Ny port eller låge til jeres indkørsel?

Alt i porte og låger til institutioner, industri og offentlige anlæg

Port, låge og sikker adgangskontrol

Med en port eller låge fra PIT Hegn opnår du høj sikkerhed

Velkommen til en verden af kvalitets porte og låger! Hos PIT Hegn er vi specialister i stort set enhver type af port eller låge -  og vi tilbyder den bedste kvalitet, du kan få inden for porte- og lågeløsninger. Alle vores porte og låger er CE-godkendte og nøje udvalgt fra kvalitets leverandører- og er designet til at imødekomme dine behov for:

 • høj sikkerhed
 • høj kvalitet der giver en lang levetid
 • et design, der passer til både omgivelser, bygninger og jeres virksomhedsidentitet

En port eller låge dækker over mange PIT Hegn produkter, som varierer lige fra en mindre låge, den lille port (dobbeltlåge) og helt op til en stor, automatisk dobbeltport, skydeport eller foldeport til en industrigrund. Når vi leverer en komplet hegnsløsning, tager vi altid højde for, hvilke funktioner og behov jeres nye industriport eller låge skal kunne dække for at være en optimal løsning i den daglige brug. Ringer du til os, kan du få gratis faglig sparring - også hvis du lige nu kun har en idé om, hvad du kunne tænke dig.

Porte og låger fra PIT Hegn - vi tilbyder:

>Var du på udkig efter porte og låger til den private have? Klik her


Med vores eget smedeværksted kan vi også imødekomme dine behov for specialtilpasninger. Find din PIT Hegn medarbejder og få en god snak om muligheder for design, portautomatik - eller port i specialmål.

Se en nærmere beskrivelse af enkelte porte og låger i vores produktblade. Klik her.

SE SKYDEPORTE


 

Port - perimetersikring med galvaniseret port og låge Port til indkørsel - galvaniseret port til panelhegn
Låge til panelhegn - opsætning af porte og låger til industri Port til perimetersikring - fås i alle mål

Solid og sikker port til indkørsel

– øger både sikkerhed og effektivitet

En godt designet port skaber ikke kun beskyttelse mod ubudne gæster og uønsket adgang. Den fungerer også som et værn og skaber dermed ro på området. Der er mange fordele ved at investere i en port af høj kvalitet.

 • Alle vores porte og låger kan tilpasses præcist til dine specifikke behov
 • Sikker adgangskontrol med manuel betjening eller portautomatik
 • Let betjening sikrer hurtig adgang

Både den store industriport og den mindre adgangslåge øger sikkerheden

I vores sortiment finder du også traditionelle porte, svingporte og låger i mange forskellige modeller og størrelser, dobbeltporte med og uden automatik, mobile porte samt mulighed for tilpassede løsninger. En dobbeltlåge kan vi også lave asymmetrisk, så den bliver så brugervenlig som mulig.

De mest gængse løsninger inden for industriporte fås med:

 • Baluster udfyldning
 • Panel udfyldning

Oftest tilpasser vi lågen eller portens udfyldning med den type hegn, den skal matche, men mulighederne er mange. Standardfarven på de fleste porte er galvaniseret stål med mulighed for at tilvælge en passende RAL farve (i næsten alle regnbuens farver).


Find din PIT Hegn medarbejder her og få en uforpligtende snak om hvilken type port eller låge, du har brug for. Vi rådgiver gerne og hjælper med at vælge det rigtige design.

HEGN I SPECIALMÅL


 

Galvaniseret port - svingport med portautomatik Port til indkørsel - fuldautomatisk skydeport til industri Port til indkørsel - skydeport med balusterudfyldning
Port til indkørsel - dobbelt låge med portautomatik og hajtænder Port til indkørsel - malet sort port med balusterudfyldning Port til indkørsel - foldeport til industri

Låge til indkørsel – sikre låger i næsten alle størrelser

Uanset størrelsen på en låge sikrer den en adgangsbegrænsning, dvs. forbedret sikkerhed og kontrol. Ved at have adgangsbegrænsninger kan du sikre, at kun autoriserede personer får adgang til specifikke områder. Med vores låger – som også fås som dobbeltlåger – kan du forbedre den generelle arbejdsstrøm eller organiseret ved at opdele i zoner eller som en del af en højsikkerhedsløsning: perimetersikring.

Alle vores porte og låger er designet med fokus på æstetik og lang levetid. Designs er moderne og stilfulde, hvor vi kan vælge at holde lågen i samme stil som det hegn, den skal afslutte, eller den kan få sit eget udtryk og dermed blive et dominerende element i den samlede hegnsløsning.

De mest gængse løsninger inden for låger fås med:

 • Baluster udfyldning
 • Panel udfyldning

Vi kan levere låger med flere forskellige udfyldninger f.eks. træ og komposit. Ring på telefon 6225 1254 og hør mere om de forskellige muligheder. Har du brug for en specialløsning som f.eks. en asymmetrisk låge, designer vi gerne et udkast, som vores smed kan hjælpe dig helt i mål med herefter.


Find inspiration i vores referencer.


 

Port til erhverv - sort port med balusterudfyldning Låge til indkørsel - stor galvaniseret låge med balusterudfyldning
Svingport - gitterporter med malet overflade Låge til indkørsel - galvaniseret låge med manuel betjening

Rotationslåge 

Til sikring ved byggepladser, forlystelsesparker eller nødudgange anvendes ofte en rotationslåge for at styre en sikker adgangskontrol – eller ved større, hvor der kræves en højere sikkerhed end normalt. Rotationslågen kan også med fordel anvendes offentlige anlæg eller sportsanlæg.

PIT Hegn rotationslågen er en manuel låge med mekanisk bagstop, hvor rotationen sker i én retning, så man dermed begrænser passage for flere personer ad gangen. Lågen kan dreje med og mod urets retning. Vælg mellem lille eller stor rotationslåge. Den lille model anvendes til personer. I den store model er der plads til cykler, barnevogne og kørestolsbrugere mm.

Lille rotationslåge

Højde: 215 cm - Udvendigt mål: 141 cm - Åbning: 61 cm

Stor rotationslåge

Højde:  215 cm - Udvendigt mål: 226 cm - Åbning: 100 cm

Farve: Varmgalvaniseret udgave eller med standard RAL farver


Hos PIT Hegn fører vi et godt sortiment af udvalgte rotationslåger. Da denne form for låge oftest indgår i en større højsikkerheds løsning, starter vi oftest med en dialog omkring jeres ønsker og behov. Kontakt os for mere info på denne type låge.

KONTAKT OS


 

Rotationslåge - perimtersikring med turnstyle og almindelig låge Rotationslåge - galvaniseret turnstyle sikrer adgangskontrol
Rotationslåge og adgangslåge - sikker adgangskontrol Rotationslåge - galvaniseret turnstyle låge.

Sikringsmuligheder og tilbehør til porte og låger

Manuelle porte og indgangsåger leveres altid komplette inkl. f.eks. låsekasse (dog uden cylinder) og med mulighed for tilkøb af ekstra tilbehør. Lad os rådgive dig fra idéfasen og gør brug af vores ekspertise, så vi har overvejet alle muligheder, inden projektet sættes i gang. Vi leverer naturligvis også bl.a. hængsler til porte, beslag til dobbeltlåger og skydeportsbeslag. Vælg det design, du ønsker, og vi kommer med forslag til låsemekanismerne.

Overflade: Galvaniseret, Varmegalvaniseret, pulverlakeret sort og RAL farver i næsten alle regnbuens farver.


Mulighed for ekstra tilbehør

 • Pigtrådsmontering
 • Børnesikring
 • Overfald
 • Kuglegreb
 • Pigge på toppen

Når det kommer til børnesikring af porte og låger til institutioner, er der flere hensyn at tage. Vi har meget stor erfaring med børnesikring til f.eks. børnehaven, SFO'en eller skoleområder. Læs mere om vores hegn til institutioner her.

Foldeport - opsætning af porte og låger
Opsætning af porte og låger - vi opsætter i hele Danmark

Servicegennemgang af porte og låger

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

 • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
 • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller ad hoc service af jeres hegn, porte og låger

SE PORTSERVICE


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.

Du kan også blive inspireret af vores referencer.


KONTAKT OS

BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

PIT Hegn - alt i porte og låger

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Casper Førgaard

Casper Førgaard

Salg – Industri/Sikring
Telefon: 38403720
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440