Bomme er sikker trafikregulering

Afspærring med bom og bomanlæg

Bomme

Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med hegn, låger eller porte. Det kan vi i stedet gøre med pullerter, bomme eller manuelle bomanlæg, som også fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering. En løsning med vejbom er også en løsning, som hurtigt kan eksekveres. Vi anbefaler altid at tage os tidligt ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges allerede på tegnebrættet. 

Hos PIT Hegn kan vi tilbyde flere forskellige løsninger til afspærring og trafikregulering

  • Bomme af metal og træ
  • Manuelle og automatiske bomanlæg
  • Vejbom, parkeringsbom eller elektrisk bom
  • Bomsystemer som sammensættes efter jeres behov
  • Spærrebom med automatik

Besøg os også gerne på Kielbergvej i Ringe og se vores showroom med forskellige bomanlæg, porte og låger. Vi kan også demonstrere forskelligt portautomatik - inde og ude. 


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


 

Bomme til afspærring og regulering

Bomme anvender vi ofte i stedet for en port, hvor fokus er at forhindre indkørsel. I forhold til en port har en vejbom eller parkeringsbom naturligvis en lav sikkerhed, men er nyttig til hel eller delvis blokering af færdsel. Samtidig er det en billig løsning i forhold til en "port". Mange vælger en elektrisk bom med et styresystem, der matcher et eksisterende system. Er det første gang, I skal have opsat et bomanlæg med en automatisk spærrebom eller parkeringsbom, kan I med fordel kontakte os og få råd og vejledning allerede i idéfasen.  

PIT Hegn anbefaler: den automatiske Bom GUARD 8

bomme og pullerter få et godt tilbud på hegn porte og trafikregulering

Denne automatiske vejbom anvendes ofte til adgangskontrol og trafikregulering ved parkeringsplakser, indkørsler, garageanlæg mv. Dette bomanlæg kan betjenes manuelt eller automatisk med f.eks.

  • Fjernbetjening
  • Kortlæser
  • Fotocelle
  • Magnetføler
  • Tastatur

Den automatiske Bom GARD 8 kan sikres med fotoceller, magnetføler og nødstop. Bomanlægget forsynes endvidere med en manuel betjeningsfunktion i tilfælde af strømsvigt. 

Bom: op til 750 cm
Motor: 220 volt
Åbningstid: 4-8 sekunder
Anslagsstolpe: kan tilkøbes


Bomme fås i mange forskellige udgaver og kan vippe op i luften, dreje til siden eller køre sidelæns. Om der skal benyttes en alm. vejbom eller et bomsystem bestående af en skydebom eller en svingbom, afhænger af placering og behov. Lad vores medarbejdere hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning. 

SE OGSÅ PORTAUTOMATIK


Manuel bom og bomanlæg til afspærring

En manuel bom er et godt og billigt alternativ til et automatisk bomanlæg og anvendes ofte ved indkørsler og parkeringsområder. Bommen anvendes ofte i stedet for en port på steder, hvor man ønsker at forhindre indkørsel. En manuel bom har et lavt sikkerhedsniveau i forhold til en port eller automatisk bom men er en billig løsning på en "port". En manuel bom leveres altid med en hængselsstolpe, to anslagsstolper samt beslag til hængelås. 

manuel bom til trafikregulering

En metalbom leveres som standard i 5 meters længde men kan skæres ned til 3 meter. Vi hjælper dig gerne med opmåling og rådgivning omkring valg af bomsystem. Find din PIT Hegn medarbejder her. 


Opsætning af bom og bomanlæg

Opsætning af bomme er en relativ enkel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sikre, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg – store som små.

Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den mindste detalje.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.

Bliv inspireret af vores referencer her. 


 

bom og bomanlæg med og uden automatik
manuel bom træ PIT Hegn