Stålhegn der er velegnet til den private have

Det enkle, smukke og vedligeholdelsesfrie panelhegn

Panelhegn

Et panelhegn (også kaldet et gitterhegn) er et pulverlakeret stålhegn, som er meget velegnet til indhegning af haver. Med et PIT Hegn panelhegn får du en smuk og elegant indhegning med en meget lang levetid. En stor fordel ved hegnet er også, at det er et vedligeholdelsesfrit hegn, som har en meget lang holdbarhed. Designet er stilrent, og du får et moderne hegn i et tidsløst design. 

Fordelen ved dette stålhegn er også, at netop designet gør det nemt at tilsætte en matchende låge eller port. Findes det ikke som standardmål, kan vores smedeværksted tilrette hegnet og lågen, så det passer helt præcist til arealet. 

Panelerne monteres i den specielle profilstolpe i stål og er forstærket med to eller tre folder.

Fakta om panelhegn fra PIT Hegn: 

  • Udført i galvaniseret stål og pulverlakeret sort
  • Leveres i mange højder fra 103 - 193 cm.
  • Maskestørrelse 5 x 20cm.
  • Trådstørrelse 4 eller 5 mm

Panelhegn. Sikkert stålhegn der holder til vind og vejr


Når du vælger et panelhegn, vælger du en god kvalitet

PIT Hegn fører et stort udvalg af porte og låger, som naturligvis også fås med matchende paneludfyldning. Du er velkommen til at kigge forbi os på Kielbergvej og se vores forskellige hegnstyper i vores udendørs udstilling.Dobbelt panelhegn

Et dobbelt panelhegn er et kraftigt gitterhegn, hvor de vandrette tråde er dobbelte. Konstruktionen bliver meget solid, og hegnet kan anvendes til stort set alle indhegninger. Et dobbelt panelhegn er udført i galvaniseret stål med mulighed for mange forskellige farver til overfladebehandlingen. Du opnår en højere sikkerhed for uvedkommende indtrængen på matriklen og kan tilpasse hegnet farvemæssigt, så det matcher bygninger eller omgivelser bedst muligt. Du kan vælge, at dit panelhegn skal være diskret eller meget synligt afhængigt af farvevalget.

Vi har udover panelhegn også et stort udvalg af andre hegn, som egner sig godt til private haver, heriblandt f.eks. smedejernshegn, raftehegn, komposithegn og forhavehegn – og så tilbyder vi også hegn efter specialmål fra vores eget smedeværksted, hvis du ikke kan finde din idé i standardmål. Vi giver altid en god pris - også på hegn efter specialmål. 


Låge eller port til panelhegn

Du kan få låger i samme design som panelhegnet. Lågerne er i standardmål og leveres komplet med kraftige stolper samt låsekasse med cylinder og håndtag. Stolperne er 80x80 mm. med en varmgalvaniseret og pulverlakeret overflade. 

Du kan også vælge en unik låge, der matcher designet på panelhegnet - uden at være med paneludfyldning med f.eks. en smedejernslåge

> Kontakt os for mere information


Porte og låger til haven - matcher panelhegn

Opsætning af panelhegn

Et panelhegn er relativt simpelt at sætte op, og du kan derfor vælge at købe materialerne hos os og selv sætte hegnet op. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud. Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller se vores referencer lige her


Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 

Panelhegn - sikkert stålhegn til haven

 

Panelhegn til nybygget hus. Vælg stålhegn af høj kvalitet eller et gitterhegn med matchende låge hos PIT Hegn

Panelhegn - havehegn af stål. PIT HEGN

Panelhegn - vedligeholdelsesfrit stålhegn. Få en god pris.

 

Panelhegn fra PIT Hegn. Hegn, porte og låger til den private have. Et vedligeholdelsesfrit hegn i et enkelt og tidsløst design. Få hjælp til opsætning.


Du kan få låger i samme design som panelhegnet. Lågerne er i standardmål og leveres komplet med kraftige stolper samt låsekasse med cylinder og håndtag. Stolperne er 80x80 mm. med en varmgalvaniseret og pulverlakeret overflade. 

Du kan også vælge en unik låge, der matcher designet på panelhegnet - uden at være med paneludfyldning. Kontakt os for mere information.


Porte og låger til haven - matcher panelhegn

Trænger dit havehegn til reparation er vi klar til rykke ud. Kontakt os for et evt. besøg eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER