Solide industrihegn til områdesikring


Industrihegn

Hegn til sikring af industri og udendørs arealer 

Et industrihegn fra PIT Hegn sikrer dine værdier uanset, om det er med eller uden elektrisk sikring. Vi har et omfattende sortiment i sikkerhedshegn, trådhegn, pigtråd og andre løsnin­ger til at holde ubudne gæster ude fra matriklen. Vi er også leveringsdygtige i porte, låger, bomme, pullerter og byggepladshegn. Lad os hjælpe dig med det rigtige industrihegn - til den aftalte tid.

Vi ved, at det er vigtigt at få den rigtige hegnsløsning leveret til tiden - især når vi taler om sikring af industrielle områder. Vi ved også, at det er vigtigt for dig, at vi leverer, hvad der er aftalt. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Når vi giver et tilbud på industrihegn, har vi indregnet alle faktorer fra start, og vores pris holder derfor hele vejen. 

 • Ingen spildtid - vi er kendt for hurtig tilbudsgivning og levering til aftalt tid
 • Du får sikkerhed for den rette løsning og sparring undervejs
 • Du får det bedste produkt inden for trådhegn, pigtrådshegn - ja stort set al slags sikringshegn til industri

Vi har gennem årene opsat industrihegn for:

 • Små og store virksomheder
 • Vandværker
 • Bilforhandlere
 • Boligselskaber

Vi er også en meget erfaren og kompetent samarbejdspartner for bl.a. entreprenører og arkitekter. Brug os rigtigt, og vi kan spare dig for en masse tid. Vi arbejder med de bedste produkter og er professionelle helt ud til fingerspidserne. Det er din tryghed for både 1-års og 5-års afleveringsforretningen. 

Industrihegn - kombinér et fast hegn sammen med vores midlertidige hegn

Når du vælger PIT Hegn, vælger du hele vores sortiment inden for hegn, porte og låger. Det betyder også, at du kan sammensætte faste hegn med mere mobile løsninger. Det kan være i forbindelse med en ombygning eller et arrangement. Vi har stor erfaring inden for midlertidige hegn. Vi hjælper også med opsætning af byggepladshegn

Se vores trådhegn


Mange entreprenører og anlægsgartnere bruger os som grossist inden for sikringshegn. Det tager vi som et godt tegn på, at det er kvalitetshegn, vi leverer. Ring til os på telefon 6225 1254 og få en uforpligtende snak om dit næste hegn.


 


Opsætning af hegn og reparation af trådhegn

Hvis du ikke kan finde din idé som standardvare, kan vi hjælpe dig. Siden vi i 2018 købte Odense Trådvarefabrik har kunnet tilbyde vores kunder alt det, som du ikke kan finde som standard.

Til industriløsninger kan vi oftest anvende standardmoduler inden for hegn, porte og låger - også til løsninger, som umiddelbart ikke syner således. Står du over for udfordringer i et projekt, som du ikke selv kan løse eller blive konkret omkring, så lad vores kreative smed komme med et godt bud. Vi bestræber os altid på at kunne afgive tilbud inden for 24 timer. 

Tag os med allerede i den indledende fase og lad os rådgive omkring valg af hegn og hegnsmaterialer.

Kontakt os

Fra projekt til færdigt hegn

PIT Hegn tilbyder gratis og uforpligtende konsulenthjælp og tilbud i hele Danmark. Vi måler opgaven op og laver gerne et par forslag til mulige løsninger. I kan herefter vælge at lave hegnet selv eller lade vores erfarne montører og opsætte hegnet færdigt og klart til brug.

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud.

Kontakt os, hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

Vi udvikler til stadighed vores sortiment inden for hegn og sikring. Vi samarbejder med Europas førende producenter og har egen produktion i Vietnam. Til områdesikring anvender vi bl.a. sikringshegn af type 180 F og type 210 F samt Garden panel, Strong panel, Standard panel og Atlantis.

Stort lager - hurtig levering

Vi har et af Danmarks største lagre af porte, låger, stolper, fletvæv mv. Både komplette hegn og enkelte materialer kan leveres hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

Vi har mange muligheder for trafikregulering, sikring og indhegning af parkeringspladser/områder. 

Pullert med kæde. Trådhegn, pigtråd - alt til industrihegn.

 • Manuelle bomme
 • Automatiske bomme  
 • Pullerter med og uden kæde
 • P-vagt

En automatisk bom som GARD 8 bruger vi til trafikregulering ved parkeringspladser, indkørsler og garageanlæg. Adgangsbommen kan betjenes manuelt eller automatisk med f.eks. fjernbetjening, kortlæser, fotocelle, magnetføler, tastatur og nødstop.

LÆS MERE

Vi har gode erfaringer med vores elektriske sikringshegn til område og terrorsikring af industrielle områder og udendørs oplagring hos f.eks. trælaster og bilforhandlere. Desuden anvendes elektrisk sikringshegn også til perimeter sikring af bygninger, som er særligt udsatte for indbrud og hærværk. 

 

Sådan virker et elektrisk sikringshegn

 • Der monteres 8-32 elektriske tråde indvendigt eller over bestående hegn
 • El-hegnet tilsluttes en central, som giver op til 8000 volt og registrerer, om der er kortslutning eller overklipning af hegnet
 • Klippes eller kortsluttes hegnet giver anlægget omgående et signal til alarmanlægget
 • Præventiv effekt. Alle har stor respekt for stød. De gule advarselsskilte har en god præventiv effekt
 • Lovligt. Hegnet opfylder krav fra Demko, stærkstrømsreglementet samt EU`s regelsæt for montering af elektriske sikringshegn

Et elektrisk sikringshegn kan monteres på de fleste eksisterende hegn. Prisen er fornuftig, og i flere tilfælde har hegnet tjent sig ind under et år, og I har sparet ærgelserne og besværet ved indbrud.

Strategien ligger i at standse eventuelle indbrydere ude ved hegnet og derved sikre reaktionstid for alarmen/vægteren i tilfælde af indbrudsforsøg.

 

Et PIT Hegn elektrisk hegn består af 3 elementer

 1. En DEMKO godkendt spændingsgiver, som udsender en smertefuld elimpuls hvert sekund. Impulsen har en styrke på 5.000-8.000 volt og op til 10 ampere, men fordi impulsen er meget kort (kun 1/3000 sek.), er den helt ufarlig for tyven. Til gengæld er den meget, meget ubehagelig
 2. Et flertrådshegn som monteres på indersiden af eksisterende hegn. El-hegnet kan monteres på de fleste typer hegn
 3. Et alarm anlæg der konstant overvåger hegnet via den elektriske impuls. Alarm anlægget registrerer omgående forsøg på gennembrydning af hegnet, kortslutning eller afbrydelse af trådene, vil omgående udløse alarm. Alarmanlægget kan tilsluttes eksisterende alarmanlæg.

Vejledning, opmåling og opsætning

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon: 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

PIT Hegn - alt i hegn, porte og låger

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. De kører ikke hjem, før dit nye havehegn står flot, sikkert og 100% opsat.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER