Stort udvalg af hegn til haver

Velkommen hos PIT Hegn - din specialist i havehegn

Hegn til haver

Kilometervis af hegn opsat i hele Danmark – det forpligter. Vi er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til at skabe smukke og funktionelle hegn til private haver. Med vores årelange erfaring med salg og opsætning af mange forskellige typer af havehegn samt hegn til terasse, kan vi rådgive dig om valg af det perfekte hegn til jer. Vi hjælper fra idé til færdigt hegn, dvs. at du kan købe dit havehegn hos os og selv sætte det op, eller du kan vælge at vores erfarne montører kommer og sætter hegnet op for dig. Som fagfolk, der både rådgiver og monterer hegn, tilbyder vi dig et meget bredt udvalg af forskellige hegn til haver – uanset om du ønsker afskærmning, dekoration eller høj sikkerhed.

Et hegn til haven er en vigtig del af en enhver udendørs plads. Hegn kan bidrage til at skabe mere privatliv, definere grænser, beskytte mod vind og vejr og tilføje en æstetisk appel til din have. Hos PIT Hegn forstår vi vigtigheden af at vælge det rigtige hegn til din have – og vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i hele processen.


Hos PIT Hegn har vi eget smedeværksted, hvor vi tilpasser både hegn, låger og porte til den enkelte løsning, når standardmål ikke passer. Kontakt os for en indledende dialog om, hvilket havehegn du har i tankerne, og lad os hjælpe dig i mål med din idé.

KONTAKT OS


 

Hegn til haver - flotte hegn, porte og låger til haven

Havehegn af høj kvalitet

Et PIT Hegn havehegn kan tage mange former, men uanset hvilken type hegn du vælger, kan du være sikker på at få en højkvalitetsløsning. Alle vores hegn er fremstillet af holdbare materialer fra udvalgte Europæiske leverandører, som kan modstå vind og vejr – og holde i mange, mange år frem. Flere af vores hegn er også vedligeholdelsesfrie, så du ikke skal ud og male hegn hvert år.

Se vores havehegn her

Hegn til haver i alle størrelser – og evt. med havelåge

Uanset om du har en stor eller lille have, kan vi tilpasse hegnet på mål, så det passer præcist til det areal, du ønsker at hegne. Som udgangspunkt fås de fleste typer havehegn som fag, dvs. standardmål, men på vores smedeværksted, kan vores dygtige smede tilpasse stort set alle typer hegn på mål. Ønsker du en havelåge eller anden form for adgangslåge i forbindelse med dit hegn, kan det enten fremstilles på mål eller tilpasses ud fra standardelementer fra hegnet, så du får en flot og harmonisk løsning med både hegn og låge.

Se vores porte og låger her


Hegn til terasse

Opgradér dit udendørsareal med et flot hegn til terassen! Terrassen er et af de mest elskede steder, når vi hjemme. Det er stedet, hvor vi kan slappe af, nyde det gode vejr og tilbringe tid sammen med dem, vi holder af. For at skabe den form for oase, er det vigtigt at vælge det helt perfekte hegn, der passer til den stemning, du ønsker at skabe på terrassen. Det er også vigtigt, at du ikke kun tilføjer skønhed og karakter, men også noget, der fungerer rent praktisk og funktionelt.

De fleste terrassehegn har til formål at skærme af, skabe mere privatliv samt at give læ. Der findes flere forskellige varianter, dvs. at det er en god idé at tage stilling til, om du ønsker et træhegn, et metalhegn eller et støjhegn.

For at terrassehegn kan fungere som et godt læhegn, anbefaler vi disse hegnstyper:

Træhegn er god klassisk og tidløs løsning, der tilføjer varme og charme til enhver terrasse. Her får du skabt en naturlig og harmonisk atmosfære. Foretrækker du en mere moderne og minimalistisk tilgang, kan du overveje et metalhegn som f.eks. smedejernshegn. Metalhegn er holdbare, robuste og kræver minimal vedligeholdelse. De fleste smedejernshegn er dog åbne og fungerer ikke helt som et læhegn men mere en elegant barriere mellem terrasse, have og ejendom. Har du brug for total afskærmning, anbefaler vi dig enten et komposithegn eller et støjhegn. Vores komposithegn fås i 2 varianter: med eller uden støjdæmpning.

Find inspiration i udførte opgaver her

KONTAKT OS FOR PRISER


 

Komposithegn i brun farve med matchende låge. Fås også som port Hegn til terasse - komposithegn som afskærmning og læhegn
Komposithegn til haven i sort farve. Her opsat på galvaniserede stolper Hegn til terasse - flot smedejernshegn til altan og terrasse

Forhavehegn

Din forhave er det første dine gæster eller forbipasserende ser. Dit forhavehegn vil også være noget af det første, du selv ser, når du kommer hjem. Det er derfor vigtigt at skabe et indbydende og imødekommende forhåndsindtryk. Det kan du gøre med et flot forhavehegn. Et smukt og funktionelt hegn kan tilføje både stil, karakter men også privatliv til din ejendom, samtidigt med, at det beskytter din forhave og skaber en følelse af tryghed. Selve følelsen af at stå bag et hegn, hvis du f.eks. bor ud til en vej, kan gøre rigtig meget fremfor at holde åbent eller med en hæk, der ikke stedsegrøn.

Vælg det forhavehegn, der matcher huset

Hos PIT Hegn har vi forskellige typer af forhavehegn. Det afhænger af hegnets funktion. Når du skal vælge dit forhavehegn, er der flere ting at overveje. Først og fremmest skal du tænke over stilen og arkitekturen på dit hjem. Et hegn bør altid komplimentere og supplere husets design for at skabe en harmonisk helhed. Vores foretrukne forhavehegn er en form for moderne stakit, nemlig smedejernshegn eller panelhegn. Smedejernshegn får i mange forskellige designs, både moderne, elegant, romantisk osv., hvorimod panelhegn har sit eget udtryk og fås i 2 enkle modeller. Har du derimod behov for at lukke forhaven af, kan dette gøres med enten et komposithegn, støjhegn eller raftehegn. Disse hegn vil lukke helt tæt, så ingen kan se ind i din forhave. Uanset hvilken type forhavehegn du vælger hos PIT Hegn, har du mange valgmuligheder, når det kommer til både størrelse, farve samt matchende adgangslåge eller mindre port til din indkørsel.

Kontakt os for gratis rådgivning om valg af forhavehegn

Se vores forhavehegn her


Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende pris på et PIT Hegn komposithegn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254 eller skriv til os via kontaktformularen.

SE VORES KOMPOSITHEGN HER


 

Forhavehegn - komposithegn skærmer helt af til forhaven Forhavehegn - flot smedejernshegn som stakit og et sikkert hegn til forhaven
Forhavehegn - flot smedejernshegn som stakit til forhave Forhavehegn - moderne smedejernshegn til forhaven

Stakit / Stakit hegn

Et flot og funktionelt stakit kan tilføre både stil og høj sikkerhed til din forhave. Hos PIT Hegn kan du med vores smedejernshegn få et stakit i lige præcis det design og udtryk, om du ønsker – og vi kan også tilpasse det præcist på mål, så det passer til det areal, du skal have hegnet. Et stakit bliver oftest sat op i forhaven og er et lavere hegn, der har til formål at markere grænser og danne et godt førstegangsindtryk. Vælg derfor dit stakit med omtanke.

Stakit fås i dag som smedejernshegn

Et smedejernshegn er det ideelle valg af stakit til din forhave, hvis du ønsker en smuk og elegant løsning, der kombinerer både holdbarhed og stil. Med et smedejernshegn kan du tilføje charme til din ejendom med et særligt udtryk – og du skaber samtidigt et sikkert miljø. Smedejernshegn er meget alsidige i design og stil, som findes i en lang række forskellige mønstre, former og udsmykninger, som kan tilpasses til at matche din personlige smag og arkitektoniske stil.

Vores smedejernshegn fås i flere forskellige RAL farver, også hvidt. Dermed kan du få et moderne skagenshegn/stakit, som blot ikke skal males hvert år, men som i stedet har en holdbar pulverlakering med 10 års overfladegaranti.

Sidst men ikke mindst: Vælger du et stakit af smedejern, vælger du et hegn, der også kan have en positiv indvirkning på din ejendoms værdi. Det mere luksuøse og tidløse design, som et smedejernshegn giver, kan øge appelværdien af din ejendom og tiltrække potentielle købere, hvis du en  dag vil sælge ejendommen.

Kontakt os for gratis rådgivning om valg af stakit / Stakit hegn

Se vores smedejernshegn her

 

Stakit - flot smedejernshegn som stakit ud mod vej
Stakit - flot smedejernshegn på murede stolper fungerer som stakit

Havelåger

En hegn er kun så sikkert, som den åbning, der er. Oftest er åbningen en adgangslåge, havelåge eller dobbeltlåge. Hos PIT Hegn har vi et meget stort udvalg af forskellige havelåger, både træ og metal. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en komplet løsning med hegn og låger, der fremstår som en harmonisk helhed.

Alsidige havelåger, forskellige designs

Som hovedregel anbefaler vi altid, at du vælger en havelåge i samme materiale og design som hegnet. Det gælder f.eks. smedejernshegn, komposithegn, raftehegn og panelhegn. Det gør vi, fordi det giver den mest stilrene løsning. Ønsker du et andet udtryk, hvor havelåge fremstår mere tydeligt i hegnslinjen, kan der sagtens sammensættes en anden type låge til et nyt eller eksisterende hegn. Det kunne f.eks. være en smedejernslåge til et komposithegn.

Et udpluk af forskellige typer af havelåger hos PIT Hegn

  • Smedejernslåger. Fordelen ved en smedejernslåge er holdbarheden, styrken og det æstetiske appel.
  • Trælåger. Træ bliver et mere og mere populært valg hos mange. En trælåge er en klassisk løsning, som også er alsidig, da den til enhver tid kan males. En trælåge kræver – i modsætning til en smedejernslåge – årlig vedligeholdelse for at opretholde en lang holdbarhed
  • Jernlåger. En jernlåge fra PIT Hegn er en låge med panelhegn. Det er en moderne og vedligeholdelsesfri løsning. Det er en let havelåge, som er vedligeholdelsefri og korrosionsbestandig

 

Hvidt stakit med låge til indgang - hegn til haver havelåge - smedejernslåge med hegn. Fås i tilpasset størrelse
Havelåge - smedejernslåge til forhavehegn. Alt i hegn til haver Havelåge til raftehegn - tilpasset trælåge til det naturlige hegn til haven

Vi hjælper dig fra idé til færdigt hegn. Uanset hvilken type hegn, port eller låge du vælger at købe hos os, kan vi hjælpe dig med at få sat op. Du er også velkommen til at stå for opsætningen selv og blot købe materialerne hos os. Uanset hvilken løsning du vælger, følger der gratis rådgivning af fagfolk med i vores pakke.

Har du brug for vejledning om valg af nyt hegn til haven?

KONTAKT OS


 

BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Komposithegn - opsætning af hegn og stolper

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på både hegn, opmåling til hegn og opsætning af hegn. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

 

Stolper til hegn - trykimprægnerede hegnspæle med 20 års garanti. PIT Hegn   Hegnspæle og stolper til hegn med 20 års garanti mod råd

 

Kontaktpersoner
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440