Smedejernsport med og uden port automatik

Drømmer du om en ny smedejernsport til din indkørsel?

Smedejernsport


Vi har et restsalg af smedejernsporte og smedejernslåger stående i Ringe, hvor du kan gøre en god handel! Ring til os eller kom forbi os på Kielbergvej 8, 5750 Ringe og se, hvad vi har.


En smedejernsport til din indkørsel har flere funktioner. Først og fremmest handler det om høj sikkerhed, men porte fylder også i helhedsbilledet og kan derfor have et afgørende aftryk på indtrykket af både bygninger og areal. En smedejernsport fås i mange forskellige designs, lette og luftige til helt tætsluttende. Stilen kan være fra det traditionelle romantiske look til et mere moderne, som oftest er med firkantede former.

Hos PIT Hegn kan du vælge mellem mange udgaver f.eks.

  • Mindre port til indkørsel
  • Større port til indkørsel
  • Skydeport
  • Foldeport

En smedejernsport giver dig funktionalitet og tryghed

En port til din indkørsel bliver en afgørende faktor, når du skal vælge en funktionel men også en pålidelige adgang til din ejendom. Afhængig af ejendomstypen kan du vælge mellem en traditionel port, en dobbelt låge eller en mere praktisk skydeport. Det frithængende design ved en skydeport f.eks. giver dig en problemfri og pålidelig drift - uanset forholdene. Ved smalle steder anbefaler vi altid dobbeltporte, da de kun skal bruge plads foran eller bagved portlinjen. Er der begrænset plads foran indgangen, kan en skydeport være den perfekte løsning, da den frithængende port flytter sig parallelt med portlinjen.

> Se alle designs af smedejernsporte her 


Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og gode råd, inden du begynder at planlægge for alvor.
Du kan også lade dig inspirere af vores udførte opgaver. Vi leverer og opsætter smedejernsporte i hele Danmark.


 

Smedejernsport - smedejernsporte med høj sikkerhed. PIT HEGN
Smedejernsport og panelhegn. Alt i smedejernshegn og smedejernslåger

Smedejernsporte fås i et væld af flotte designs og farver

Der findes mange forskellige slags designs af smedejernsporte. Vores porte er kendetegnet ved minimalistisk design, der matcher nutidens arkitektoniske tendenser. Vi tilbyder også alternativer som f.eks. trådgitter i portlinjen, porte af stålplader eller perforeret stålfyldninger.  Når du vælger din smedejernsport handler det først og fremmest om at finde det design, der matcher jeres behov. Vi er eksperter i smedejernshegn og smedejernsporte og kan rådgive fra start - også hvis I er usikre på, hvilken port der vil matche jeres indkørsel bedst. 

 

Smedejernsport eller dobbelt smedejernslåge. Alt i smedejernshegn Hvid smedejernsport - vedigeholdelsesfri port til indkørsel
Smedejernsporte i moderne design. Få hjælp til opsætning af port Port til indkørsel - alt i smedejernsporte

NYHED! - Foldeporte i smedejern til den private indkørsel

Foldeporte har længe været anvendt til kontor- og industribygninger men fås nu også i udgaver til den private have. En foldeport er en elektrisk port, som er meget praktisk, da den folder sig ud til siderne i flere fag. Den fylder derfor mindre end en skydeport, som skal slide helt ud til siden. Vores foldeporte fås med avanceret port automatik - og er som standard med bladprofiler fra vores Classic, Lux og Modern kollektion. 

Port med moderne port automatik

Avanceret port automatik og alligevel så simpelt i brug! Porten er forsynet med en driverenhed, som muliggør betjening af en trådløs sender, brug af fotoceller og fotocellesøjler. Denne port type er monteret med hængsler, som er monteret på monteringspladerne, men vi har også andre muligheder for installation. Der er en super avanceret og robust teknologi bag denne type port, og du kan derfor bede os om flere oplysninger til den aktuelle foldeport, du er interesseret i. 


> Kontakt os for mere info!


 

Foldeport - flot smedejernsport med port automatik Foldeporte - automatisk smedejernsport. Alt i porte og låger Automatisk port til indkørsel - foldeport i smedejern. PIT HEGN
Foldeport - smarte automatiske smedejernsporte til den private indkørsel Automatisk smedejernsport - foldeport til den private indkørsel Foldeport - alt i automatiske smedejernsporte. Få hjælp til opsætning af port

Smedejernsport med automatik og pålidelige låsesystemer

Når vi leverer en smedejernsport, følger de rigtige lukketøjer, hængsler og skudrigler med som tilbehør. Vil du til gengæld gerne kunne låse din låger eller port, kan vi levere en Locinox låsekasse mod en merbetaling. Der er selvfølgelig også mulighed for port automatik med f.eks. elektromekanisk motor, svingportsmotorer eller nedgravningsmotorer. Vi kan tilpasse sikkerhedssystemet til jeres nuværende set up eller hjælpe jer med et nyt. 

Der findes i dag også et væld af smarte, automatiske systemer med f.eks. fjernbetjening, fotoceller og sikkerhedsstrimler. Sikkerheden er i top med en smedejernsport fra PIT Hegn. Med en fjernbetjening som f.eks. 4GO, får du et effektivt system, der komunikerer med en radiomodtager, som kan kodes til at styre op til 4 enheder. Vi kan i dag også tilbyde systemer med App.


Passer vores standardmål ikke til din ejendom, kan vores egen smed lave en specialtilpasset løsning. Vi hjælper gerne  med både opmåling og opsætning - og et uforpligtende tilbud. Se vores smedeværksted her.

SE SMEDEJERNSLÅGER


 

Port til indkørsel i romantisk design. Alt i smedejernsporte Smedejernsport - dobbelt smedejernslåge. Sikker port til din indkørsel
Port til indkørsel. Sikker smedejernsport på murede søjler. Smedejernsport med panelhegn. Alt i havehegn

Skydeporte / svæveporte i smedejern

En smedejernsport kan også udformes som en skydeport (svæveport). Denne type port er fantastisk til enhver indkørsel, da det er en solid konstruktion, der kan holde sikkerheden intakt i mange år. Porten fås i et væld af udformninger og farver. Vi anbefaler altid at vælge en skydeport, som matcher det smedejernshegn, den sættes sammen med. Porten kan også med fordel sammensættes med andre typer af hegn som f.eks. panelhegn. 

Uanset type og størrelse kan du få forskellig styring af porte/låger (adgangskontrol) med tilhørende muligheder for fjernbetjening til port og låge. Dit valg afhænger af, hvornår og hvilke personer, som skal passere adgangskontrollen samt hvilke systemer I evt. anvender i forvejen. Starter I på ny, kan vi hjælpe jer med en komplet automatisk løsning. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

> Se de forskellige designs herTag os gerne med på råd, når du skal vælge jeres nye port til indkørslen. Vi kan være din sparringspartner fra idé til, at den nye skydeport er færdigopsat og klar til brug.

KONTAKT OS


 

Skydeport - smedejernsport med tilhørende smedejernslåge. Svæveport med paneludfyldning. Sikker fuld automatisk smedejernsport til den private  indkørsel Skydeport til den private indkørsel. Alt i automatiske smedejernsporte
Skydeport med panelhegn. Alt i automatiske smedejernsporte. Skydeporte - alt i automatiske smedejernsporte og smedejernslåger Skydeport i smedejern med smedejernslåge. Alt i smedejernshegn

Opsætning af smedejernsporte og port automatik

Hos PIT Hegn er det de færreste af vores kunder, som vælger selv at opsætte deres smedejernsport eller smedejernshegn. Du kan vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning af din port. Har du brug for vores hjælp til f.eks. opmåling og opsætning, kan du naturligvis få et uforpligtende tilbud. Vores montører har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og vi går aldrig hjem, før hele hegnet er opsat og står snorlige.

Se vores referencer lige her.

Opsætning af smedejernsport. Hjælp til port automatik og automatiske smedejernsporte
Opsætning af hegn. Få hjælp til valg af smedejernsport og smedejernshegn

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre. 

> Læs mere om opsætning af hegn her


 

Brug for rådgivning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af smedejernsport med automatik

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256