Bom og pullert til trafikregulering og afspærring


Højsikring med manuelle og automatiske bomme

Bom og pullert

Øg sikkerheden med bomme og pullerter

Bomme, pullerter eller et komplet bomanlæg anvendes til afspærring af områder, som ikke kan gøres med et hegn, låge eller port. En manuel eller automatisk bom og pullerter er vigtige redskaber til at afgrænse adgangen ind til områder eller anvendes som en sikker afspærring af arealer. Et bomanlæg fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering med meget høj sikkerhed.

Vi sammensætter ofte flere elementer som f.eks. pullerter og en vejbom til én samlet løsning, som anvendes til adgangskontrol eller trafikregulering. Brug os gerne som sparringspartner. Jo tidligere du inddrager os i projektfasen, desto hurtigere når vi frem til den færdige - og opsatte - løsning. Vores erfaring kommer bedst til sin ret allerede på tegnebrættet, hvor vi bidrager med alle de gode råd der sikrer, at kvaliteten er i top til sidst.

Bomme og pullerter anvendes som oftest til:

  • Private og kommunale områder
  • Aktivitetsområder
  • Parkeringsområder
  • Grønne arealer
  • Halanlæg
  • Virksomheder
  • Vejanlæg
  • Lejlighedsområder
  • Byggerianlæg

Der skal tages højde for beliggenheden og funktionaliteten men også jeres budget. Uanset om du har brug for afspærring af et mindre område eller et komplet bomanlæg, kan vi hjælpe dig. Ring til os på telefon 6225 1254 og få en uforpligtende snak om bomme og pullerter.


 

Bomme - stationære bomme eller automatiske bomanlæg

Bom - effektiv sikring med bomme og bomanlæg

Vi har flere typer af bomme, som fås både som standard- og specialtilpasset løsning. Vores smedeværksted kan tilpasse et manuelt bomanlæg efter jeres behov. Kontakt os for mere information om vores muligheder inden for bomme og bomanlæg.

SE BOMME


Pullert - effektiv sikring med faste pullerter

Pullert - sikring med pullerter og automatiske pullerter

En pullert løsning er en stationær løsning med nedstøbte galvaniserede pullerter. En pullert løsning kan være med eller uden kæde afhængig af formålet, som anvendes til f.eks. parkeringspladser eller til afspærring, hvor der skal sikres en vis afstand ind til noget (bygning, gastank mv.). Kontakt os for mere information om vores muligheder inden for faste, galvaniserede pullerter.

SE PULLERTER


Automatisk pullert - højteknologisk sikring af områder

Automatiske pullerter til perimetersikring og terrorsikring

Moderne, automatiske pullerter vinder mere og mere indpas. Vi taler her om højteknologisk sikring af områder i en moderne verden. Hos PIT Hegn har vi stor erfaring med perimetersikring og terrorsikring med solide, robuste og højteknologiske pullert løsninger. Vi kan levere enkeltdele eller vi kan være behjælpelig med at designe en komplet løsning. Kontakt os gerne for sparring.

SE AUTOMATISKE PULLERTER


Fodhegn - afspærring med træhegn i stedet for pullert

Fodhegn i stedet for pullert løsning. Træhegn med lang levetid

De fleste tænker stål, når vi taler om pullerter og bomanlæg, men vi har en yderligere variant: et fodhegn af træ. Vores fodhegn er udformet i en super god kvalitet, så du opnår en stort set lige så vedligeholdelsesfri løsning som ved brug af en galvaniseret pullert. Fordelen ved et fodhegn er det naturlige udseende, som mange efterspørger i dag. Kontakt os for mere information om vores muligheder inden for fodhegn og andre varianter af træhegn.

SE FODHEGN

 


Uanset om du har brug for afspærring af et mindre område eller et komplet bomanlæg, kan vi hjælpe dig. Ring til os på telefon 6225 1254 og få en uforpligtende snak om fodhegn, bomme og pullerter.


 

VEJLEDNING, OPMÅLING OG OPSÆTNING

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon: 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

bom og pullert - opsætning af højsikringshegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. De kører ikke hjem, før dit nye havehegn står flot, sikkert og 100% opsat.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440