Perimetersikring - høj sikkerhed

Vi sikrer med hegn, porte, låger samt bomanlæg og pullerter

Perimetersikring

Perimetersikring er en komplet sikkerhedsløsning, der er designet til at beskytte en bygning (eller flere) eller et område. Sikringen består i at opretholde en sikker zone omkring det område, som skal beskyttes. Det kan involvere en række forskellige fysiske barrierer, der er designet til at afskrække eller totalt forhindre indtrængen og adgang til det beskyttede område.

Hos PIT Hegn ved vi alt om perimetersikring. Vi er din professionelle samarbejdspartner, og vi kan hjælpe fra idé til færdigopsat løsning. Vi hjælper lige fra det mindre boligområde til det større industrielle og offentlige anlæg.


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


 

Perimetersikring hos nemlig.com med kraftigt panelhegn Kraftig perimetersikring med balusterhegn og panelhegn
Perimetersikring med sort panel hegn Perimetersikring - sikring af gastank med pullerter og panelhegn

Hegn til perimetersikring

Vores mest brugte hegn til perimetersikring er kraftige gitterhegn, dvs. vores strong panelhegn. Dette hegn kan vi opsætte i forskellige højder, afhængigt af behov. Alle hegn er udført i kraftigt stål med en særlig teknologi, der giver et stærkt og modstandsdygtigt hegn.

Alle typer af panelhegn kan sikres yderligere ved enten at tilføje knæk eller pigtråd på toppen eller ved at påsætte strømførende tråd.


Vores hegn fås som standard i galvaniseret udgave i mange forskellige højder og kan tilpasses, så det passer til det ønskede areals størrelse og længde. Med en solid pulverlakering kan vi tilbyde et stort udvalg af farver, hvis det ønskes. Vi giver 10 års overfladegaranti på alle pulverlakerede hegn og porte.

Se vores produktblade her

KONTAKT OS


 

Perimetersikring med grønt panelhegn - kraftig løsning Perimetersikring med galvaniseret panelhegn - strong panel
Perimtersikring med fletvæv og pigtråd Perimetersikring med panelhegn og pigtråd med knæk. Giver høj sikkerhed

Porte og låger til perimetersikring

Vi anvender porte til at begrænse adgang til det beskyttede område, og med valg af port vælger du også graden af sikkerheden i den komplette perimetersikringsløsning. Der kan anvendes både manuelt betjente porte samt forskellige typer af elektriske porte. Hvis du kender det fulde formål af peri- meterløsningen, kan vi rådgive dig omkring valg af port. Of-test anvender vi skydeporte/foldeporte, da disse er meget sikre og solide portløsninger, der ikke er pladskrævende, men vi har mange andre muligheder. 

Hos PIT Hegn kan vi tilbyde disse typer porte til perimetersikring:


Vores manuelt betjente porte bruges, når kravet til antal åbninger/lukninger pr. dag samt høj sikkerhed ikke har højeste prioritet.

SE VORES SKYDEPORTE 


 

Perimetersikring med sort skydeport og panelhegn Perimetersikring med svingport - dobbelt låge med automatik Perimetersikring med foldeport og fuld portautomatik
Perimetersikring med galvaniseret skydeport og matchende låge Perimetersikring med stor skydeport og fuld portautomatik Perimetersikring - opsætning af hegn, porte og foldeporte

Pullerter og automatiske pullerter til perimetersikring

Vi anvender pullerter til at skabe sikker afstand ind til en bygning eller område - eller til at blokere eller forhindre køretøjer i at komme ind på det område. Vi tilbyder forskellige typer af pullerter, der hver især er udviklet til et bestemt formål. Derfor er nogle pullerter kraftigere end andre, afhængigt af den grad af sikkerhed og kontrol, som man ønsker.

Vi tilbyder forskellige typer af pullerter. Nogler er faste, mens andre er semi-automatiske eller fuldautomatiske. En pullert styres manuelt eller fjernbetjent. En automatisk pullert kan integreres med et adgangskontrolssystem, som kun tillader autoriserede køretøjer at passere.

For at imødekomme det stigende behov for terrorsikring hos både offentlige instanser, erhverv og til dels private, er der udviklet pullerter, der yder særlig, høj sikkerhed. Disse pullerter er testet, og det kan dokumenteres, hvilken modstand de kan modstå.


En pullert løsning er en ekstra sikkerhed, som både kan monteres alene eller i samlet løsning med hegn og porte. Vi udarbejder altid et komplet oplæg til, hvad perimetersikrings- løsningen kan og bør indeholde i en god dialog med vores kunder. Vi kommer derfor gerne ind i billedet allerede i idéfasen.

SE PULLERTER

SE AUTOMATISKE PULLERTER 


 

Perimetersikring med pullert, panelhegn og manuel låge Perimetersikring med automatiske pullerter
Perimetersikring af gastank med galvaniseret panelhegn og pullerter Perimetersikring - høj sikkerhed med automatiske pullerter

Bomme og bomanlæg til perimetersikring

Et bomanlæg kan anvendes til forskellige sikkerhedsmæssige formål. Valg af bomanlæg afhænger derfor af behovet for sikkerhed af området. En bom kan installeres på strategiske
steder på området og anvendes til regulering/begrænsning af adgang for køretøjer. Bommen kan integreres med et adgangskontrolssystem,

Et bomanlæg er med til at danne en komplet sikker løsning, da den kan tilkobles adgangskontrollen, som begrænser adgangen uden personlig overvågning. Den kan også via en styre-pult regulere adgangen med overvågning.


Et bomanlæg fra PIT Hegn kan være en simpel løsning og en højteknologisk løsning, alt efter behovet. Kontakt os gerne for rådgivning om de forskellige typer af bomanlæg.

SE BOMANLÆG


 

Perimetersikring med spærrebom - enkel og solid bom Perimetersikring med automatisk skydebom - alt i bomanlæg
Perimetersikring med sikker bom - alt i bomanlæg Perimetersikring med automatisk bomanlæg. Sikker bom giver sikker adgangskontrol

Stærk adgangskontrol til perimetersikring

Et komplet adgangskontrolsystem til perimetersikring kan bestå af f.eks. overvågningskameraer, alarmsystemer eller adgangssystemer. Teknologien udvikler sig hastigt, og hos PIT Hegn følger vi med og er leveringsdygtige inden for både simple og avancerede sikkerhedssystemer til adgangskontrol. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og samarbejdspartnere inden for området, så vi kan tilbyde netop det system, som der ønskes.

Adgangskontrol til perimetersikring kan f.eks. indeholde

  • Identifikation og verifikation af personer, der ønsker adgang til området f.eks. ved brug af nøglekort, biometrisk identifikation eller adgangskode
  • Overvågning af området
  • Fjernbetjening af låger, porte og andre adgangspunkter
  • Alarm- og notifikationssystemer, der aktiveres ved bevægelse eller aktivitet uden for de tilladte områder/tider
  • Integration med andre sikkerhedsfunktioner i bygningen f.eks. indbrudsalarm og brandalarm

Alt i alt er adgangskontrol til perimetersikring et vigtigt aspekt af sikkerhedsstyring, som gør sin andel til at beskytte både mennesker og værdier mod skadelige aktiviteter og indbrud.

Perimetersikring - sikker adgangskontrol med portautomatik
Perimetersikring - sikker adgangskontrol med foldeport

Få gratis rådgivning fra en af vores PIT Hegn medarbejdere eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Brug for vejledning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

PIT Hegn - hegn til boligforeningen

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Trådhegn - hjælp til opsætning af hegn

Kontaktpersoner
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447