Komposithegn – effektivt læhegn i et flot design

Vælg komposithegn af høj kvalitet

Komposithegn

Den vigtigste funktion ved et komposithegn er effektiv afskærmning. Ud over at få et godt og heldækkende hegn spiller designet – som ved ethvert andet hegn – også en stor rolle. Dit hegn danner rammen om det, det hegner og er dermed med til at skabe et samlet udtryk. Med et komposithegn opnår du en tæt afskærmning i et moderne og elegant design

Vores garanti til dig, når du køber et PIT Hegn komposithegn er kvaliteten og vores professionalisme. Udover selve hegnsløsningen kan vi hjælpe fra idé til færdigt hegn – alt afhænger af jeres behov. Vores konsulenter hjælper gerne til med både opmåling og tegninger.

SE VORES STØJHEGN HER

> Se også komposithegn til den private have her


Et komposithegn fra PIT Hegn er altid en specialtilpasset løsning, hvor vi sammensætter den rigtige løsning ud fra arealets størrelse, formål mv. Vi oplyser gerne en uforpligtende pris. > Kontakt en af vores dygtige konsulenter for gratis rådgivning og information


 

Komposithegn - grøn komposit til afskærmning Komposithegn - grå komposit til altan
Komposithegn - sort komposit lukker af mod vej Komposithegn - grøn komposit hegn på galvaniserede stolper

Et komposithegn er et flot læhegn

Med det blotte øje kan det være svært for "ikke-fagfolk" at se forskellen på et komposithegn, der dæmper støj og et, som ikke gør. Den største forskel på de to typer handler naturligvis også om budget. Har du mere brug for afskærmning end at skærme for støj ind mod eller ud mod noget, kan vi anbefale vores komposithegn. Uanset, fungerer dette tætte hegn som en god afskærmning og dermed også en naturlig lydbryder.

Vores komposithegn opsættes i de fleste tilfælde på galvaniserede stolper, men kan også opsættes på stolper i samme farve som hegnet. For at gøre et komposithegn mere stabilt og modstandsdygtigt mod det danske vejr og vind, anbefaler vi altid, at du afslutter komposithegnet med en u-skinne. U-skinnen kan monteres både foroven og forneden - eller endda begge steder, så hele hegnet rammes ind. 

Kendetegnende for et komposithegn fra PIT Hegn er:

  • Komposit materiale af høj kvalitet
  • Fås i 10 flotte farver, både hegn og stolper
  • Et vedligeholdelsesfrit hegn, der kun kræver vand/sæbe til normal vedligehold
  • Sættes op som dobbeltklink eller med fer og not
  • Denne type dæmper IKKE støj
Komposithegn - effektivt læghegn mod vej Komposithegn med havelåge
Komposithegn - flot hegn til virksomheden, PIT HEGN Komposithegn - god afskærmning til have og cykelskur
Komposithegn - affaldskjuler i flot design Affaldsskjuler - kvalitets komposithegn med låge
Komposithegn - afskærmning og læhegn til terrassen. PIT HEGN Komposithegn - grønt komposithegn til afskærmning

Design spiller en stor rolle ift. denne hegnstype og dermed er der også forskel på udformningen. Vælg mellem en opsætning som "brædder" eller som "fer/not", dvs. at det ligner en klinkebeklædning. 


Hos PIT Hegn kan du altid få et uforpligtende tilbud på et komplet komposithegn med eller uden vores hjælp til opsætning. Har du et særligt ønske om et vedligeholdelsesfrit hegn med eller uden lyddæmpning, så ring til os på telefon 6225 1254.


 

Porte og låger til komposithegn

Vi ser flere og flere vælge et komposithegn ganske enkelt, fordi det er en god og langtidsholdbar investering samt, at hegnet ikke skal vedligeholdes. Når først det er sat op, er arbejdet som sådan gjort. Resten handler om lettere rengøring for skidt og alger. Vores komposithegn er naturligvis udført i den nyeste teknologi, som gør det modstandsdygtigt mod vind og vejr - og kan ikke angribes af råd, svamp eller alger.

Det samme er gældende for porte og låger, som kan placeres i hegnet, hvor du ønsker det. Mulighederne er mange f.eks. enkelt adgangslåge, dobbelt adgangslåge eller port. Er det en ny port til indkørsel, er der et væld af muligheder inden for låse, låsesystemer samt port automatik. En port eller låge i komposit materiale udføres oftest i specialtilpasset mål, som passer nøjagtigt til den ønskede åbning. 


Tag os med på råd, inden du går i gang og brug vores ekspertise til at afdække hvilke behov, hegnet skal kunne dække. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne og en uforpligtende pris.

> Se flere porte og låger her 


 

Port til komposithegn - sikker adgangskontrol til virksomheden Komposithegn låge - fås i 10 flotte farver
Komposithegn til industri Komposithegn låge - fås i 10 flotte farver

Opsætning af komposithegn

Vores komposithegn er enkelt at installere men kræver en faglig indsigt for at opnå et veludført smukt resultat. Derfor anbefaler vi altid, at du bruger vores erfarne montører til at få monteret dit nye hegn. Bruger du os fra start og får hjælp til opmåling, er vi sikre på, at dit hegn passer på mål og står snorlige, inden vi kører hjem.

Stolpeafstanden kan variere på til maximalt 3 meter, og den færdige højde vælges efter behov. Stolpernes og fundamenternes dimensioner bestemmes af den færdige højde over terræn. Ved et ujævnt terræn kan vi med fordele tanne hegnet for et flot resultat. Hegnet sammensættes af moduler, som åbner op for et kæmpe udvalg af forskellige løsninger. Løsninger, som kan tilpasses til enhver have og monteres i stort set alle højder og længder efter behov.

Komposithegn - grønt komposithegn til afskærmning
Opsætning af komposithegn. Få en uforpligtende pris!

Service af komposithegn og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

  • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
  • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres komposithegn og porte.

SE PORTSERVICE


Vi sørger for både effektiv og præcis montering!
Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne og en uforpligtende pris.


 

Brug for rådgivning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn, porte og låger

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

 

Reparation af komposithegn

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud. Kontakt os hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.