Støjhegn – effektiv lyddæmpning i et flot design

Vælg komposithegn af høj kvalitet

Støjhegn

Den vigtigste funktion ved et støjhegn er effektiv støjreduktion. Ud over at få et godt støjdæmpende hegn spiller designet – som ved ethvert andet hegn – også en stor rolle. Dit hegn danner rammen om det, det hegner og er dermed med til at skabe et samlet udtryk. 

Vælg mellem 3 typer af hegn, der skærmer mod støj

  • Komposithegn med lyddæmpning
  • Komposithegn uden lyddæmpning (afskærmning)
  • Lydhegn med grøn stenuld

Et PIT Hegn lydhegn eller komposithegn er altid en specialtilpasset løsning, hvor vi sammensætter den rigtige løsning ud fra arealets størrelse, formål mv. Vi oplyser gerne en uforpligtende pris.

> Kontakt en af vores dygtige konsulenter for gratis rådgivning og information


Komposithegn med lyddæmpning

Hos PIT Hegn har vi specialiseret os i lydisolerende hegn med komposithegn. Vi har valgt netop denne type støjhegn, da det er et kvalitetshegn med effektiv støjreduktion, der samtidigt er med til at ”løfte” området, som det hegner. Vi tilbyder gode priser på støjhegn med og uden opsætning af hegnet.


Komposithegn med lyddæmning. PIT HEGn

Fordelene ved komposithegn som støjdæmpende hegn

  • Effektivt støjdæmpende hegn, som dæmper støj op til 29 dB
  • Indeholder 70% træ, som giver et ”drøjt” støjhegn
  • Tidløst, flot design, der fås i 10 flotte farver
  • Design, der passer ind hos de fleste virksomheder, haver og grønne områder
  • Fås med matchende låger eller port
  • Vedligeholdelsesfrit lydhegn. Enkel rengøring med vand eller mild algefjerner
  • Nem og hurtig opsætning, hvilket minimerer dine omkostninger til dette

Støjhegn fra PIT Hegn - effektiv støjdæmpende hegn med komposit


Porte og låger til lydisolerende støjhegn

Et PIT Hegn komposithegn kan altid udvides med en eller flere tilhørende låger, som passer i samme design som hegnet. Da komposithegn er nemt at passe til i størrelse, kan en indgang eller låge til en indkørsel nemt tilpasses hegnet.

Låger kommer som standard med universallås, men der findes i dag et væld af muligheder for portautomatik. Tilvælger du portautomatik opnår du en mere sikker adgangskontrol til og fra huset samtidig med at det er nemt at anvende til daglig.

Et komposithegn opsættes som oftest på galvaniserede stolper, der støbes i beton. Dette giver den mest solide hegnsløsning, der også kan holde til at stå i det danske vejr året rundt.

Find inspiration i udførte opgaver

 

Lydisolerende støjhegn - komposithegn. Effektiv støjreduktion med støjdæmpende hegn i et væld af farver. Kontakt PIT HEGN

 


Komposithegn uden lyddæmpning

Med det blotte øje kan det være svært for "ikke-fagfolk" at se forskellen på et komposithegn, der dæmper støj og et som ikke gør. Den største forskel på de to typer handler naturligvis også om budget. Har du mere brug for afskærmning end at skærme for støj ind mod eller ud mod noget, kan vi anbefale vores komposithegn uden støjdæmpning. Uanset, fungerer dette tætte hegn som en god afskærmning og dermed også lydbryder.

Et komposithegn opsættes i de fleste tilfælde på galvaniserede stolper, men kan også opsættes på stolper i samme farve som hegnet. For at gøre et komposithegn mere stabilt og modstandsdygtigt mod det danske vejr og vind, anbefaler vi, at du afslutter komposithegnet med en u-skinne. U-skinnen kan monteres både foroven og forneden - eller endda begge steder, så hele hegnet rammes ind. 

Støjhegn - komposithegn som lydbryder til virksomheder

Komposithegn - støjdæmpende og vedligeholdelsesfrit hegn. PIT HEGN

Ens for begge typer af komposithegn er udformningen, hvor du kan vælge en opsætning som "brædder" eller som "fer/not", dvs. at det ligner en klinkebeklædning. 

Tag os med på råd, inden du går i gang og brug vores ekspertise til at afdække hvilke behov, hegnet skal kunne dække. 

Kontakt os


Lydhegn med grøn stenuld

Et lydhegn af grøn stenuld er et vedligeholdelsesfrit hegn i en galvaniseret stålramme. Støjhegnene er fremstillet af RockDelta, og den akustiske stenuldskerne er dækket af et grønt PE-net (Poluethylen). Oftest monteres disse støjhegn  moduler på galvaniserede stolper men kan også monteres på træstolper, hvis det passer bedre ind til omgivelserne. Mangler vælger at lade dette hegn tilgro af grønne planter som f.eks. efeu, så det bliver et levende hegn eller espalier for klatreplanter. Modulerne fås i forskellige størrelser.

> Kontakt os for rådgivning og pris på denne type støjhegn

 


Støjhegn med polycarbonat

Et støjhegn med polycarbonat anvendes til steder, hvor man samtidigt gerne vil opnå et klart udsyn f.eks. omkring boligområder, ved butiksområder eller ved busholdepladser. Et støjhegn med polycarbonat er en let og elegant støjdæmpende løsning og kan med fordel sammessættes med f.eks. grøn stenuld for at opnå større støjdæmpning. Det færdige hegn er sammensat af moduler, som samlet er med til at definere højden. Oftest opsættes støjhegnet på galvaniserede stolper, som støbes i jorden for at opnå størst stabilitet i hegnet. 

> Kontakt os for rådgivning og pris på denne type støjhegn

 

Støjhegn med polycarbonat. Støjdæmpende hegn fra PIT Hegn

 


Vores lydisolerende hegn kan laves i næsten alle ønskede højder, og vi kan tilpasse hegnet, så det passer om hjørner og rundt om kringelkroge. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 6225 1254.

SE OGSÅ STØJHEGN TIL PRIVATE HAVER


 

Opmåling og opsætning af komposithegn og støjhegn

Du kan vælge at købe hegnet hos PIT Hegn og selv sætte hegnet op. Vi leverer i hele Danmark. Du kan også få et uforpligtende tilbud på, at vi leverer samtidigt med, at vi sætter hegnet op. Vi har det helt rigtige grej, så at få vores hjælp til opsætning er oftest en investering, der kan svare sig. Vi kører ikke hjem, førend hegnet står snorlige. Du kan se vores referencer fra vores tilfredse kunder her eller også kan du høre om alle dine mulighed med os som leverandør ved at kontakte os her.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Støjhegn - komposithegn med lyddæmpning

Komposithegn - vedligeholdelsesfrit hegn fra PIT HEGN

Antracitgrå komposithegn kan tilpasses arealet. Støjhegn fra PIT HEGN

Støjhegn fra PIT Hegn - støjdæmpende hegn i komposit af høj kvalitet

Støjhegn fra PIT Hegn - støjdæmpende hegn i komposit af høj kvalitet

Støjhegn fra PIT Hegn - støjdæmpende hegn i komposit af høj kvalitet

Støjhegn fra PIT Hegn - støjdæmpende hegn i komposit af høj kvalitet


Kan du ikke finde din nye låge eller port til indkørslen, som du godt kunne tænke dig, så kontakt en af vores konsulenter og få et par gode løsningsforslag. Når målene ikke passer, kan vi altid sammensætte en løsning i specialmål - også til et lydisolerende komposithegn. Kontakt os for mere information.

KONTAKT OS 

Lad os hjælpe dig med opmåling og opsætning af dit nye hegn. Det er vigtigt, at dit hegn bliver sat rigtigt op. Det skal se ordentligt ud og stå sikkert. 

Vores montører er både erfarne og professionelle. De er altid opmærksomme på detaljen, når de opsætter hegn. De er omhyggelige og går ikke hjem før, jobbet er gjort færdigt. 

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

KONTAKT OS og hør mere om priser for opsætning

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?