Byggepladshegn - mobilhegn til alle formål

Flytbare hegn til skarpe priser

Byggepladshegn

Byggepladshegn med låge/port og tilbehør

Et byggepladshegn - som mange også kalder mobilhegn - er en enkel og praktisk løsning som et midlertidigt, flytbart hegn ved f.eks. arrangementer som bl.a. cykel- og motionsløb, ved byggepladser eller udgravninger (kloak, vand og renovering). Disse hegn er meget populære, da det er et flytbart hegn, som kan bruges til afspærring af områder af kortere og længere perioder. Mange butikskæder er også begyndt at anvende mobilhegn i pulverlakeret udgave til afspærring af udstillingsområder, så man ikke skal flytte varer frem og tilbage hver dag.

Vi tilbyder dig Danmarks måske skarpeste priser og leverer byggepladshegn i hele Danmark.


Beregn din pris på byggepladshegn - nemt og hurtigt

På vores dedikerede hjemmeside til byggepladshegn, afspærring og tilbehør har vi lavet Byggepladshegn.dk. Vi har lavet siden til dig, der gerne vil købe mobilhegn. Her kan du bruge vores prisberegner, bestille direkte eller sende en forespørgsel samt se alle vores forskellige typer af flytbare hegn til afspærring samt porte, låger og sikkerhedstilbehør.

GÅ TIL BYGGEPLADSHEGN


 

Byggepladshegn - mobilhegn til afskærming hos butikker Byggepladshegn - flytbare hegn i forskellige højder
Byggepladshegn - mobile og flytbare hegn til nem afspærring Byggepladshegn - solide mobilhegn til afspærring på byggepladsen

Afspærring er nemt med flytbare mobilhegn

Vi har regnet på, hvad der bedst kan svare sig: at købe eller leje byggepladshegn. Din investering i byggepladshegn er oftest tjent hjem igen efter 8-10 måneder, når det skal bruges gentagne gange på f.eks. byggepladser eller ved trafikregulering (vejarbejde). Du køber derfor byggepladshegn hos PIT Hegn. Vi lejer ikke ud. Selvom du køber dine flytbare hegn hos os, kan du naturligvis stadig få vores hjælp til opsætning/nedtagning – og så tilbyder vi også faste serviceaftaler til reparation af dit hegn.

Det er nemt at markere et område med et afspærringshegn 

Et mobilhegn består naturligvis af flere elementer som fag, betonklodser, lukkeværktøjer, sikkerhedstilbehør mm. I vores sortiment finder du også mobile folde-og svæveporte med automatik. Ved du ca. hvor mange antal meter, du har brug for, kan vi hjælpe dig med resten. Vi forsøger så vidt, at det er muligt altid at afgive tilbud inden for 24 timer!Det er nemt at flytte på, nemt at rengøre og prisen er lav! Det kan derfor godt betale sig at købe hegn til afspærring i stedet for at leje, så du kan bruge det igen, igen og igen. 

Vores afspærringsbarriere standard f.eks.

  • Vejer kun 8,4 kg
  • Kan nemt forbindes med hinanden med kroge/øjer
  • Fylder minimalt under opbevaring

Et afspærringshegn fra PIT Hegn er kendetegnet ved:

  • Super kvalitet. Vores hegn er lavet i den bedste kvalitet
  • Hurtig levering. Vi leverer standard varer inden for et par dage
  • Professionelle råd & vejledning. Vi giver dig kyndig, faglig hjælp til valg af den rigtige løsning

Hos PIT Hegn er vi stolte af at have mange tilfredse kunder. Du kan se et udpluk af vores referencer lige her.
Bestil i dag og vi sender hjem til dig - direkte fra vores lager.

SE VORES AFSPÆRRINGSHEGN


 

Byggepladshegn - standard afspærringshegn i god højde monteret på klodser Klodser til byggepladshegn - alt i sikkerheds tilbehør til flytbare hegn
Byggepladshegn - nem afspærring med lave flytbare hegn Byggepladshegn - flytbare, sikre hegn til byggepladser

 


Har du brug for at købe et af vores byggepladshegn?

Bestil direkte eller send en forespørgsel via www.byggepladshegn.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 6225 1254 og få et godt tilbud. Vi kan levere mobilhegn til hele Danmark - og til Danmarks måske skarpeste priser!

KONTAKT OS


 

 

Opsætning af byggepladshegn

Et mobilhegn er lavet af et let materiale, og opsætningen kan derfor nemt foretages af "ikke-fagfolk". Der er naturligvis altid visse sikkerhedsregler, som skal overholdes i forhold til, hvad mobilhegnet skal sikre. Vi anbefaler derfor altid, at du først og fremmest selv har styr på sikkerhedsreglerne. Et mobilhegn købt hos PIT Hegn er beregnet til, at I selv kan varetage opsætningen, men ved større arrangementer eller større løsninger hvor I også anvender vores større mobile foldeporte og svæveporte, kan vi naturligvis altid hjælpe med opsætning og nedtagning af hegnet. Kontakt os for et tilbud. 

Hegn til byggepladsen - opsætning af byggepladshegn og afspærringshegn
Byggepladshegn - kombinér fast hegn med mobilhegn

Hvordan køber du vores byggepladshegn?

Bestil direkte eller send en forespørgsel via www.byggepladshegn.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 6225 1254 og få et godt tilbud. Vi leverer mobilhegn til hele Danmark - og til Danmarks måske skarpeste priser!

BESTIL I DAG


 

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Byggepladshegn. Køb mobilhegn og vores hjælp til opsætning af hegn

Få et tilbud på et komplet mobilhegn
Har du ideen, kan vi beregne, hvor meget hegn du har behov og give dig et godt tilbud. Kontakt os og få en uforpligtende snak.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER