Panelhegn er en robust hegnsløsning

Det smukke og effektive gitterhegn

Panelhegn

Panelhegn anvendes ofte til udendørssikring af virksomheder eller arealer, hvor der er behov for ekstra sikkerhed. Dette gitterhegn er et enkelt og stilrent hegn udført i svejste stålgitre med et stilrent udtryk, som fås i flere farver. Mange kalder det derfor også et gitterhegn eller et stålhegn. Det giver mulighed for at udnytte hegnet til også at give området eller bygningerne et løft i udseendet. Hos PIT Hegn kalder vi ofte panelhegn for Strong panel, da det er den hegnstype, vi oftest anvender til industrien. Et kraftigt hegn med høj sikkerhed.

Et galvaniseret hegn har meget lang levetid
Når vi benytter profilstolper, som støbes i jorden, fås det næsten ikke stærkere! Klima, vind og vejr har naturligvis en indvirkning på hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid. 


Panelhegn fås i forskellige størrelser og farver

Vi kan levere flere forskellige typer af panelhegn, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende:

  • PIT Hegn Strong panel type 1100
  • PIT Hegn Standard panel type 1200
  • PIT Hegn Atlantis type 1300
  • PIT Hegn Garden panel type 1400

Maskestørrelser: 50 x 200 mm
Farver: Galvaniseret, varmgalvaniseret, pulverlakerede (Ral farver) og pulverlakeret sort
Trådtykkelse: Ø 4,0 - Ø 8,0 mm
Højder: Fra 63-243 cm. som kan kombineres helt op til 600 cm.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


Panelhegn - galvaniseret gitterhegn i forskellige størrelser og farver. Vælg f.eks. galvaniseret stålhegn eller et sort panelhegn med tilhørende skydeport og portautomatik. Kontakt PIT Hegn


Til ethvert panelhegn og andre former for gitterhegn og stålhegn kan vi anvende porte, låger, skydeporte og forskellig portautomatik. Har vi med et panelhegn i f.eks. galvaniseret sort at gøre, anbefaler vi naturligvis en tilhørende port eller låge med matchende gitterudfylding. 

Se også vores porte og låger


Når du vælger dit hegn,
vælger du samtidig en samarbejdspartner

Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Det er uanset, om du har brug for et galvaniseret panelhegn til et mindre område eller en anden type gitterhegn med port/låge eller svæveport til en større industriel løsning. Vi har et af Danmarks største lagre, og derfor kan vi levere komplette hegn, svæveporte i forskellige størrelser og materialer hurtigt - og til konkurrencedygtige priser. Brug os rigtigt. Få professionel rådgivning fra starten af dit projekt, og vi kan spare dig for en masse tid. Vi leverer naturligvis altid til aftalt tid. Kontakt os her.

Se vores svæveporte


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


Panelhegn - køb panelhegn sort med matchende skydeport

Panelhegn - gitterhegn i et væld af farver

Panelhegn - alt i hegn, porte og låger til industriel sikring.

Panelhegn - alt i hegn, porte og låger til industriel sikring.

Hegn til containergårde. Panelhegn - alt i hegn, porte og låger til industriel sikring.

Panelhegn - sort galvaniseret stålhegn med låge. PIT HEGN

Panelhegn - stronggitter med port og låge til indkørsel.

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?