Balusterhegn – hegn i et elegant design

Hegn og porte hvor sikkerhed og design går op i en højere enhed

Balusterhegn

Mange vælger balusterhegnet for designets skyld. Med et balusterhegn som facadehegn får hele området et løft, både bygninger og omgivelser, og dermed er det vigtige førstehåndsindtryk sikret. Sikkerhed og elegant design går her hånd i hånd, og de solide, kraftige materialer giver en meget flot facadeløsning.

Balusterhegnet, som også er kendt som elementhegn, er et systemhegn, der fås i både standard og specialmål

Med udgangspunkt i standardmål er det muligt at hegne et område med en komplet løsning hurtigt og effektivt. Hegnet er et systemhegn, som kan sammensættes af forskellige segmenter og fås med mange forskellige slags porte og låger og kraftige stolper.


Kontakt os for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper på telefon 6225 1254 eller skriv til os via kontaktformularen.


 

Balusterhegn - solidt hegn til erhverv Balusterhegn til afskærmning - sikkert hegn
Balusterhegn - stilrent hegn til erhverv Balusterhegn - vi har alt i hegn og porte med baluster udfyldning

Vælg en farve til hegnet, som klæder bygningerne

Balusterhegn er udført i svejste profiler og monteres på nedstøbte stolper med rustfrie beslag og skjulte samlinger. Dette giver samlet en højere sikkerhed.  Sikkerhedsmæssigt er det også vanskeligt for ubudne gæster at forcere hegnet.  Hegnet kan leveres i alle RAL farver, stolperne ligeså. Det gør, at hegnet kan tilpasses omgivelser og bygninger og dermed skabe de perfekte rammer for ethvert industrielt område eller områder til særlige formål. Skal hegnet være en del af virksomhedens brand med det rette farvevalg, kan dette også lade sig gøre. Oftest vælges stolperne i samme farve som hegnet med henblik på det stilrene udtryk.

Balusterhegn - perimetersikring med høj sikkerhed
Balusterhegn - et flot og elegant hegn som fås i mange farver

Balusterhegn har meget lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger

Balusterhegnet fås i forskellige varianter (designs). Ens for alle designs er den medfølgende10 års overfladegaranti på både hegn, porte og stolper. Alle elementer er beskyttet mod korrosion ved anvendelse af de bedst kendte metoder: galvanisering og pulverlakering.

Zinkbelægningen beskytter hegnet mod korrosion i mange, mange år. Kombinationen af galvanisering og lakbelægningen i et DUPLEX-system gør samlet et balusterhegn til et vedligeholdelsesfrit hegn med en meget lang levetid.

Overflade: Varmgalvaniseret jævnfør ISO 1461
Farver: Pulverlakering i alle standard RAL farver
Højde: Max højde 2 meter

Hegnet opsættes ofte med 5-10 cm luft under hegnet, så arealerne samtidigt er lette at vedligeholde. Et balusterhegn kan også med fordel sammensættes med andre typer af hegn f.eks. panelhegn.


Kontakt os for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper på telefon 6225 1254 eller skriv til os via kontaktformularen.

SE VORES PANELHEGN


 

Balusterhegn - hegn og porte med baluster udfyldning - høj sikkerhed
Port med baluster - sikker adgangskontrol

Porte, svæveporte og foldeporte i baluster

Til ethvert balusterhegn/systemhegn kan vi anvende porte, låger, skydeporte og forskellig port automatik.  Da et balusterhegn ofte anvendes til større industrielle arealer, sammensættes det ofte med en skydeport, foldeport og/eller mindre manuelt betjente porte med samme udfyldning som selve hegnet. Port automatik kan tilpasses et eventuelt eksisterende sikkerhedssystem. Vores porte med baluster udfyldning fås i samme farve, som det hegn du har valgt - hvilket giver mange muligheder for forskellige farver. En port eller låge med baluster udfyldning kan også sagtens sammensættes med andre typer af hegn f.eks. panelhegn. Vi anbefaler dog altid, at port og hegn holdes i samme farve, hvis der kombineres forskellige designs.

SE FOLDEPORTE


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Skydeport - balusterhegn med automatisk port til indkørsel Låge med baluster udfyldning. Fås i matchende farver som  hegnet Galvaniseret låge - balusterhegn som fås i mange størrelser
Port - balusterhegn med matchende skydeport. Sikker adgang til området Dobbeltlåge til indkørsel med balusterudfyldning Baluster låge til boldbane - sikker adgang til sportspladser

Opsætning af balusterhegn

Når du vælger et PIT Hegn balusterhegn, vælger du samtidigt en professionel samarbejdspartner. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Det er uanset, om du har brug for et balusterhegn til et mindre område eller en anden type hegn med tilhørende port/låge eller svæveport til en større industriel løsning. Vi opsætter balusterhegn i hele Danmark og indgår gerne i samarbejde med arkitekter og entreprenører omkring større projekter. Kontakt os og hør mere om vores balusterhegn. 

Balusterhegn - opsætning af hegn og porte i hele Danmark
Port til indkørsel med balusterudfyldning - opsætning af balusterhegn i hele Danmark

Service af balusterhegn og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

  • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
  • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres balusterhegn og porte.

SE PORTSERVICE


​Brug os rigtigt. Få professionel rådgivning fra starten af dit projekt, og vi kan spare dig for en masse tid. Vi leverer naturligvis altid til aftalt tid.
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.

SE OPSÆTNING AF HEGN