Pullerter - sikker afspærring med pullert løsning

Sikring af områder og anlæg med pullerter

Pullerter

Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med hegn, låger eller porte. Det kan vi i stedet gøre med en pullert, flere pullerter i sammenhæng, bomme eller manuelle bomanlæg. Alle løsninger fungerer effektivt som stabil trafikregulering samt høj sikring af områder med særlige sikkerhedsbehov.

Hos PIT Hegn har vi al den erfaring med opsætning af pullerter og bomme, der skal til for at kunne yde dig kompetent rådgivning inden for højsikkerhedsløsninger, perimetersikring og terrorsikring. Vores sortiment er under konstant udvikling. Spørg os gerne, hvis du ikke finder, hvad du søger her på vores hjemmeside!

Faste og automatiske pullerter

En pullert løsning kan være en simpel løsning med faste pullerter, hvor pullert med kæde er en meget anvendt løsning stadigvæk. Det er også en løsning, som vi hurtigt kan eksekvere til f.eks. P-plaser, afmærkede områder eller arealer, der skal holdes helt aflukket.


Vi er stærke i at opsætte pullert løsninger og hjælper dig gerne med råd og vejledning, allerede i projektfasen. Tager du os tidligt med ind i projektet, kan vi ofte spare dig for både tid og penge allerede, når de første streger sættes på tegnebrættet.

Kontakt os for nærmere info eller for at booke et gratis konsulentbesøg.


 

Pullert - sikring omkring gastank med faste pullerter
Pullert - sikring omkring gastank med galvaniserede pullerter

 

Vi har også pullerter til dit behov

Pullerter bruges til mange forskellige former for afspærring, og vi har derfor pullerter i forskellige udgaver. Alle vores sikringsløsninger inden for afspærring med pullerter og bomme er af højeste kvalitet, hvilket betyder, at vores produkter vil yde dig den høje sikkerhedsfaktor, som du er på udkig efter.

I vores sortiment finder du:

  • Faste pullerter
  • Pullerter med kæde
  • Pullerter uden kæde
  • Automatiske pullerter (kontakt os for info)

Uanset hvilken pullert du vælger, kan du altid vælge en standard galvaniseret udgave - eller en hvilken som helst farve på RAL farvekortet.

SE AUTOMATISKE PULLERTER


 

Fast pullert til trafikregulering - galvaniseret pullert


Beskyt ejendom og anlæg med pullerter

Her er nogle af de opgaver hvor vi har leveret vores pullerter, der altid bliver valgt når der kræves kvalitet der holder, år efter år.

  • Beskyttelse/sikkerhedsafstand til industrianlæg, varmepumper mv. 
  • Afspærring af gågader og cykelstier i byzoner
  • Afgrænsning af offentlige anlæg og grønne områder
  • Afspærring mod parkeringsområder
  • Afspærring og afgræsning af virksomhedsarealer

> Se også bom og bomanlæg her


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.

KONTAKT OS


 

Pullerter med kæde

Til sikring og afskærmning af udendørsarealer kan der med fordel anvendes pullerter. Denne form for løsning kan være med og uden kæde, afhængigt af formålet. Vi anvender ofte en løsning med faste pullerter ved autoforhandlere, indkøbscentre, parkeringspladser, cykelstier og gågåder.

En pullert med kæde er manges foretrukne løsning, når det gælder sikring mod påkørsel eller for at forhindre gennemkørsel. Vores løsning med en pullert med kæde er af højeste kvalitet og fremstillet af robuste materialer, som sikrer dig lang levetid, pålidelig beskyttelse og ingen vedligeholdelse.

Vi kan relativt hurtig eksekvere en pullert med kæde løsning til dig, da den er enkel at installere. Den justerbare kæde gør det nemt at tilpasse længden efter jeres behov og ønsker, og vi kan derfor udforme løsningen, så det kan beskytte områder og arealer af enhver størrelse og form.

Pullert - pullerter med kæde sikrer korrekt brug af P pladss
Pullert med kæde til sikker afspærring. PIT HEGN

En løsning med pullerter og kæde er effektiv sikring

Pullerter er effektiv sikring, når det kommer at markere områder på en meget synlig måde. Fordelen er også, at de er stærke og kan tåle påkørsel. Der er forskel på typen af pullerter og hvor modstandsdygtige de er. Spørg os, og vi rådgiver dig gerne om de forskellige variantmuligheder.  

Materiale, pullerter: Varmgalvaniserede Ø 101 mm
Højde: 50-125 cm
Kæde: Varmgalvaniserede Ø 12 mm
Fundament: Beton Ø 30 cm
Anbefalet afst.: Maksimalt 150 cm, uden kæde. Maksimalt 300 cm, med kæde

En pullert med kæde er også en økonomisk løsning, når vi skal sikre en given placering. Det kan derfor være en god investering for f.eks. boligselskaber, til parkeringspladser eller hos virksomheder, der ønsker at beskytte deres ejendom – eller for at skabe en sikker og fredelig atmosfære i et beboelsesområde. Den økonomiske gevinst kommer i form af den høje sikkerhed, som pullert løsninger bidrager med.


En standard PIT Hegn pullert med kæde løsning leveres og opsættes med faststøbning i en frostfri dybde samt en ubrudt kæde.  Kæden ledes gennem alle pullerter for til sidst at blive fæstnet. En pullert med kæde kan også være en aftagelig pullert, som dog ikke er standard. Kontakt os og hør nærmere omkring pris for vores pullert løsninger på telefon 6225 1254.

Du kan også blive inspireret af vores referencer her. 

KONTAKT OS


 

Pullert - galvaniserede pullerter sikrer at der holdes afstand Pullert - afspærring med pullerter sikrer afstand til f.eks. varmepumpe. Undgå påkørsler!
Pullerter - bomme og pullerter til afspærring med høj sikkerhed Pullert som P vagt. Undgå påkørsler med nedstøbte pullerter

Erstat pullerter med et fodhegn

Et alternativ til vores galvaniserede pullerter er fodhegnet, som er et træhegn. Et godt og stabilt hegn udformet i trykimprægneret træ, som kan holde det danske vejr i mange, mange år. Et fodhegn er en mere naturlig løsning og anvendes ofte til markering af veje, stier, naturområder og parkeringspladser. 

Pullert kan erstattes af et træhegn. Få et tilbud Fodhegn til parkeringspladsen i stedet for pullerter
Pullert behøver ikke at være stål! Et fodhegn er et naturligt hegn til afgrænsning af et område Fodhegn ved cykelsti i stedet som anvendelse til naturlig afgrænsning

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud af denne type hegn. Vi kan stå inde for kvaliteten af vores fodhegn og giver 20 års garanti mod råd!

SE FODHEGN


 

Opsætning af af pullert og anlæg med pullerter 

Opsætning af pullerter er en relativ simpel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sikre, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg og pullerter. Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den mindste detalje.

Pullerter - effektiv afspærring med en galvaniseret pullert med kæde.  PIT HEGN
Opsætning af pullert og anlæg med pullerterne. Kontakt os for pris

Kontakt os og hør nærmere omkring pris for vores pullert løsninger på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores referencer her. 

KONTAKT OS


 

BRUG FOR GODE RÅD?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Pullerter - alt i bom, pullert og højsikring

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Casper Førgaard

Casper Førgaard

Salg – Industri/Sikring
Telefon: 38403720
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440