Balusterhegn – hegn i et elegant design

Hegn og porte hvor sikkerhed og design går op i en højere enhed

Balusterhegn

Mange vælger balusterhegnet for designets skyld. Med et balusterhegn som facadehegn får hele området et løft, både bygninger og omgivelser, og dermed er det vigtige førstehåndsindtryk sikret. Sikkerhed og elegant design går her hånd i hånd, og de solide, kraftige materialer giver en meget flot facadeløsning.

Balusterhegnet, som også er kendt som elementhegn, er et systemhegn, der fås i både standard og specialmål.

Balusterhegn - hegn, port og svæveport i elegant design

Med udgangspunkt i standardmål er det muligt at hegne et område med en komplet løsning hurtigt og effektivt. Hegnet er et systemhegn, som kan sammensættes af forskellige segmenter og fås med mange forskellige slags porte og låger og kraftige stolper.

Vælg en farve til hegnet, som klæder bygningerne

Balusterhegn er udført i svejste profiler og monteres på nedstøbte stolper med rustfrie beslag og skjulte samlinger. Dette giver samlet en højere sikkerhed.  Sikkerhedsmæssigt er det også vanskeligt for ubudne gæster at forcere hegnet.  Hegnet kan leveres i alle RAL farver, stolperne ligeså. Det gør, at hegnet kan tilpasses omgivelser og bygninger og dermed skabe de perfekte rammer for ethvert industrielt område eller områder til særlige formål. Skal hegnet være en del af virksomhedens brand med det rette farvevalg, kan dette også lade sig gøre. Oftest vælges stolperne i samme farve som hegnet med henblik på det stilrene udtryk.

Balusterhegn - systemhegn til industri med port eller svæveport


Hegnet opsættes ofte med 5-10 cm luft under hegnet, så arealerne samtidigt er lette at vedligeholde. Et balusterhegn kan også med fordel sammensættes med andre typer af hegn f.eks. panelhegn.

Kontakt os for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper på telefon 6225 1254 eller skriv til os via kontaktformularen.

SE VORES PANELHEGN


Balusterhegn har meget lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger

Balusterhegnet fås i forskellige varianter (designs). Ens for alle designs er den medfølgende10 års overfladegaranti på både hegn, porte og stolper. Alle elementer er beskyttet mod korrosion ved anvendelse af de bedst kendte metoder: galvanisering og pulverlakering.

Balusterhegn - hegn, port, låge og svæveport som systemhegn

Zinkbelægningen beskytter hegnet mod korrosion i mange, mange år. Kombinationen af galvanisering og lakbelægningen i et DUPLEX-system gør samlet et balusterhegn til et vedligeholdelsesfrit hegn med en meget lang levetid.

Overflade: Varmgalvaniseret jævnfør ISO 1461
Farver: Pulverlakering i alle standard RAL farver
Højde: Max højde 2 meter


Porte, svæveporte og foldeporte

Til ethvert balusterhegn/systemhegn kan vi anvende porte, låger, skydeporte og forskellig port automatik.  Da et balusterhegn ofte anvendes til større industrielle arealer, sammensættes det ofte med en svæveport, foldeport og/eller mindre manuelt betjente porte med samme udfyldning som selve hegnet. Port automatik kan tilpasses et eventuelt eksisterende sikkerhedssystem.

Svæveport - balusterhegn med port. PIT HEGN

Svæveport - balusterhegn. Opsætning af hegn, port og låge.

Foldeport - balusterhegn med automatisk port

 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


Når du vælger et PIT Hegn balusterhegn,
vælger du samtidig en professionel samarbejdspartner

Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Det er uanset, om du har brug for et balusterhegn til et mindre område eller en anden type hegn med tilhørende port/låge eller svæveport til en større industriel løsning.

Balusterhegn - opsætning af hegn og svæveport

Brug os rigtigt. Få professionel rådgivning fra starten af dit projekt, og vi kan spare dig for en masse tid. Vi leverer naturligvis altid til aftalt tid. Kontakt os her.

Se vores svæveporte

 


Dobbelt låge - balusterhegn til boldbane. PIT HEGN

Låge - balusterhegn er en sikker låge eller port til børnehave