Panelhegn - et havehegn som fås i et væld af farver

Det enkle, smukke og vedligeholdelsesfrie panelhegn

Panelhegn

Et panelhegn (også kaldet et gitterhegn) er et pulverlakeret stålhegn, som er meget velegnet til indhegning af haver. Med et PIT Hegn panelhegn får du en smuk og elegant indhegning med en meget lang levetid. En stor fordel ved hegnet er også, at det er et vedligeholdelsesfrit hegn, som har en meget lang holdbarhed. Designet er stilrent, og du får et moderne hegn i et tidsløst design. 

Fordelen ved dette stålhegn er også, at netop designet gør det nemt at tilsætte en matchende låge eller port. Findes det ikke som standardmål, kan vores smedeværksted tilrette hegnet og lågen, så det passer helt præcist til arealet. 

Panelerne monteres i den specielle profilstolpe i stål og er forstærket med to eller tre folder.

Fakta om panelhegn fra PIT Hegn: 

  • Udført i galvaniseret stål og pulverlakeret sort
  • Leveres i mange højder fra 103 - 193 cm.
  • Maskestørrelse 5 x 20cm.
  • Trådstørrelse 4 eller 5 mm

Vi er her til at hjælpe dig. Få rådgivning og hjælp til valg af hegn. Vi kan hjælpe dig hele vejen - også med opmåling og opsætning af panelhegn. Er du i tvivl om, hvilken type hegn, du skal have, så lad os rådgive dig om de forskellige typer af hegn! 

KONTAKT OS


 


Du kan få låger i samme design som panelhegnet. Lågerne er i standardmål og leveres komplet med kraftige stolper samt låsekasse med cylinder og håndtag. Stolperne er 80x80 mm. med en varmgalvaniseret og pulverlakeret overflade. 

Du kan også vælge en unik låge, der matcher designet på panelhegnet - uden at være med paneludfyldning. Kontakt os for mere information.

Låge til panelhegn - fås i mange størrelser

Trænger dit havehegn til reparation er vi klar til rykke ud. Kontakt os for et evt. besøg eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

Panelhegn kan bruges sammen med en smedejernsport.

Panelhegn - solidt havehegn som kan tilpasses Panelhegn - galvaniseret panelhegn på galvaniserede stolper
Panelhegn - grønt havehegn, der er tilpasset haven Galvaniseret panelhegn med bue på toppen

 


Når du vælger et panelhegn, vælger du en god kvalitet

PIT Hegn fører et stort udvalg af porte og låger, som naturligvis også fås med matchende paneludfyldning. Du er velkommen til at kigge forbi os på Kielbergvej og se vores forskellige hegnstyper i vores udendørs udstilling.

SE VORES PORTE OG LÅGER


 

Sort panelhegn med låge. Fås også som dobbeltlåge
Låge - sort panelhegn med høj låge. Fås i mange størrelser

Dobbelt panelhegn

Et dobbelt panelhegn er et kraftigt gitterhegn, hvor de vandrette tråde er dobbelte. Konstruktionen bliver meget solid, og hegnet kan anvendes til stort set alle indhegninger. Et dobbelt panelhegn er udført i galvaniseret stål med mulighed for mange forskellige farver til overfladebehandlingen. Du opnår en højere sikkerhed for uvedkommende indtrængen på matriklen og kan tilpasse hegnet farvemæssigt, så det matcher bygninger eller omgivelser bedst muligt. Du kan vælge, at dit panelhegn skal være diskret eller meget synligt afhængigt af farvevalget.

Vi har udover panelhegn også et stort udvalg af andre hegn, som egner sig godt til private haver, heriblandt f.eks. smedejernshegn, raftehegn, komposithegn og støjhegn – og så tilbyder vi også hegn efter specialmål fra vores eget smedeværksted, hvis du ikke kan finde din idé i standardmål. Vi giver altid en god pris - også på hegn efter specialmål.


 

Dobbelt panelhegn - havehegn med høj sikkerhed
Dobbelt panelhegn - havehegn med mindre masker. Egnet til hund og kattehegn


Låge eller port til panelhegn

Du kan få låger i samme design som panelhegnet. Lågerne er i standardmål og leveres komplet med kraftige stolper samt låsekasse med cylinder og håndtag. Stolperne er 80x80 mm. med en varmgalvaniseret og pulverlakeret overflade. 

Du kan også vælge en unik låge, der matcher designet på panelhegnet - uden at være med paneludfyldning med f.eks. en smedejernslåge

SE VORES SMEDEJERNSHEGN


 

Låge - sort panelhegn med sort låge. Få en pris på havehegn
Låge - grønt panelhegn med låge. Sikkert havehegn. Fås i mange farver

Opsætning af panelhegn

Et panelhegn er relativt simpelt at sætte op, og du kan derfor vælge at købe materialerne hos os og selv sætte hegnet op. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud. Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller se vores referencer lige her

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 


 

Sort panelhegn - Opsætning af hegn. Vi hjælper dig
Sort panelhegn. Opsætning af hegn. Få vores hjælp
BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Panelhegn - opsætning af hegn, låger og porte

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER