Pladehegn – flot og heldækkende design

Afskærmning på en elegant måde

Pladehegn

Pladehegn er et stilet hegn i både form og udtryk. Det er et hegn med en vis ”lækkerhedsfaktor” over sig, hvilket har gjort denne hegnstype mere og mere populær de senere år. Du får et hegn med i et moderne, stilrent design, som samtidig er en meget sikker og effektiv løsning – naturligvis tæt, så det er svært for uvedkommende at se igennem hegnet.

Med et pladehegn åbner der sig uendelig mange muligheder for udformningen i både højde og bredde, da hegnet består af plader/moduler, som monteres på en stålramme i det passende mål. Pladerne er 2 mm. Galvaniserede plader med små huller. Du vælger et pladehegn, når designet har stor betydning for både hegn og port. Kontakt os og hør mere om mulighederne inden for pladehegn.

KONTAKT OS


 

Afskærmning med pladehegn. Sikkert hegn fra PIT Hegn
Pladehegn - Sikker afskærmningaf boligområde. PIT Hegn

Et pladehegn skærmer og bidrager til det gode naboskab

Både som virksomhed og ved et større boligområde kan et pladehegn med fordel anvendes som et effektivt middel til opretholdelse af et godt naboskab. En af de største egenskaber ved hegnet, er de mange muligheder for afskærmning. Ofte ser det ikke kønt ud, når f.eks. affaldsspande eller et containerområde skal skærmes af, og her kommer denne hegnstype virkelig til sin ret. Herudover giver det større inkognito muligheder til virksomheder eller institutioner, der ønsker at skærme deres aktiviteter fra offentligheden. Derfor anvender flere og flere politistationer pladehegn med en matchende port eller svæveport, som tilsammen danner en flot helhed omkring matriklen.


> Se hvordan Holstebro politi har anvendt pladehegn som sikring

Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Galvaniseret hegn - pladehegn fra PIT Hegn
Pladehegn - galvaniseret hegn fra PIT Hegn

Fordelene ved at vælge et pladehegn

 • Vedligeholdelsesfrit hegn med meget lang levetid
 • ”Heldækkende”, dvs. svært at se igennem for uvedkommende
 • Effektiv afskærmning fra offentligheden eller effekter, du ønsker gemt væk
 • Tryghed ved et meget sikkert hegn

Har du brug for vores hjælp, står vi gerne til rådighed. Et pladehegn laves efter specialmål. Kontakt os på telefon 6225 1254 for en pris på denne type hegn.


Har du brug for en professionel samarbejdspartner, hvor du altid har rådgivning og sparring på den direkte linje, har vi flere muligheder for at lave en serviceaftale, som passer til jeres behov, hvor vi også årligt efterser både hegn og porte. Hør nærmere om mulighederne.

KONTAKT OS


 

Ståhegn - galvaniseret pladehegn fra PIT Hegn
Pladehegn. Sikkert hegn af galvaniseret stål. PIT Hegn

Pladehegn i specialmål til andre formål

Et hegn kan ofte anvendes til flere formål, når vi tænker ud af boksen. Det gælder også for et pladehegn. Fordi hegnet er et slags systemhegn, som sammensættes af plader, kan det justeres efter behov i både højde og bredde. Dette giver mulighed for at bruge et pladehegn til mere end ”blot et hegn” som f.eks.

 • Gelænder til terrassen
 • Gelænder foran butik/restaurant
 • Affalds og containergårde

Mulighederne er mange. Har du en ídé, som vi ikke selv har tænkt, så tag endelig fat i en af vores konsulenter, og vi går gerne i sparring med dig. Selve processen i at gennemtænke, tegne og forfine denne type løsning sammen med vores kunde, er en meget spændende periode, som vi ofte – og gerne vil – deltage i, hvis det ønskes.

> Se pladehegn som terrasseværn her

Afskærmning med pladehegn. PIT HEgn Hegn til skraldespande - skjuler til affaldsgråd
Pladehegn med låge. Galvaniseret stålhegn fra PIT Hegn Renovationsskjuler - plade hegn som skjuler til affaldsgård

Port og låge til pladehegn

En port eller låge til et pladehegn fås i standardmål og i specialmål. Porten eller lågen udformes i samme design som selve hegnet, dvs. med plade monteret på en ramme, som matcher portåbningen. Vælg mellem

 • Manuel port eller låge i stort set alle størrelser
 • Port eller låge med port automatik
 • Skydeport, svæveport eller foldeport

Sikkerheden hele vejen rundt om porten er i trygge hænder hos os. Når du bestiller en port eller låge hos os, tager vi snakken om høj sikkerhed med og finder den løsning, der er den mest optimale til jeres behov. Vælger du port automatik, kan vi levere et komplet nyt sæt, eller vi kan tilpasse løsningen til jeres nuværende alarmsystem. Her selvsagt også mulighed for App-betjente løsninger. 


Hos PIT Hegn er vi fagfolk, der både rådgiver og monterer. Har du en idé, hjælper vi dig gerne fra tegnebrættet til færdigopsat hegn. Har I brug for en serviceaftale, hvor vi tager os af at vedligeholde sikkerheden omkring jeres hegn, hjælper vi også gerne. Kontakt os og hør nærmere.

SE SKYDEPORTE

SE PORT AUTOMATIK


 

Skydeport med pladehegn. Galvaniseret stålhegn til afskærmning.
Låge og port med pladehegn. PIT Hegn

Opsætning af pladehegn, port og låge

Et pladehegn kræver ekspertise, når det skal sættes op. Vi anbefaler derfor altid, at vores montører hjælper dig med opsætning af både hegn og port. Vi foretager altid et sikkerheds/funktionstest, inden vi melder opgaven løst. Slip for fejl! Vores erfarne montører sikrer, at vurderingen af dit eksisterende hegn er korrekt og sikkert.

SE OPSÆTNING AF HEGN

Service af pladehegn og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

 • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
 • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres pladehegn og porte.

SE PORTSERVICE


Et pladehegn vil altid være projektbaseret og afhænger af behovet hos det enkelte sted. Kontakt os gerne uforpligtende og lad os høre om jeres kommende projekt. Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn. Få hjælp fra PIT Hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER