Reparation af hegn

Vi reparerer hegn for både private og erhverv

Reparation af hegn

Reparation af hegn - professionel service til private og erhverv

Hvis dit hegn er gået i stykker, betyder det, at den visuelle barriere er brudt, og dermed også beskyttelsen for mod uønskede gæster og dyr. Desværre kan selv det mest solide og holdbare hegn blive beskadiget over tid af kraftig vind, sol, regn og stormvejr. Det kan føre til revner, huller og endda nedbrydning. Det er vigtigt, at du jævnligt tjekker dit hegn for skader, da vi kommer rigtigt langt med mindre reparationer af hegnet - og kan forlænge levetiden betydeligt fremfor at skulle investere i et komplet nyt hegn. Vil du professionel og effektiv hjælp til reparation af dit hegn, så kontakt os. Vi får det løst hurtigt, effektivt og så det holder! 

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du står med spørgsmål som:

  • Trænger dit hegn til et årligt eftersyn?
  • Er der strøm på hegnet?
  • Kan det svare sig at reparere, hvis mit hegn, låge eller port er gået i stykker?
  • Kan jeg få akut hjælp til et ødelagt hegn?  

Vi hjælper dig gerne med at reparere et ødelagt hegn. Det gælder alle typer af hegn, dvs. alt inden for dyrehegn og landbrugshegn, privathegn og industrihegn. Vi hjælper også gerne ift. til en forsikringssag, dog står du selv for papirarbejdet.


Akut hjælp til et ødelagt hegn

Drejer det sig om akut hjælp til et ødelagt hegn, så ring til os på telefon 6225 1254 . Vi rykker altid hurtigt ud inden for vores normale åbningstid på hverdage, og vores telefon er åben alle hverdage kl. 8-17. Du er også velkommen til at ringe og høre om vores priser til reparation af hegn.


KONTAKT OS

Reparation af hegn - sportshegn og boldbane  bliver som nyt igen Reapration af hegn f.eks. træhegn, trådhegn og stolper
Reaparation af hegn og porte - super service fra PIT Hegn Reparation af hegn - vi ordner dit nethegn eller trådhegn
Reparation af hegn f.eks. smedejernshegn eller port
Reparation af hegn og porte + portautomatik. PIT Hegn

Få et tilbud på at få repareret dit hegn. Vi beregner gerne en pris til dig, og finder vi ud af, at det ikke kan betale sig at reparere dit hegn, fortæller vi dig det. Du kan altid regne med os, og vi er klar til at rykke hurtigt ud, hvis du har akut brug for hjælp. Ring på telefon 6225 1254 for mere information.

KONTAKT OS


 

BRUG FOR RÅDGIVNING?

HOVEDKONTOR FYN

PIT Hegn A/S
Kielbergvej 8, 5750 Ringe
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Reparation af hegn - udført af fagfolk