Effektivt støjhegn i flere varianter

Lydisolerende hegn til mange formål

Støjhegn

Vælg støjhegn af høj kvalitet

Den vigtigste funktion ved et støjhegn er effektiv støjreduktion. Ud over at få et godt støjdæmpende hegn spiller designet – som ved ethvert andet hegn – også en stor rolle. Dit hegn danner rammen om det, det hegner og er dermed med til at skabe et samlet udtryk. 

Vælg mellem 3 typer af hegn, der skærmer mod støj

  • Komposithegn med støjdæmning
  • Lydhegn med grøn stenuld
  • Lydhegn med klar polycarbonat

Ønsker du et støjhegn, hvor der er også er omtanke for design og farver, vælger du i stedet vores støjdæmpende komposithegn. 

Se vores komposithegn her


 

Støjhegn til industri
Støjhegn - komposithegn dæmper støjen

 

Et PIT Hegn lydhegn er altid en specialtilpasset løsning, hvor vi sammensætter den rigtige løsning ud fra arealets størrelse, formål mv. Vi oplyser gerne en uforpligtende pris.

> Kontakt en af vores dygtige konsulenter for gratis rådgivning og information


 

Lydhegn med grøn stenuld

Et lydhegn af grøn stenuld er et vedligeholdelsesfrit hegn i en galvaniseret stålramme. Støjhegnene er fremstillet af RockDelta, og den akustiske stenuldskerne er dækket af et grønt PE-net (Poluethylen). Oftest monteres disse støjhegn  moduler på galvaniserede stolper men kan også monteres på træstolper, hvis det passer bedre ind til omgivelserne. Mangler vælger at lade dette hegn tilgro af grønne planter som f.eks. efeu, så det bliver et levende hegn eller espalier for klatreplanter. Modulerne fås i forskellige størrelser.

> Kontakt os for rådgivning og pris på denne type støjhegn

Støjhegn - lyddæmpende hegn med grøn stenuld

Støjhegn med polycarbonat

Et støjhegn med polycarbonat anvendes til steder, hvor man samtidigt gerne vil opnå et klart udsyn f.eks. omkring boligområder, ved butiksområder eller ved busholdepladser. Et støjhegn med polycarbonat er en let og elegant støjdæmpende løsning og kan med fordel sammessættes med f.eks. grøn stenuld for at opnå større støjdæmpning. Det færdige hegn er sammensat af moduler, som samlet er med til at definere højden. Oftest opsættes støjhegnet på galvaniserede stolper, som støbes i jorden for at opnå størst stabilitet i hegnet. 

> Kontakt os for rådgivning og pris på denne type støjhegn

Støjhegn med polycarbonat

Opmåling og opsætning af støjhegn

Du kan vælge at købe hegnet hos PIT Hegn og selv sætte hegnet op. Vi leverer i hele Danmark. Du kan også få et uforpligtende tilbud på, at vi leverer samtidigt med, at vi sætter hegnet op. Vi har det helt rigtige grej, så at få vores hjælp til opsætning er oftest en investering, der kan svare sig. Vi kører ikke hjem, førend hegnet står snorlige.

Du kan se vores referencer fra vores tilfredse kunder her eller også kan du høre om alle dine mulighed med os som leverandør ved at kontakte os her.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn, porte og låger

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

 

Kontaktpersoner
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Thomas S. Bentsen

Thomas S. Bentsen

INDEHAVER – ADM. DIREKTØR
Telefon: 51976323