Komposithegn – effektiv lyddæmpning i et flot design

Vælg komposithegn af høj kvalitet

Komposithegn

Den vigtigste funktion ved et komposithegn er effektiv afskærmning. Ud over at få et godt og heldækkende hegn spiller designet – som ved ethvert andet hegn – også en stor rolle. Dit hegn danner rammen om det, det hegner og er dermed med til at skabe et samlet udtryk. 

Vælg mellem 2 typer af komposithegn

  • Komposithegn med lyddæmpning
  • Komposithegn uden lyddæmpning (afskærmning)

Et komposithegn fra PIT Hegn er altid en specialtilpasset løsning, hvor vi sammensætter den rigtige løsning ud fra arealets størrelse, formål mv. Vi oplyser gerne en uforpligtende pris.


Ud over vores hegnsløsninger med komposit har vi også andre muligheder for effektiv støjreduktion. Varianter med grøn stenuld eller klar polycarbonat er en anden teknologi, hvor hegnet absorberer lyden - og kan dermed have en anden effekt end komposithegnet.

Se vores støjhegn her

> Kontakt en af vores dygtige konsulenter for gratis rådgivning og information


 

Komposithegn med lyddæmpning

Hos PIT Hegn har vi specialiseret os i lydisolerende hegn med komposithegn. Vi har valgt netop denne type støjhegn, da det er et kvalitetshegn med effektiv støjreduktion, der samtidigt er med til at ”løfte” området, som det hegner. Vi tilbyder gode priser på støjhegn med og uden opsætning af hegnet.


Kan du ikke finde din nye låge eller port til indkørslen, som du godt kunne tænke dig, så kontakt en af vores konsulenter og få et par gode løsningsforslag. Når målene ikke passer, kan vi altid sammensætte en løsning i specialmål - også til et lydisolerende komposithegn. Kontakt os for mere information.

KONTAKT OS 

Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS og hør mere om priser for opsætning

komposithegn støjdæmpende lydhegn til indhegning af skole

 

Fordelene ved komposithegn som støjdæmpende hegn

  • Effektivt støjdæmpende hegn, som dæmper støj op til 29 dB
  • Indeholder 70% træ, som giver et ”drøjt” støjhegn
  • Tidløst, flot design, der fås i 10 flotte farver
  • Design, der passer ind hos de fleste virksomheder, haver og grønne områder
  • Fås med matchende låger eller port
  • Vedligeholdelsesfrit lydhegn. Enkel rengøring med vand eller mild algefjerner
  • Nem og hurtig opsætning, hvilket minimerer dine omkostninger til dette
støjhegn fra PIT Hegn effektiv støjreduktion med komposithegn

Porte og låger til lydisolerende støjhegn

Et PIT Hegn komposithegn kan altid udvides med en eller flere tilhørende låger, som passer i samme design som hegnet. Da komposithegn er nemt at passe til i størrelse, kan en indgang eller låge til en indkørsel nemt tilpasses hegnet.

Låger kommer som standard med universallås, men der findes i dag et væld af muligheder for portautomatik. Tilvælger du portautomatik opnår du en mere sikker adgangskontrol til og fra huset samtidig med at det er nemt at anvende til daglig.

Et komposithegn opsættes som oftest på galvaniserede stolper, der støbes i beton. Dette giver den mest solide hegnsløsning, der også kan holde til at stå i det danske vejr året rundt.

Find inspiration i udførte opgaver

 

støjhegn fra PIT Hegn dæmp lyden med komposithegn

Komposithegn uden lyddæmpning

Med det blotte øje kan det være svært for "ikke-fagfolk" at se forskellen på et komposithegn, der dæmper støj og et som ikke gør. Den største forskel på de to typer handler naturligvis også om budget. Har du mere brug for afskærmning end at skærme for støj ind mod eller ud mod noget, kan vi anbefale vores komposithegn uden støjdæmpning. Uanset, fungerer dette tætte hegn som en god afskærmning og dermed også lydbryder.

Et komposithegn opsættes i de fleste tilfælde på galvaniserede stolper, men kan også opsættes på stolper i samme farve som hegnet. For at gøre et komposithegn mere stabilt og modstandsdygtigt mod det danske vejr og vind, anbefaler vi, at du afslutter komposithegnet med en u-skinne. U-skinnen kan monteres både foroven og forneden - eller endda begge steder, så hele hegnet rammes ind. 

komposithegn lyddæmpende hegn som lydbryder
komposithegn støjdæmpende hegn PIT Hegn

Ens for begge typer af komposithegn er udformningen, hvor du kan vælge en opsætning som "brædder" eller som "fer/not", dvs. at det ligner en klinkebeklædning. 

Tag os med på råd, inden du går i gang og brug vores ekspertise til at afdække hvilke behov, hegnet skal kunne dække. 

Kontakt os


Lydhegn med grøn stenuld

Et lydhegn af grøn stenuld er et vedligeholdelsesfrit hegn i en galvaniseret stålramme. Støjhegnene er fremstillet af RockDelta, og den akustiske stenuldskerne er dækket af et grønt PE-net (Poluethylen). Oftest monteres disse støjhegn  moduler på galvaniserede stolper men kan også monteres på træstolper, hvis det passer bedre ind til omgivelserne. Mangler vælger at lade dette hegn tilgro af grønne planter som f.eks. efeu, så det bliver et levende hegn eller espalier for klatreplanter. Modulerne fås i forskellige størrelser.

> Kontakt os for rådgivning og pris på denne type støjhegn

 

støjhegn lyddæmpende hegn fra PIT Hegn

Støjhegn med polycarbonat

Et støjhegn med polycarbonat anvendes til steder, hvor man samtidigt gerne vil opnå et klart udsyn f.eks. omkring boligområder, ved butiksområder eller ved busholdepladser. Et støjhegn med polycarbonat er en let og elegant støjdæmpende løsning og kan med fordel sammessættes med f.eks. grøn stenuld for at opnå større støjdæmpning. Det færdige hegn er sammensat af moduler, som samlet er med til at definere højden. Oftest opsættes støjhegnet på galvaniserede stolper, som støbes i jorden for at opnå størst stabilitet i hegnet. 

> Kontakt os for rådgivning og pris på denne type støjhegn

støjhegn med polycarbonat støjdæmpende hegn fra PIT Hegn

Vores lydisolerende hegn kan laves i næsten alle ønskede højder, og vi kan tilpasse hegnet, så det passer om hjørner og rundt om kringelkroge. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 6225 1254.

SE OGSÅ STØJHEGN TIL PRIVATE HAVER


 

Opmåling og opsætning af komposithegn og støjhegn

Du kan vælge at købe hegnet hos PIT Hegn og selv sætte hegnet op. Vi leverer i hele Danmark. Du kan også få et uforpligtende tilbud på, at vi leverer samtidigt med, at vi sætter hegnet op. Vi har det helt rigtige grej, så at få vores hjælp til opsætning er oftest en investering, der kan svare sig. Vi kører ikke hjem, førend hegnet står snorlige. Du kan se vores referencer fra vores tilfredse kunder her eller også kan du høre om alle dine mulighed med os som leverandør ved at kontakte os her.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

lyddæmpende komposithegn cremehvid PIT Hegn
støjhegn brun komposithegn fra PIT Hegn
komposithegn støjhegn til virksomheden fra PIT Hegn
støjhegn fra PIT Hegn støjreducering i et flot design
støjhegn fra PIT Hegn dæmp støjen med et komposithegn
støjhegn fra PIT Hegn dæmp støjen med kreative komposithegn