Opsætning af hegn i hele Danmark

Opsætning af hegn af professionelle fagfolk

Montage/Rep/Service

Ønsker du at skabe mere privatliv i din have, markere dine ydergrænser af din grund eller tilføre et æstetisk element i dit udendørsrum? Få professionel hjælp til opsætning af dit nye hegn. Hos PIT Hegn laver vi færdige projekter fra idé og tilbud til det færdigopsatte hegn. Vi tilbyder en professionel opsætningsservice af hegn og porte, som passer til stort set enhver stil, behov og ønske. Vores erfaring med opsætning af hegn spænder bredt og på basis af kilometervis af opsat hegn i hele Danmark – både til industri, landbrug og den private indkørsel/have.

Når du vælger et PIT Hegn, vælger du opsætning af hegn af professionelle fagfolk. Det bliver gjort både grundigt, effektivt - og vi er ofte i god dialog med vores kunder undervejs, hvis opgaven ikke er lige efter bogen at løse.

Godt at forberede for at vi kan give dig et godt tilbud:

  • Hvilken type hegn ønsker du
  • Hvor meget hegn skal der ca. bruges, både længde og højde
  • Har du evt. et billede af området, som du kan sende os eller en skitsetegning

Brug os f.eks. til 


Ønsker du et tilbud fra os på opsætning af dit nye hegn, så ring på telefon 6225 1254 eller send os en mail på info@pithegn.dk

KONTAKT OS


 

Opsætning af hegn f.eks. komposithegn til private
Opsætning af hegn f.eks. smedejernshegn med låge til indkørsel

 

Planlægning - opsætning af dit nye hegn

Har du selv helt styr på målene, typen af hegn (f.eks. panelhegn, komposithegn eller støjhegn) samt hvilke jordforhold der skal tages hensyn til (om vi kan støbe stolper f.eks.), er du velkommen til at sende disse oplysninger ind til os, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud. I langt de fleste tilfælde kommer vi dog ud og måler opgaven op, så vi er sikker på, at alt er, som det skal være – eller om der kræves noget forberedelse, før vores montører kommer ud til dig.

Forberedelse og udførelse

Hos PIT Hegn har vi naturligvis det rette grej, som vi sørger for at medbringe. Du skal derfor ikke tænke på noget i forhold til selve udførelsen. Det vigtigste er, at hegnslinjen er ryddet og forberedt til, at vores hegnsmontører kan arbejde effektivt med opgaven. Som det første, vil der blive gravet huller til stolperne. Disse vil blive placeret i den rigtige højde og vinkel og stabiliseret med beton, støbt i frostfri højde. Det samme vil gælde for en port til din indkørsel

Opsætning af selve hegnsløsningen

Når stolperne står fast, solidt og sikkert, kommer vi tilbage for at montere selve hegnet.  Vi vil bruge de aftalte mål og dimensioner, samt sikre stabilitet og holdbarhed i hele løsning. Vi bruger selvfølgelig altid et vaterpas, så vi sikrer, at hegnet står lige. Er der store ujævnheder eller bakket terræn, kan vi tanne hegnet enten foroven eller forneden. Ved en port er der andre forhold at tage hensyn til f.eks. vinkelen ved skel kontra husets placering. Den endelige opsætning vil blive udført efter aftale med dig.

Afslutning og kvalitetssikring

Inden vi afslutter en opgave, tjekker vores montører altid grundig for fejl og mangler. Vi vil efterjustere eventuelle stolper og brædder og sikre, at din hegn er færdiggjort med en eventuel mindre efterbehandling.


Hos PIT Hegn kan du være tryg ved at få hjælp til opsætning af dit nye hegn. Det kan for mange virke som en udfordrende og måske endda uoverskuelig opgave, og det forstår vi godt. Med vores ekspertise og erfaring med hegn, får du hjælp fra fagfolk, der både rådgiver og monterer – og en problemfri proces. Vi tilbyder også en efterfølgende aftale omkring vedligehold, hvis du ønsker det. Ring på telefon 6225 1254 for mere information.

SE VORES INDUSTRIHEGN


 

Opsætning af hegn - priser

Fra projekt til færdigt hegn. Vi hjælper rigtig mange kunder med opsætning af hegn, fordi det kræver erfaring, men også fordi vi er effektive. Vi afgiver altid et uforpligtende tilbud, og vi hjælper gerne med en opmåling for at kunne afgive tilbuddet. Du får derfor en skræddersyet løsning med en pris, hvor vi har indberegnet alle faktorer. Du kan regne med, at prisen holder hele vejen. Du kan få en pris på

  1. Projektering. Få vores hjælp hele vejen omkring hegnet inkl. opmåling, projektering samt montage
  2. Med-byg. Lad vores stærke montører klare det tunge arbejde, f.eks. opsætning af hegnspæle
  3. Selv-byg. Køb alle materialer og stå selv for resten

 

 

Opsætning af hegn - industri, privat og til landbrug
Opsætning af hegn. Vi hjælper dig også med en port eller låge

Vælg PIT Hegn til opsætning af hegn

Vi ved, at det er vigtigt for dig at få den rigtige løsning til den aftalte tid. Vi gør os altid umage for at give dig den bedste service, vi kan. Vores arbejde følger sæsoner, og derfor har vi naturligvis mere travle perioder hen over året, hvor der kan forekomme lidt ventetid på opsætning af hegn. Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores muligheder for at hjælpe dig med opsætning af hegn.

Er du gør-det-selv manden, er der mulighed for at hente materialer hos os i vores butik og lager i Ringe. Vi har altid kilometervis af hegn på lager som f.eks. hegnspæle og stolper, porte og låger, hestehegn i forskellige kvaliteter og mobilhegn.

SE VORES BUTIK  


 

Opsætning af hegn - ring for priser Opsætning af hegn f.eks. industrihegn og industriporte
Opsætning af hegn. Vi får dig helt i mål Opsætning af hegn f.eks. boldbane eller sportshegn
Brug for rådgivning?

HOVEDKONTOR FYN

PIT Hegn A/S
Kielbergvej 8, 5750 Ringe
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Montage og reparation af hegn i hele Danmark. PIT HEGN

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Jim Møller Larsen

Jim Møller Larsen

Salg - LANDBRUG
Telefon: 38403715
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Bo Møller Juul

Bo Møller Juul

Projektleder Midtjylland
Telefon: 38403742
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440