsker at udbygge det med højere grad af sikkerhed, kan du få tilføjet elektronisk adgangskontrol, som er simpelt i brug men samtidig fleksibelt ift. at tilpasse det til jeres behov.

Elektronisk kodelås - alt i adgangskontrol til hegn og porte
Panelhegn - port med adgangskontrol. Alt i port automatik

Få gratis rådgivning fra en af vores PIT Hegn medarbejdere eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Vejledning, opmåling og opsætning

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn. Få hjælp fra PIT Hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Casper Førgaard

Casper Førgaard

Salg – Industri/Sikring
Telefon: 38403720
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721