Panelhegn er en robust hegnsløsning

Panelhegn - effektiv udendørssikring til industri

Panelhegn

Panelhegn anvendes ofte til udendørssikring af virksomheder eller arealer, hvor der er behov for ekstra sikkerhed. Dette gitterhegn er et enkelt og stilrent hegn udført i svejste stålgitre med et stilrent udtryk, som fås i flere farver. Mange kalder det derfor også et gitterhegn, galvaniseret hegn eller et stålhegn. Det giver mulighed for at udnytte hegnet til også at give området eller bygningerne et løft i udseendet. Hos PIT Hegn kalder vi ofte panelhegn for Strong panel, da det er den hegnstype, vi oftest anvender til industrien. Et kraftigt hegn med høj sikkerhed og en meget lang levetid.

Panelhegn er et meget stærkt, galvaniseret hegn
Når vi benytter profilstolper, som støbes i jorden, fås det næsten ikke stærkere! Klima, vind og vejr har naturligvis en indvirkning på hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid. 

Panel hegn - galvaniseret gitterhegn med buk foroven.

Panelhegn fås i forskellige størrelser og farver

Vi kan levere flere forskellige typer af panelhegn, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende:

Maskestørrelser: 50 x 200 mm.
Farver: Galvaniseret og pulverlakeret i de fleste RAL farver
Trådtykkelse: Ø 4,0 - Ø 8,0 mm
Højder: Fra 63-243 cm. som kan kombineres helt op til 600 cm.

 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Porte og låger til panelhegn

Når du vælger et panelhegn, kan du få en matchende port eller låge i stort set den størrelse og udformning, du ønsker. Din port kan også være med automatik, som kan tilpasses jeres nuværende system - eller vi kan hjælpe mig et nyt. En port eller låge til et panelhegn fås med samme type udfyldning som hegnet, dvs. paneler. Du kan også vælge en anden udformning som f.eks. baluster udfyldning. 

Panel hegn - port til panelhegn med og uden automatik og i mange størrelser

Vi hjælper dig gerne med at komme frem til det rigtige valg af port eller låge til dit panelhegn.

Kontakt os og hør mere om vores forskellige port løsninger.


 

Panelhegn som boldbanehegn

I langt de fleste tilfælde anvender vi et panelhegn i stronggitter udgaven, når vi opsætter et boldbanehegn i dag. Det gør vi, fordi det er en meget langtidsholdbar løsning – og et stærkt hegn, som kan holde til at blive brugt. Der er naturligvis mange forskellige muligheder for både højde, længde, farvevalg og montering (forbehold for støj).

Panel hegn - alt i boldbanehegn og sportshegn

Du kan til enhver tid få et uforpligtende konsulentbesøg og en god snak om de forskellige hegnstyper til boldbanehegn og hegn til sportsplads, fodboldbane eller skolegårde.

Læs mere om boldbanehegn her


 

 


Til ethvert panelhegn og andre former for gitterhegn og stålhegn kan vi anvende porte, låger, skydeporte og forskellig portautomatik. Har vi med et panelhegn i f.eks. galvaniseret sort at gøre, anbefaler vi naturligvis en tilhørende port eller låge med matchende gitterudfylding. 

Se også vores porte og låger


Panelhegn som affaldsgård

Mange oplever at være udsat for hærværk eller ildspåsættelse af deres containere og affaldsdepoter. Panelhegn er en meget anvendelig hegnstype til lige præcis dette formål, da det kan tilpasses i stort set alle højder – og dermed alle former for bygninger.

En affaldsgård kan være åben eller komplet lukket med tag, og der findes forskellige sikringsmuligheder mht. låse. Oftest anvendes almindelige låsemekanismer, men det er selvfølgelig også muligt at montere et låsesystem, som passer til resten af komplekset. Affaldsgårde er meget anvendt til boligblokke og børnehaver/institutioner men kan f.eks. også anvendes til sikring af f.eks. cykler og scootere/knallerter.

Panel hegn - sikring af boligområder med panelhegn og låge til indkørsel

Låge og porte til en affaldsgård er oftest specialtilpasset. Hos PIT Hegn har vores smedeværksted meget stor erfaring med tilpasning af låger og porte – højde og længde. Kontakt os og hør meget mere om mulighederne. Vi kan være din sparringspartner og også hjælpe med design/tegninger og opmåling. Kontakt os her.

Se også vores trådhegn


Når du vælger dit hegn,
vælger du samtidig en samarbejdspartner

Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Det er uanset, om du har brug for et galvaniseret panelhegn til et mindre område eller en anden type gitterhegn med port/låge eller svæveport til en større industriel løsning. Vi har et af Danmarks største lagre, og derfor kan vi levere komplette hegn, svæveporte i forskellige størrelser og materialer hurtigt - og til konkurrencedygtige priser. Brug os rigtigt. Få professionel rådgivning fra starten af dit projekt, og vi kan spare dig for en masse tid. Vi leverer naturligvis altid til aftalt tid. Kontakt os her.

Se vores svæveporte


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.

Panel hegn - sikkert gitterhegn til vandværker Panel hegn - stålhegn med pigtråd på toppen Panel hegn - god og anvendelig hegnstype til sikring af affaldsgårde hos institutioner og private Panel hegn - vedligeholdelsesfrit hegn til udendørs sikring Panel hegn - den sikre løsning til boldbaner og sportsarealer Panel hegn - solidt gitterhegn med standard eller specialtilpasset låge Panel hegn er et sikkert valg til afskærmning af større arealer