Hegn til boligforeningen

En verden af hegn, porte og låger - idéer og muligheder

Hegn til boligforeningen

Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark - det forpligter. Her får du en professionel samarbejdspartner, som har styr på hele processen fra idé til færdigopsat løsning. En verden af hegn betyder et væld af muligheder til boligforeningen, som kan være tilpasset på mål eller efter behov.

Vi leverer hegn, låger og porte, som er skræddersyet til løsningen, hvor du også har mulighed for at kombinere flere typer til én samlet løsning.

Fletvæv
Panelhegn
Balusterhegn
Støjhegn
Komposithegn
Pladehegn
Elektrisk hegn og pigtråd
Fodhegn
Pressegitter
Porte, låger, skydeporte og foldeporte
Portautomatik
• Trafikregulering med fodhegn, bomme og pullerter
Byggepladshegn og afspærringshegn


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


 

Pladehegn som skraldespandskjuler. Hegn til boligforeningen
Panelhegn og manuel låge. Sikkert hegn til boligforeningen

Panelhegn
- hold uvedkommende på den rigtige side af skellinjen


Med et panelhegn får du et af markedets stærkeste sikringsløsninger - og et vedligeholdelsesfrit hegn, som holder år efter år. Hegnet har mange anvendelsesmuligheder f.eks. markering af skel, afgrænsning af affaldsområder mv. Et panelhegn er en åben og let anvendelig løsning, hvor konstruktionen er lidt kraftigere end ved andre hegnstype. Hegnet fås i flere kvaliteter, farver og ikke mindst højder.

På vores smedeværksted kan vi fremstille løsninger efter ønske og mål. Dog kræver dette et besøg hos jer med afklaring om specielle forhold og korrekt opmåling.

Panelhegn - galvaniseret gitterhegn til markering af skel. Hegn til boligforeningen

SE PANELHEGN

Panelhegn til parkeringsplads. Hegn til boligforeningen

Komposithegn
- Afskærmning med og uden støjdæmpning

Du vælger et komposithegn for at opnå et anderledes udtryk. Her får du et godt, heldækkende og vedligeholdelsesfrit hegn i et moderne og elegant design. Vores garanti til dig, når du køber et PIT Hegn komposithegn, er kvaliteten og vores professionalisme. Du har muligheden for to varianter: med og uden støjdæmpning.

Vores komposithegn er altid en specialtilpasset løsning, hvor vi sammensætter den rigtige løsning ud fra arealets størrelse og formål. Det er altid en mulighed at få en snak om mulighederne samt at se prøver af denne hegnstype.


Skydeport
- Opnå sikker og kontrolleret adgang

Med en skydeport øger vi sikkerheden for færdsel til og fra boligområdet eller får skabt en synlig adskillelse af områder. Adgangskontrollen bliver skærpet, hvilket skaber tryghed på området. Valg af porttype afhænger både af bygninger, omgivelser og hegnstypen. Herudover afvejer vi også, hvilke funktioner, der skal prioriteres højest i forhold til den daglige brug og færdsel.

Udfyldning af porten kan variere med f.eks. som her panel eller balustre og fås med/uden hajtænder på toppen.


Bomme og pullerter
- Sikker stationær P-vagt på P-området

Til et boligområde anbefaler vi altid at anvende den lette og ikke den “voldsomme løsning” til P-områder. Der kan anvendes pullert med kæde til markering af parkeringslinjer. Alternativt kan vi bringe et fodhegn i spil for et mere naturligt udseende.

Ved større løsninger kan der etableres bomanlæg med en manuel eller elektrisk bom, som sørger for, at kun de borgere/gæster/beboere som skal have adgang til området, får adgang.


Hegn til boldbaner
- Hold boldene i spil med et solidt boldbur

Små boldbaner og boldbure vinder mere og mere indpas i både offentlige og private miljøer. Lad foreningens børn spille bold på et sikkert og aflukket område. Vi sikrer de unges tryghed og generer samtidigt ikke de øvrige beboere. Et boldbur kan etableres af forskellige hegnstyper og i mange farver.

Både boldbure og sportshegn fremstilles på mål eller ved brug af standardelementer med matchende låger og i alle højder. Som et sidste alternativ kan vi etablere et net på toppen, så bolde og andet ikke forlader det hegnede område.


Specialløsninger med panelhegn
- sikr mod tyveri og undgå hærværk med et hegn

Vi lever i en verden, hvor vi i dag også er nødt til at sikre os mod både tyveri og hærværk. En affaldsgård kan sikres med en panelhegnløsning som her. Er der brug for også at skærme helt af, kan vi i stedet bringe pladehegnet i spil, som lukker helt af. Et pladehegn tilvælges ofte også for synets skyld. 

Denne form for løsning er også meget anvendelig til sikring af scooterområder eller cykelskure. Vi kan sammensætte af standardelementer eller bygge op efter specialmål.


Få gratis rådgivning fra en af vores PIT Hegn medarbejdere eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Brug for vejledning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

PIT Hegn - hegn til boligforeningen

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Trådhegn - hjælp til opsætning af hegn

Kontaktpersoner
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447