Pullerter - til effektiv afspærring og beskyttelse mod påkørsel

Sikring af områder og anlæg

Pullerter

Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med hegn, låger eller porte. Det kan vi i stedet gøre med pullerter, bomme eller manuelle bomanlæg, som også fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering. En løsning med en pullert med kæde er en løsning, som hurtigt kan eksekveres til f.eks. P-pladser, afmærkede områder og områder, der skal holdes aflukket. Vi anbefaler altid at tage os tidligt ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges allerede på tegnebrættet.

Vi har pullerter til alle behov

  • Faste pullerter
  • Pullerter med kæde
  • Pullerter uden kæde
  • Automatiske pullerter (kontakt os for info)

Enhver pullert fås i galvaniseret udgave eller i enhver ønsket RAL farve.


Beskyt ejendom og anlæg med pullerter

  • Beskyttelse/sikkerhedsafstand til industrianlæg, varmepumper mv. 
  • Afspærring af gågader og cykelstier i byzoner
  • Afgrænsning af offentlige anlæg og grønne områder
  • Afspærring mod parkeringsområder
  • Afspærring og afgræsning af virksomhedsarealer

> Se også bom og bomanlæg her

 

Pullert - pullerter med kæde sikrer korrekt brug af P pladss
Pullert med kæde til sikker afspærring. PIT HEGN

Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.

KONTAKT OS


 

Pullerter med og uden kæde

Til sikring og afskærmning af udendørsarealer kan vi med fordel anvende pullerter med og uden kæde. Vi anvender oftest denne løsning ved autoforhandlere og parkeringspladser ved f.eks. indkøbscentre, men det er lige så gerne en anvendelig løsning til andre formål. En pullert er en enkelt form for afspærring men som tilbyder meget høj sikkerhed. Hos PIT Hegn tilbyder vi stationære pullerter med og uden kæde.

Pullerter er gode til at markere områder på en meget synlig måde. Fordelen er også, at de er stærke, og de flytter sig heller ikke, hvis de bliver let påkørt. 

Automatiske pullerter har naturligvis den store fordel, at de kan gøre området mere fleksibelt end stationære pullerter. Kontakt os for mere information om, hvilke muligheder vi har inden for automatiske pullerter.

Pullert - galvaniserede pullerter sikrer at der holdes afstand Pullert - afspærring med pullerter sikrer afstand til f.eks. varmepumpe. Undgå påkørsler!
Pullerter - bomme og pullerter til afspærring med høj sikkerhed Pullert som P vagt. Undgå påkørsler med nedstøbte pullerter

Materiale, pullerter: Varmgalvaniserede Ø 101 mm
Højde: 50-125 cm
Kæde: Varmgalvaniserede Ø 12 mm
Fundament: Beton Ø 30 cm
Anbefalet afst.: Maksimalt 150 cm, uden kæde. Maksimalt 300 cm, med kæde


En standard PIT Hegn pullert løsning leveres for faststøbning i en frostfri dybde og med en ubrudt kæde, der ledes gennem alle pullerter for til sidst at blive fæstnet. En pullert kan også være en aftagelig pullert, dog er dette ikke standard. Kontakt os og hør nærmere omkring pris for pullerter på telefon 6225 1254.

SE REFERENCER MED PULLERTER 


 

Erstat pullerter med et fodhegn

 

Pullert kan erstattes af et træhegn. Få et tilbud
Pullert behøver ikke at være stål! Et fodhegn er et naturligt hegn til afgrænsning af et område

Et alternativ til vores galvaniserede pullerter er fodhegnet, som er et træhegn. Et meget stærkt og stabilt hegn udformet i trykimprægneret træ, som kan holde det danske vejr i mange, mange år. Et fodhegn er en mere naturlig løsning og anvendes ofte til markering af veje, stier, naturområder og parkeringspladser. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud af denne type hegn. Vi kan stå inde for kvaliteten af vores fodhegn og giver 20 års garanti mod råd!

SE FODHEGN


 

Opsætning af af pullert og anlæg med pullerter 

Opsætning af pullerter er en relativ simpel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sikre, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg og pullerter. Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den mindste detalje.

Pullerter - effektiv afspærring med en galvaniseret pullert med kæde.  PIT HEGN
Opsætning af pullert og anlæg med pullerterne. Kontakt os for pris

Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.

Du kan også blive inspireret af vores referencer her. 

KONTAKT OS