Specialtilpasset træhegn eller standardmål

Den naturlige afgrænsning af områder

Fodhegn

Et fodhegn kan laves på mange måder og med forskelligt materiale - oftest et træhegn. Både udformning og materialevalget afhænger af omgivelserne:

  • Trykimprægneret fyrretræ
  • Douglas lærk
  • Robinie

Træhegn med 20 års garanti mod råd - også som fodhegn. Vi leverer til aftalt tid! PIT Hegn Træhegn med 20 års garanti mod råd - også som fodhegn. Vi leverer til aftalt tid! PIT Hegn


Selve fodhegnet består af stolper eller pæle og en overligger af træ. Der er ingen fodhegn, som er helt ens. Vi har naturligvis mulighed for at levere træ efter standardmål men oftest laver vi en opmåling og en beregning på den enkelte opgave. Hos PIT Hegn kan du altid få et uforpligtende tilbud på et komplet fodhegn med eller uden opsætning. 


Har du et særligt ønske til dit kommende fodhegn, så kontakt os gerne for mere information. Ring på telefon 6225 1254 eller send en mail til info@pithegn.dk. Vi kan levere fodhegn til hele Danmark! Du kan også finde inspiration i vores referencer lige her.


Fodhegn - stakit af træ

Træhegn - flot indhegning af have med fodhegn

Fodhegn - træhegn sikrer afgrænsningen af din grund

Fodhegn - træhegn til beboelse og privat


Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud.

Kontakt os, hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Reparation af hegn og træhegn

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER