Ny port eller låge til din indkørsel

Den perfekte port eller låge fuldender helhedsindtrykket

Porte og låger

Lad din låge eller port til indkørsel skabe det første indtryk. Når haven skal indrettes som et hyggeligt uderum, hvor det er trygt at færdes inden for hegnet, samtidig med at vi holder uvedkommende væk fra matriklen, spiller valget af den rette port eller låge en vigtig rolle. En flot smedejernslåge f.eks. danner rammen om sikkerheden men fuldender også helhedsindtrykket af dit hegn. Forskellen mellem porten og lågen er dels designet, størrelsen og mulighederne for automatik. 

Hos PIT Hegn kan du få porte og låger med og uden automatik og til alle typer af vores havehegn dvs. 

Du kan vælge at købe din port eller låge hos os og selv stå for montage, eller vi kan - som vi gør i langt de fleste tilfælde - hjælpe dig med opsætningen. Vi monterer i hele Danmark. 


Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. Har du blot brug for en ny port eller låge til et eksisterende hegn, kan vi også hjælpe dig.


Port til indkørsel - alt i smedejernsporte
Låge til indkørsel - smedejernslåge. PIT HEGN
Låge til dit havehegn - smedejernslåger i super kvalitet. PIT HEGN

Vi tilbyder enkeltporte og dobbeltporte samt havelåger i forskellige designs og kvaliteter. Findes det ikke som standard, har vi eget smedeværksted, hvor vi fremstiller stort set alt efter mål. Vi hjælper dig gerne allerede fra idéfasen.

SE HEGN I SPECIALMÅL 


 

Port til  indkørsel - smedejernsport i romantisk design Låge til indkørsel - panelhegn. Vi laver låger på mål Låge til indkørsel. Alt i smedejernsporte og låger Smedejernslåge til den private indkørsel. Alt i porte og låger
Port til indkørsel - komposithegn. Låge på mål Port til indkørsel - alt i smedejernsporte i forskellige designs Smedejernsport. Alt i smedejernsporte og låger til den private indkørsel Foldeport - smedejernsport. Alt i smedejernshegn, porte og låger

Opsætning af porte og låger

Hos PIT Hegn kan du vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning af din port eller låge. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud. Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige.

Se vores referencer lige her.

Opsætning af port og låge. Vi hjælper dig med din nye til port til din indkørsel
Opsætning af port eller låge. Ring og vi hjælper dig!

 


Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 

> Læs mere om opsætning af hegn her

BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Porte og låger - opsætning af hegn og porte

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER