Foldeport til den private indkørsel

Nyhed 2023 – Foldeporte i smedejern til private

Vores produktprogram er blevet udvidet, så vi nu også kan tilbyde ikke bare flotte, men også super funktionelle foldeporte til den private indkørsel.

Fordelen ved en foldeport er, at den ikke fylder så meget, når den er åben samt, at den åbner den dobbelt så hurtigt som en almindelig port, da bladene knækker på midten.

Til denne løsning har vi opsat 2 foldeporte, da ønsket var en foldeport til hver bil. Resultatet blev flot! Og der er nu opsat 3 meter foldeporte ved siden af hinanden med et lille stykke stakit imellem. Stakittet gør, at motorerne ikke støder op mod hinanden. På siderne til foldeportene er der monteret både stakitter og en adgangslåge, som giver en samlet lukket løsning ind mod ejendommen.

 

Vores materialevalg

  • 2 fuldautomatiske foldeporte, 3 mtr. brede - Design AW 10.104 farve antracit
  • 1 adgangslåge i samme design
  • Stakit i samme design

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

En smedejernsport til indkørsel kan både være manuel eller fuldautomatisk. Med en smedejernsport udført som foldeport kan du installere porten de fleste steder – også der hvor pladsen er trang. Dog kræver det, at din indkørsel er plan, da porten kræver fysisk stop, når den er lukket. Er du i tvivl om, hvilken type port, du har brug for, så kontakt os for gratis rådgivning. Vi kommer også gerne ud og måler op for dig.

Se vores smedejernsporte


OPSAT i 2023


KONTAKT OS