Pullerter er effektiv og ubesværet trafikregulering

Afspærring og sikring af udendørs arealer

Pullerter

Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med hegn, låger eller porte. Det kan vi i stedet gøre med pullerter, bomme eller manuelle bomanlæg, som også fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering. En løsning med en pullert med kæde er en løsning, som hurtigt kan eksekveres til f.eks. P-pladser, afmærkede områder og områder, der skal holdes aflukket. Vi anbefaler altid at tage os tidligt ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges allerede på tegnebrættet. 

Hos PIT Hegn kan vi tilbyde flere forskellige løsninger til afspærring

  • Pullert uden kæde
  • Pullerter med kæde
  • Fodhegn som afspærring

Besøg os også gerne på Kielbergvej i Ringe og se vores showroom med forskellige bomanlæg, porte og låger. Vi kan også demonstrere forskelligt portautomatik - inde og ude. Se også vores porte og låger her


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


Pullerter af træhegn (fodhegn)

Pullerter behøver ikke at være en metalstolpe med kæde. En pullert kan sagtens være et dekorativt træhegn, som er med til at forskønne området. Vi ser flere og flere træhegn til markering af parkeringspladser ved både virksomheder, butikscentre samt til markering af trafikerede veje (som denne løsning).

fodhegn bomme og pullerter kan udføres som træhegn effektiv parkeringsbom vejbom spærrebom PIT Hegn

Et træhegn giver en flot afslutning samtidigt med, at det er et hegn med en stærk signalværdi i forhold til dets primære funktion. Et fodhegn anvendes ofte også som bomme til stier, der kræver tydelig afmærkning.


Hos PIT Hegn leverer vi udelukkende fodhegn af certificeret kvalitetstræ. Denne løsning er lige så sikker, lige så tydelig og lige så holdbar som ved brug af metalhegn. 

SE VORES FODHEGN


 

Pullerter med og uden kæde

pullert med kæde er sikker afspærring med hegn

Til sikring og afskærmning af udendørsarealer kan vi med fordel anvende pullerter med og uden kæde. Vi anvender oftest denne løsning ved autoforhandlere og parkeringspladser ved f.eks. indkøbscentre men det er også en anvendelig løsning til andre formål. En pullert er en enkelt form for afspærring, som kan leveres både som faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske, som kører ned i jorden.

Materiale, pullerter: Varmgalvaniserede Ø 101 mm
Højde: 50-125 cm
Kæde: Varmgalvaniserede Ø 12 mm
Fundament: Beton Ø 30 cm
Anbefalet afst.: Maksimalt 150 cm, uden kæde. Maksimalt 300 cm, med kæde


En standard PIT Hegn pullert løsning leveres for faststøbning i en frostfri dybde og med en ubrudt kæde, der ledes gennem alle pullerter for til sidst at blive fæstnet. En pullert kan også være en aftagelig pullert, dog er dette ikke standard. Kontakt os og hør nærmere omkring pris for pullerter på telefon 6225 1254.

SE REFERENCER MED PULLERTER 


Opsætning af pullerter 

Opsætning af pullerter er en relativ enkel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sikre, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg og pullerter.

Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den mindste detalje.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254

Bliv inspireret af vores referencer her. 


 

pullerter som afspærring med vejbom og parkeringsbom vi kan levere alt i  bomme spærrebom elektrisk bom vippe bom bomsystem bomme til stier og pullerter
pullerter som afspærring med bom parkeringsplads torv PIT Hegn
pullerter med kæde galvaniseret holdbar dansk klima PIT Hegn
pullerter trådhegn parkering Århus PIT Hegn
træhegn som fodhegn 20 års garanti kan fungere som pullerter
fodhegn bomme og pullerter kan udføres som træhegn effektiv parkeringsbom vejbom og spærrebom PIT Hegn
fodhegn odense zoo naturligt design PIT Hegn