Panelhegn er en robust hegnsløsning

Panelhegn er den effektive udendørssikring til industri

Panelhegn

Panelhegn anvendes ofte til udendørssikring af virksomheder eller arealer, hvor der er behov for ekstra sikkerhed. Dette stålhegn er et enkelt og stilrent hegn udført i svejste stålgitre med et stilrent udtryk, som fås i flere farver. Mange kalder det derfor også et gitterhegn, galvaniseret stålhegn eller blot et stålhegn. Det giver mulighed for at udnytte hegnet til også at give området eller bygningerne et løft i udseendet. Hos PIT Hegn kalder vi ofte panelhegn for Stronggitter, da det er den hegnstype, vi oftest anvender til industrien. Et kraftigt hegn med høj sikkerhed, fleksibel tilpasning og en meget lang levetid.

Søger du panelhegn til din private have? Klik her

Panelhegn er et meget stærkt, galvaniseret hegn

Når vi benytter profilstolper, som støbes i jorden, fås det næsten ikke stærkere! Klima, vind og vejr har naturligvis en indvirkning på hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid. De galvaniserede stolper drives i jorden og nedstøbes til frostfri højde. Dette sikrer, at hegnet bliver ved med at stå korrekt, lige og sikkert - trods vind og vejr. Et panelhegn kan sammensættes med flere forskellige slags porte og låger.


Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og gode råd, inden du begynder at planlægge for alvor.
Du kan også lade dig inspirere af vores udførte opgaver. Vi leverer og opsætter panelhegn i hele Danmark.


KONTAKT OS FOR INFO

Panelhegn - strong gitterhegn med pigtråd Panelhegn - galvaniseret stålhegn med pigtråd Panelhegn - galvaniseret gitterhegn til industri
Panelhegn - sort panelhegn med port Panelhegn - galvaniseret ståhegn til industri Panelhegn med låge - alt i hegn til vandværker

Panelhegn fås i forskellige størrelser og farver

Vi kan levere flere forskellige typer af panelhegn, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende:

Maskestørrelser: 50 x 200 mm.
Farver: Galvaniseret og pulverlakeret i de fleste RAL farver
Trådtykkelse: Ø 4,0 - Ø 8,0 mm
Højder: Fra 63-243 cm. som kan kombineres helt op til 600 cm

Et panelhegn kan også kombineres med andre typer af hegn f.eks. trådhegn og støjhegn. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Porte og låger til panelhegn

Når du vælger et panelhegn, kan du få en matchende port eller låge i stort set den størrelse og udformning, du ønsker. Din port kan også være med automatik, som kan tilpasses jeres nuværende system - eller vi kan hjælpe mig et komplet nyt system. En port eller låge til et panelhegn fås med samme type udfyldning som hegnet, dvs. paneler. Du kan også vælge en anden udformning som f.eks. baluster udfyldning. Vi opsætter mange automatiske porte i dag som f.eks. skydeporte og foldeporte med tilhørende mindre låger og porte. Det giver en samlet løsning med en fleksibel adgangskontrol. 

Se vores skydeporte

Panelhegn - galvaniseret hegn med port og låge Panelhegn med bom og skydeport
Panelhegn - sort panelhegn med port til boligforening Sort panelhegn med automatisk skydeport som adgangskontrol

Til ethvert panelhegn og andre former for gitterhegn og stålhegn kan vi anvende porte, låger, skydeporte og forskellig portautomatik. Har vi med et panelhegn i f.eks. galvaniseret sort at gøre, anbefaler vi naturligvis en tilhørende port eller låge med matchende gitterudfyldning.

SE PORTE OG LÅGER


Vi hjælper dig gerne med at komme frem til det rigtige valg af port eller låge til dit panelhegn. Står du overfor en komplet ny hegnsløsning, så tag os gerne ind tidligt i din planlægningsfase, så vi kan rådgive omkring de forskellige muligheder. Vi hjælper også gerne med skitse løsningen.

Kontakt os og hør mere om vores forskellige port løsninger.


 

Panelhegn som boldbanehegn

I langt de fleste tilfælde anvender vi et panelhegn i stronggitter udgaven, når vi opsætter et boldbanehegn i dag. Det gør vi, fordi det er en meget langtidsholdbar løsning – og et stærkt hegn, som kan holde til at blive brugt. Der er naturligvis mange forskellige muligheder for både højde, længde, farvevalg og montering (forbehold for støj).

Panelhegn - boldbane af sort panelhegn med bund
Sort panelhegn - sikker boldbane til skoler

Du kan til enhver tid få et uforpligtende konsulentbesøg og en god snak om de forskellige hegnstyper til boldbanehegn og hegn til sportsplads, fodboldbane eller skolegårde.

SE BOLDBANEHEGN


 

 

Panelhegn som affaldsgård, affaldsskjuler og andre specialløsninger

Mange oplever at være udsat for hærværk eller ildspåsættelse af deres containere og affaldsdepoter. Panelhegn er en meget anvendelig hegnstype til lige præcis dette formål, da det kan tilpasses i stort set alle højder – og dermed alle former for bygninger. 

En affaldsgård kan være åben eller komplet lukket med tag, og der findes forskellige sikringsmuligheder mht. låse. Oftest anvendes almindelige låsemekanismer, men det er selvfølgelig også muligt at montere et låsesystem, som passer til resten af komplekset. Affaldsgårde er meget anvendt til boligblokke og børnehaver/institutioner men kan f.eks. også anvendes til sikring af f.eks. cykler og scootere/knallerter.

Herudover kan panelhegn anvendes til: 

  • Beskyttelse af gasanlæg evt. i kombination med en pullert løsning
  • Beskyttelse af transformere
  • Beskyttelse af varmepumper
  • Beskyttelse af industri anlæg generelt

Hvis du har en idé til en løsning, så brug os gerne til at spille bold op af. Vi er fagfolk, der har opsat kilometervis af panelhegn i hele Danmark, og vi hjælper også gerne dig. Bruger du os rigtigt, kan vi spare dig for en masse tid med vores årelange erfaring. Og... vores rådgivning koster dig ikke noget. 

Låge og porte til en affaldsgård er oftest specialtilpasset. Hos PIT Hegn har vores smedeværksted meget stor erfaring med tilpasning af låger og porte – højde og længde. Kontakt os og hør meget mere om mulighederne. Vi kan være din sparringspartner og også hjælpe med design/tegninger og opmåling.

Panelhegn - galvaniseret stålhegn med låge Panlhegn - galvaniseret gitterhegn med pullerter Panelhegn - lavt galvaniseret stålhegn med låge
Affaldsskjuler af panelhegn - galvaniseret gitterhegn med åbning Affaldsskjuler med galvaniseret panelhegn Panelhegn - galvaniseret stålhegn til industri

Når du vælger dit hegn,
vælger du samtidig en samarbejdspartner

Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Det er uanset, om du har brug for et galvaniseret panelhegn til et mindre område eller en anden type gitterhegn med port/låge eller svæveport til en større industriel løsning. Vi har et af Danmarks største lagre, og derfor kan vi levere komplette hegn, svæveporte i forskellige størrelser og materialer hurtigt - og til konkurrencedygtige priser. Brug os rigtigt. Få professionel rådgivning fra starten af dit projekt, og vi kan spare dig for en masse tid. Vi leverer naturligvis altid til aftalt tid. Kontakt os her.

 


Service af panelhegn og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

  • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
  • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres panelhegn og porte.

SE PORTSERVICE


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.

KONTAKT OS

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Panel hegn - få konsulenthjælp til dit næste gitterhegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Casper Førgaard

Casper Førgaard

Salg – Industri/Sikring
Telefon: 38403720
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

SALG- INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403721
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440