Hegn til institutioner


En verden af hegn, porte og låger til skoler, SFO og børnehaver

Hegn til skoler, SFO og børnehaver

Presset på et institutionshegn er meget stort, da der ofte er mange børn, som skal kunne lege i sikkerhed bagved hegnet i modsætning til et hegn, der har til opgave at holde uvedkommende ude fra området. Vi siger gerne, at børn må klatre i et PIT Hegn, fordi det er udviklet til at kunne holde til at blive brugt, men for at forhindre børn i klatre i hegnet, må maskerne maksimalt være 50 mm. Vi anbefaler derfor oftest hegnstypen fletvæv med minimum 2,5 mm tråd eller endnu bedre et panelhegn. Både panelhegn og fletvævshegn er optimale til indhegning af:

  • Skoler
  • SFO
  • Dagsinstitutioner
  • Børnehaver
  • Naturbørnehaver

KONTAKT OS


Hegn til institutioner - vælg den hegnstype der passer

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan stole på kvaliteten. En verden af hegn betyder et væld af muligheder til institutioner, som kan være tilpasset på mål eller efter behov. Vi leverer hegn, låger og porte, som er skræddersyet til løsningen, hvor du også har mulighed for at kombinere flere typer til én samlet løsning. Her får du en seriøs samarbejdspartner, som kan sparre med dig gennem hele processen - fra idé til færdigopsat løsning.

Låge - sikker låge til skoler, SFO og børnehaver
Hegn og låger med børnesikring f.eks. fjedersikring. Alt i låger og porte

Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


Panelhegn - flot hegn i en kvalitet, du kan stole på

Presset på et institutionshegn kan være meget stort, da der ofte er mange børn, som skal kunne lege i sikkerhed bag hegnet i modsætning til et hegn, der har til opgave at holde uvedkommende ude fra området. Et panelhegn er et af de stærkeste hegn på markedet til sikring af allle former for institutioner med en forventet levetid på op til 20 år. Det er samtidigt et flot og indbydende hegn.

Panelhegn fås i et væld af farver med mulighed for matchende låger og porte. Panelhegn og låger fås i standardmål eller som specialtilpasset løsning fra vores smedeværksted.

Panelhegn - låge med paneludfyldning til institutioner
Panelhegn - galvaniseret låge til børnehave

 

SE PANELHEGN


 

Låger med ekstra sikring - de mange muligheder giver tryghed 

Uanset hvilken type af låge, port eller indgangslåge, der skal anvendes i forbindelse med hegn omkring en institution, bør kvaliteten være af en kraftig udførelse - for sikkerhedens
skyld. Et hegn er kun så sikkert, som selve åbningen gør det. Ud over at vi anbefaler brug af en god, kraftig låge eller port, som sikrer indgangen, kan der tages højde for, hvem hegnet og lågen skal beskytte med ekstra sikringsmuligheder f.eks. højtsiddende lås, overfald, fjeder, indvendigt kuglegreb, 2 stk håndtag i forskellig højde eller 3-punkts håndtag.

Tag os gerne med på råd!

Låge med ekstra sikring til børnehave og SFO Grøn låge med panelhegn udfyldning - alt i hegn og låger Låge eller port til børnehave - fås med børnesikring
Lav låge med ekstra sikring til børnehave og SFO Lav låge - sort panelhegn med låge til børnehave og SFO Panelhegn - galvaniseret låge med børnesikring

Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254.
Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.

SE VORES PORTE OG LÅGER


Fletvæv - et klassisk hegn, som skaber en luftig atmosfære

Fletvæv er et klassisk og enkelt hegn, der kan anvendes til mange formål, herunder både som almindeligt hegn, til skoldegården eller til indhegning af aktivitetsområder. En fletvævsløsning falder ofte naturligt ind i omgivelserne og giver derfor en mere imødekommende afgrænsning af et område. Hegnet er også ideelt at tanne, dvs. tilpasse til steder med bakket terræn. Den mest anvendte højde er 150cm. Vi leverer helt op til 600cm.


Fletvæv kan med fordel sættes sammen med flere forskellige typer af låger bl.a. med panel - eller balusterudfyldning.

Flethegn til børnehaven. Sikkert og vedligeholdelsesfrit hegn
Flethegn - sikkert hegn til skolegård eller boldbane
Flethegn - alt i hegn, port og låger til børnehaven
Låge til indgang. Alt i trådhegn, port og låger til børnehaven
Låge til indkørsel. Trådhegn med port eller låge til børnehaven

 

SE FLETVÆV


 

Affaldsgårde og affaldsskjul - skjul affaldsgården og bliv sikret mod tyveri og hærværk

Børnehaver og skoleområder er ofte udsatte steder uden for lukketid. Derfor kan blandt andet affaldsgårde, udhuse mv. hegnes for at holde uvedkommende væk. Et panelhegn kan være en stærk sikring til f.eks. cykelskur, scootergård og affaldsgård. Det er en fleksibel hegnstype, som nemt kan tilpasses i specielle mål og fås i stort set alle højder. En sådan sikring kan opsættes med og uden tag samt matchende låge. 

Et affaldsområde er ofte placeret tæt på bygning og indgang for bekvemmelighedens skyld, men det er sjældent den kønneste udsigt. Samtidigt gør denne placering det nemt for uvedkommende at komme til - både for at stjæle eller at udøve hærværk. Desuden bidrager en afskærmet affaldsgård til det gode naboskab med både synet men også den ro, som løsninger skaber på området. Der findes mange løsninger til funktionen affaldsskjuler.


En affaldsgård kan f.eks. sikres med et panelhegn, som giver et luftigt udtryk samtidigt med, at det bidrager med høj sikkerhed. Hegnet monteres på solide galvaniserede stolper i en ønsket højde, enten som åben eller med en matchende låge. Der kan også monteres loft/ tag for optimal sikkerhed.

Er der brug for at skærme helt af, kan vi opsætte en fin løsning af pladehegn eller komposithegn, som tilbyder et flot design udover høj sikkerhed. Et pladehegn er moderne og stilrent hegn, som består af pla-der/moduler, der monteres på en stålramme i et passende mål. De galvaniserede plader har små huller, som gør det svært for uvedkommende at se igennem hegnet.

Denne form for løsninger er også meget anvendelig til sikring af scooterområder eller cykelskure. Vi kan sammensætte af standardelementer eller bygge op efter specialmål. Vi sørger naturligvis for nedtagning og bortskaffelse af tidligere hegn samt bortskaffelse af al opgravet jord.

Affaldsskjuler - skærm affaldsgården af med komposithegn Affaldsskjuler - skjul affaldsgården med et pladehegn Panel hegn til sikring af cykler. Fås med tag.
Affaldsskjuler med komposithegn. Kvalitet fra PIT Hegn Affaldsskjuler - sikr affaldsgården med et galvaniseret panelhegn Panel hegn med tag til sikring af cykler og scootere

 

SE PLADEHEGN


 

Porte og låger - når hegnshøjden har både en praktisk + en psykologisk effekt

Højden på et institutionshegn afhænger naturligvis af behovet. En god tommelfingerregel er, at hegnet skal være minimum lige så højt som de personer, der skal være på den anden side., hvilket giver en god effekt. Til børnehaver anvendes derfor ofte lave hegn og højere hegn til skoler og SFO’er.
Alle vores forskellige hegnstyper fås i mange højder og kan tilpasses det enkelte behov. Det samme er gældende for låger og porte, som kan tilpasses på vores smedeværksted i ønskede mål og med den passende udfyldning.

Port - sikre porte og låger til institutioner
Lav låge - porte og låger til børnehaver og skoler

 

SE PLADEHEGN


 

Boldbure og sportshegn - hold boldene i spil og børnene i sikkerhed 

Et godt gitterhegn til sportsarealer er udviklet, så det kan holde til de danske vind- og vejrforhold samtidigt med, at det sikrer området både inde og udefra. Presset på et sportshegn er endnu større end på et institutionshegn og monteres derfor altid på varmgalvaniserede stolper. Der er forskellige hegnstyper at vælge mellem. Valget afhænger af både budget og præferencer.

  • Fletvæv
  • Panelhegn
  • Boldbure med/uden tag
  • Matchende porte og låger
  • Fiskenet

Et panelhegn er det stærkeste hegn men måske det “sjoveste hegn” til institutioner, da det kan sætte kulør på området., samtidigt med at det sikrer. Fletvævsløsningen derimod er en mere neutral og klassisk løsning, som især også udmærker sig til længere, lige arealer. Boldbanehegn i mange forskellige mål og i op til 6 meters
højde. I kan derfor få en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov. Vi kan både tegne, designe samt levere og opsætte hegnet for jer. Vi rådgiver gerne helt fra opstartsfasen, så I kan være trygge ved, at vi kommer godt fra start. Brug os gerne til at “spille bold op af”.

Boldbur og sportshegn - sort panelhegn med låge til skolegården Grønt panelhegn - boldbur til skoler og institutioner
Boldbur med målender - høj sikkerhed til skolegården Sportshegn til institutioner - panelhegn til boldbane og sportsplads

 

SE BOLDBANER


 

Støjhegn - skab ro ved at dæmpe støjen op til 29 dB   

Skab ro med et lyddæmpende hegn. Roen kan komme via afskærmning med et tæt hegn eller et effektiv støjhegn. Hegnet kan erstatte hækken, som skal klippes, dæmpe støjen fra legende børn på den ene side og trafik fra den anden side. Den vigtigste funktion ved et støjhegn er naturligvis effektiv
støjreduktion men også selve funktionen “afskærmning”, da hegnet lukker helt tæt.


Hos PIT Hegn anvender vi ThomTek® Perilux komposithegn, som er et kvalitetshegn udviklet med en lyddæmpende struktur. Designet er moderne og stilrent og fås i 10 flotte farver.

Støjhegn - kvalitets komposithegn dæmper støj op til 29 dB
Støjhegn - komposithegn af høj kvalitet til børnehaver og skoler

 

SE STØJHEGN


 

Fodhegn - den naturlige og samtidigt sikre måde at afgrænse arealer på

Det er ikke alle arealer, der behøver at hegnes med høj sikkerhed. I dag er der også stor fokus på bæredygtige materialer og mere naturlige forhold - især også til institutionsområder. Et fodhegn kan laves på mange mange måder og med forskelligt materiale. Både udformningen og materialevalget afhænger af omgivelserne. Der kan f.eks. anvendes trykimprægneret fyrretræ, Douglas lærk eller robinie.


Selve fodhegnet består af stolper eller pæle samt en overligger af træ og der medfølger 20 års fuld garanti mod råd på alle stolper. Alle fodhegn fra PIT Hegn er unikt tilpassede.

Fodhegn - effektiv afspærring af arealer med et lavt træhegn
Fodhegn - anvende lavt træhegn i stedet for bom og pullert

 

SE FODHEGN


 

Hegn til dyr - det skal være sjovt at have dyr gående på institutionen 

Naturligvis skal det nemt for både børn og voksne at komme til dyrene via en indhegning med tilhørende låge eller port, men det skal samtidigt også være trygt og sikkert for alle parter - også dyrene. Hegn til mindre dyr fås i forskellige udformninger, som alle har én fællesfaktor: det er langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie hegn.

Uanset om der vælges et trådhegn eller nethegn, opnås en sikker løsning med et godt hegn, der både er robust og synligt. Vi fører dertil også et stort udvalg af låger, der passer specielt til begge hegnstyper. Spørg os gerne til råds!

Hegn til dyr på institutioner - alt i nethegn, trådhegn og elhegn
Nethegn - fårehegn fås som nethegn, trådhegn eller elhegn

 

SE FÅREHEGN


 

Vi har gennem årene hjulpet mange skoler og børnehaver med at sikre indgangen til institutionen. Vi ved, at der er mange ønsker til ekstra sikkerhed - og især til børnehavelåger. Tag en snak med en af vores dygtige PIT Hegn medarbejdere og få en snak om, hvilken løsning der giver størst tryghed for jer. De "gængse" indgangslåger og porte er udformet i galvaniseret jern med og uden lakering - og kan leveres i alle regnbuens farver. 


Vi hjælper dig gerne med at komme frem til det rigtige valg af hegnstype - fra idé til færdigt hegn.
Kontakt os og hør mere om vores forskellige hegnstyper.

VEJLEDNING, OPMÅLING OG OPSÆTNING

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

PIT Hegn - hegn til skoler og SFO

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Trådhegn - hjælp til opsætning af hegn

 

Kontaktpersoner
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440