Byggepladshegn

Hegnstyper

Et byggepladshegn er et populært hegn, fordi det er let, flytbart hegn. Hos PIT Hegn har vi forskellige typer mobilhegn og flytbare hegn til afspærring af både mindre og større områder. Vælg f.eks. mellem standard eller med anti climb.

Afspærring

En metalbarriere er en sikker form for afspærring og er også god til at gøre folk opmærksomme på steder, hvor der kan være en potentiel fare. Afspærring bruges ofte til byggepladser eller events, fordi de er nemme at flytte med.

Tilbehør til mobilhegn

Gør dit mobilhegn mere sikkert og stabilt ved brug af kvalitets tilbehør. Med tilbehøret kan du sikre dit hegn mod evt. tyveri. Vores tilbehørsprogram har flere forskellige fødder, klammer, beslag mv.

Råd & Vejledning

Er du i tvivl om, hvilken type afspærring eller barriere, du har brug for? Kontakt os og få gratis vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe dig med både opsætning og nedtagning af mobilhegn og afspærring.


Flytbare hegn til skarpe priser

Byggepladshegn

Byggepladshegn med låge/port og tilbehør

Et byggepladshegn - som mange også kalder mobilhegn - er en enkel og praktisk løsning som et midlertidigt, flytbart hegn ved f.eks. arrangementer som bl.a. cykel- og motionsløb, ved byggepladser eller udgravninger (kloak, vand og renovering). Disse hegn er meget populære, da det er et flytbart hegn, som kan bruges til afspærring af områder af kortere og længere perioder. Vi tilbyder dig Danmarks måske skarpeste priser og leverer byggepladshegn i hele Danmark.

Beregn din pris på byggepladshegn

Vi har regnet på, hvad der bedst kan svare sig: at købe eller leje byggepladshegn. Din investering i byggepladshegn er oftest tjent hjem igen efter 8-10 måneder, når det skal bruges gentagne gange på f.eks. byggepladser eller ved trafikregulering (vejarbejde). Du køber derfor byggepladshegn hos PIT Hegn. Vi lejer ikke ud. Selvom du køber dine flytbare hegn hos os, kan du naturligvis stadig få vores hjælp til opsætning/nedtagning – og så tilbyder vi også faste serviceaftaler til reparation af dit hegn.


Vi har lavet www.byggepladshegn.dk til dig, der gerne vil købe mobilhegn. Her kan du bruge vores prisberegner, bestille direkte eller sende en forespørgsel samt se alle vores forskellige typer af flytbare hegn til afspærring samt porte, låger og sikkerhedstilbehør.

Gå til byggepladshegn.dk


Afspærring er nemt med flytbare mobilhegn

 

Et mobilhegn består naturligvis af flere elementer som fag, betonklodser, lukkeværktøjer, sikkerhedstilbehør mm. I vores sortiment finder du også mobile folde-og svæveporte med automatik. Ved du ca. hvor mange antal meter, du har brug for, kan vi hjælpe dig med resten. Vi forsøger så vidt, at det er muligt altid at afgive tilbud inden for 24 timer!

Det er nemt at markere et område med et afspærringshegn 

Det er nemt at flytte på, nemt at rengøre og prisen er lav! Det kan derfor godt betale sig at købe hegn til afspærring i stedet for at leje, så du kan bruge det igen, igen og igen. 

Vores afspærringsbarriere standard f.eks.

  • Vejer kun 8,4 kg
  • Kan nemt forbindes med hinanden med kroge/øjer
  • Fylder minimalt under opbevaring

Bestil i dag og vi sender hjem til dig - direkte fra vores lager

 Flytbare mobilehegn til sikring af udendørs varer  

Et afspærringshegn fra PIT Hegn er kendetegnet ved:

  • Super kvalitet. Vores hegn er lavet i den bedste kvalitet
  • Hurtig levering. Vi leverer standard varer inden for et par dage
  • Professionelle råd & vejledning. Vi giver dig kyndig, faglig hjælp til valg af den rigtige løsning

Hos PIT Hegn er vi stolte af at have mange tilfredse kunder. Du kan se et udpluk af vores referencer lige her.

SE VORES AFSPÆRRINGSHEGN


Opsætning af byggepladshegn

Et mobilhegn er lavet af et let materiale, og opsætningen kan derfor nemt foretages af "ikke-fagfolk". Der er naturligvis altid visse sikkerhedsregler, som skal overholdes i forhold til, hvad mobilhegnet skal sikre. Vi anbefaler derfor altid, at du først og fremmest selv har styr på sikkerhedsreglerne. Et mobilhegn købt hos PIT Hegn er beregnet til, at I selv kan varetage opsætningen, men ved større arrangementer eller større løsninger hvor I også anvender vores større mobile foldeporte og svæveporte, kan vi naturligvis altid hjælpe med opsætning og nedtagning af hegnet. Kontakt os for et tilbud. 

 

Hvordan køber du vores byggepladshegn?

Bestil direkte eller send en forespørgsel via www.byggepladshegn.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 6225 1254 og få et godt tilbud. Vi leverer mobilhegn til hele Danmark - og til Danmarks måske skarpeste priser!


Byggepladshegn - afskærmning med mobilhegn

Mobilhegn med sikkert tilbehør. Nemt og flytbart hegn.

Flytbart hegn - alt i byggepladshegn og tilbehør

Flytbare hegn til afspærring. Byggepladshegn og mobilhegn til skarpe priser.

Billigt hegn - køb byggepladshegn til gode priser

 

Brug for vejledning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Mobilhegn - alt i byggepladshegn, mobile svæveporte og låger

Få et tilbud på en opsat løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. De kører ikke hjem, før dit nye hegn står flot, sikkert og 100% opsat.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Prøv vores prisberegner

På byggepladshegn.dk har vi gjort det nemt for dig at vælge dit næste flytbare hegn. Se de forskellige hegnstyper, beregn din pris og kontakt os, hvis du har brug for vejledning.

Gå til prisberegner