Port eller låge med børnesikring

Hegn, porte og låger - med tryghed og sikkerhed i højsæde

Børnehavelåger, porte og sikring

Uanset hvilken type af låge, port eller indgangslåge der skal anvendes i forbindelse med indhegning af en institution, bør kvaliteten være af en kraftig udførelse - for sikkerhedens skyld.

Låger til indkørsel eller indgang ind til en børnehave. SFO eller skoler er ofte en almindelig låge, svinglåge, enkeltport eller dobbeltport, som passer til det eksisterende hegn eller den nye type hegn, der er valgt. Et panelhegn f.eks., der afsluttes med en svinglåge med paneludfyldning er ikke bare en elegant men også holdbar og sikker løsning til både børnehaver, institutioner og skoler. 


I vores sortiment finder du mange forskellige slags låger og porte med og uden automatik. Brug os gerne som sparringspartner, hvis du har en idé, du gerne vil have gode råd omkring.

Se et udpluk af låger her


 

Farvet hegn og låge til børnehaven. PIT HEgn Låge til indkørsel. Ekstra bred låge til børnehave.
Galvaniseret trådhegn - låge til indkørsel hos børnehave. PIT Hegn Låge til indkørsel. Sikker låge til børnehave. PIT HEGN

Sikker indgang til skoler og børnehave 

Vi har gennem årene hjulpet mange skoler og børnehaver med at sikre indgangen til institutionen. Vi ved, at der er mange ønsker til ekstra sikkerhed - og især til børnehavelåger. Tag en snak med en af vores dygtige PIT Hegn medarbejdere og få en snak om, hvilken løsning der giver størst tryghed for jer. De "gængse" indgangslåger og porte er udformet i galvaniseret jern med og uden lakering - og kan leveres i alle regnbuens farver. 

Nyttig viden om indgange

 • En indgangslåge bør være minimum 120 cm. bred af hensyn til adgang for kørestolsbrugere
 • En port til indkørsel bør være minimum 300 cm. bred for, at biler og traktorer kan anvende porten

Hos PIT Hegn er vi fagfolk, der både rådgiver og monterer. Vi har opsat kilometervis af hegn i hele Danmark, og det forpligter! Du kan derfor læne dig trygt op af os - uanset om du har et lille eller større projekt i tankerne.

KONTAKT OS


 

Låge til børnehave med fjedersikring. PIT Hegn Komposithegn - affaldsskjuler med sort komposithegn og låge Panelhegn til sikring af affaldsgård. PIT Hegn
Låge med plade - ekstra sikring til børnehaven. PIT Hegn Komposithegn - affaldsskjuler med sort komposithegn og låge Panel hegn - sikring af affaldsgård. PIT Hegn

Sikring

Låge og porte kan sikres med ekstra børnesikring som f.eks.

 • Højtsiddende lås
 • Overfald
 • Fjeder
 • Indvendigt kuglegreb
 • 2 stk håndtag i forskellig højde
 • 3-punkts håndtag

Mulighed for ekstra tilbehør

 • Børnesikring
 • Overfald
 • Kuglegreb
 • Cylinderlås

Hos PIT Hegn har vi en mission! Vi ønsker at være en troværdig sparringspartner, og det forsøger vi at efterleve hver eneste gang. Vi ved godt, at I f.eks. ikke kender de lovmæssige krav, der stilles til et hegn, låge eller port til en indkørsel eller indgang. Tag os derfor med på råd tidligt i jeres projektfase, så vi kan komme med de gode råd allerede i opstarten. Fortæl os, hvad I godt kunne tænke jer, og vi laver det for jer. Vi tilbyder naturligvis også altid hurtig reaktionstid - både før, under og efter jeres projekt.

 

Galvaniseret panelhegn - sikker låge til børnehaven. PIT HEgn Galvaniseret låge til indkørsel. Manuel låge til børnehave. PIT Hegn Låger og porte til børnehaver med ekstra sikring. Alt i hegn Høj låge med dobbelt lås. Hegn og låger til børnehaver og skoler Låge med overfald - alt i hegn, porte og låger til børnehaver Låge med drejelås. Børnehavelåger med børnesikring. PIT HEGN
Dobbelt låge til indkørsel. Sikker adgang til børnehave. PIT Hegn Låge til børnehave. Panel hegn til hegn og låge. PIT Hegn Låge med overfald. Hegn og låger til børnehaven Port il indkørsel med børnesikring. Hegn og porte til børnehaver Låge med børnesikring - låger med høj sikkerhed til børnehaver Låge med kodelås - alt hegn, porte og låger til børnehaver

 


Kontakt os gerne uforpligtende og lad os høre om jeres kommende projekt. Vi samarbejder naturligvis gerne med øvrige leverandører. Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


SE VORES PORTE

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn. Få hjælp fra PIT Hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Lise Gervig

Lise Gervig

SALG – INDUSTRI/SIKRING
Telefon: 38403714
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440