Smukke hegn til haven med og uden automatik


Hegn til haven

Robuste havehegn i træ, komposit eller smedejern 

Et flot og robust hegn til haven er en investering i din ejendom. Hos PIT Hegn har vi flere muligheder inden for hegn til haven, raftehegn, panelhegn og smedejernshegn i forskellige udgaver, i standardmål og i specialmål fra egen smed. Har du en drøm, som ikke findes i standardmål, så lad vores smedeværksted hjælpe dig i mål. Vi er fagfolk, der både rådgiver og monterer - vi hjælper dig også gerne med opsætning af dit hegn.

PIT Hegns havehegn:

  • Havehegn - fås i grønt, galvaniseret tråd belagt med plast i 5x10 masker
  • Raftehegn - fås som trykimprægneret i Ø5x220 cm
  • Panelhegn - fås i sort i Ø4/Ø5 mm x L 250 cm
  • Smedejernshegn - fås i galvaniseret eller sort i mange forskellige designs
  • Komposithegn - fås i et væld af farver
  • Støjhegn - fås i flere varianter og farver
  • Porte og låger - få en låge, der matcher dit havehegn

Vores dygtige smed har stor erfaring i at lave specielle løsninger og renoveringer i f.eks. smedejern. Kom med et ønske om dit eget specielle design inden for smedejern, så laver vi også det. Ring til os på telefon 6225 1254 og få et uforpligtende tilbud.


Opsætning af havehegn

Uanset hvilken hegnsløsning du vælger inden for havehegn, kan vi hjælpe dig med opmåling og opsætning af hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS


Trænger dit havehegn til reparation er vi klar til rykke ud. Kontakt os for et evt. besøg eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

REPARATION AF HEGN

Komposithegn

Denne type hegn kræver ikke vedligeholdelse. Dog vil det være en god ide med en grundig rengøring, når havesæsonen starter, ligesom man man fordel løbende kan rengøre hegnene efter behov.

Komposithegn er fremstillet af 60% træ, 30% plast og 10% additiver. Det giver et blandingsprodukt, hvor styrken er træ kombineres med holdbarheden af plast. WPC (komposit) har en meget lang levetid, det rådner ikke og det skal aldrig males. Dog må der forventes et farvetab (blegning) over tid. Hegnet kan i takt med vejrliget få begroninger af alger. Disse fjernes nemt med algefjerner.

Hegn i metal eller plastbelagt materiale

Som udgangspunkt kræver denne type hegn ikke vedligeholdelse. Der kan være tale om eksempelvis trådhegn, der er metal belagt med plast, der aldrig kræver vedligeholdelse.

Det kan ligeledes være panelhegn i galvaniseret eller malet metal, hvor overfladebehandlingen sikrer, at Panel i metal er fremstillet i hhv. galvaniseret eller malet udførelse. Denne overfladebehandlingaf metallet har til formål at beskytte mod korrosion og rustdannelse. Medmindre overfladen er brudt eller krakeleret kræver et panelhegn i metal ingen vedligeholdelse. Hvis overfladen brydes eller krakelerer, så det rå metal blottes skal overfladen repareres med en metalmaling i matchende farve. Dettekan gøres hele året, det er blot vigtigt at hegnet er tørt Er hegnet beskidt kan det rengøres med et mildt rengøringsmiddel uden opløsningsmidler.

Naturhegn

Visse typer naturlige hegn som fx kastanjehegnet henvender sig til alle, der holder af den romantiske stil. Hegnet er uden imprægneringsmidler og bliver derfor med tiden gråt og patineret, hvilket er en del af charmen ved denne type hegn. Denne type hegn kræver derfor ingen vedligeholdelse.
KONTAKT OS

Brug for vejledning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Hegn til haven - alt i havehegn og låger

 

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. De kører ikke hjem, før dit nye havehegn står flot, sikkert og 100% opsat.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER