Panelhegn – flot rød boldbane med buede hjørner

Panelhegn i et "blødt design" til Gødvad Torv i Silkeborg

Når alting går op i en højere enhed, er vist, hvad vi godt kan sige om denne flotte løsning. Opgaven lød på en boldbane, der skal stå på Gødvad Torv i Silkeborg. Arkitektoniske overvejelser har været en afgørende faktor i designet af denne løsning, som er blevet til flot boldbane af rødt panelhegn i et anderledes design, blandt andet med buede hjørner og bløde overgange mellem de forskellige hegnshøjder.

Panelhegn i et unikt design

Boldbanen står midt i Silkeborg centrum og kommer forhåbentlig til at rumme mange sjove timer for børn, unge og voksne med hang til leg. Det betyder, at boldbanen er et element, som skal indgå i et eksisterende miljø, og som derfor skal stå i samspil med de omgivende bygninger og elementer som mål, skraldespande og lygtepæle er derfor indtænkt i hele løsningen. Derfor er boldbanen også valgt i rød – i samme stil med dens omgivelser. Arkitektens drømme er her blevet opfyldt!  - og samtidig står denne boldbane med et unikt design og et ganske særligt udtryk, som kan ses, selv på lang afstand.

 

Hele boldbanen er opbygget af vores solide panelhegn og opsat i forskellige højder for at tilgodese det praktiske formål, som boldbanen også gerne skulle give området. Bag det lave hegn kan man stå og heppe med fuldt udsyn til sine venner eller børn på banen, og det høje hegn skulle gerne sikre mod alt for mange flyvende bolde, når der skydes på mål.

En boldbane med et særligt udtryk

Det særlige ved denne boldbane er dels designet, dels farven og dels den tekniske konstruktion. De lige linjer er skiftet ud med kurvede former og i stedet for at montere sportsbeslag, er løsningen monteret på et skinnesystem. Skinnerne får løsningen til at fremstå mere elegant. De 4 buede hjørner er med til at løfte hele designet, og vi har tandet overgangen mellem det høje og det lave hegn, som giver en blød og harmonisk overgang mellem de to forskellige hegnshøjder. De bløde former skaber samlet en mere organisk løsning.

PIT Hegn materialevalg  

  • 52 lbn meter strong panelhegn, RAL 3009 Oxide red i højde 143 cm
  • 50 lbn meter strong panelhegn, RAL 3009 Oxide red i højde 306 cm
  • Matchende røde stolper monteret med skinnesystem og faststøbt i beton
  • 4 buede hjørner fra smedeværkstedet
  • 4 stk. bløde overgange af hegn fra smedeværkstedet

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Sig det med farver og tænk lidt ud over banen ! Vi kan levere alt i farver inden for hegn, låger og porte. En farve kan være stærk eller den kan være neutral, og den kan være med til at definere det udtryk, man ønsker for sin løsning. Rød er en flot, men også en stærk farve. Her står RAL 3009 Oxide red super flot og giver noget dynamik til dens omgivelser, inklusive elementer man ikke altid tænker over: mål, lygtepæle, skraldespande mv.

Se vores hegn til sportspladser og boldbaner


OPSAT i 2024


KONTAKT OS