Sikkert hegn med pigtråd

Brug pigtrådshegn når du har brug for yderligere sikring

Pigtråd

Pigtråd og pigtrådshegn bruges ofte i dag i kampen mod uvedkommende på virksomhedsarealer, men også flere og flere private har brug for et højere sikringsniveau. Pigtråd er fuldt ud lovligt at benytte i Danmark, og vi sætter ofte hegnsløsninger op, hvor pigtråden danner afslutningen øverst på hegnet med 2 eller rækker pigtråde. Vi kan tilsætte pigtråd til stort set alle typer af vores hegn, og vi har mange forskellige slags låger og porte, der kan sammensættes med et pigtrådshegn - og opnå en harmonisk løsning

Pigtråd virker præventivt!
Alene udseendet af et pigtrådshegn kan virke afskrækkende og dermed præventivt. Da et hegn med pigtråd er kategoriseret som et farligt hegn, er det reguleret under hegnsloven, som der skal tages højde for inden opsætning. Vores rådgivere og montører har et skarpt indblik i hegnsloven og materialevalg, så det kan du trygt overlade til at os at have styr på. Et pigtrådshegn anvendes oftest til virksomheder, havneområder og industri generelt, hvor der er et behov for at signalere høj sikkerhed på området.


Vi kan hjælpe dig med et nyt hegn f.eks. fletvæv eller panelhegn med en pigtråd på toppen. Vi kan også hjælpe med pigtråd til et eksisterende hegn. Vi anvender nato-pigtråd, som er særdeles effektivt til perimetersikring - og kan ikke sammenlignes med almindelig 4 punkts pigtråd. 

SE PANELHEGN ​


 

Pigtråd - panelhegn med nato pigtråd på toppen Sikkert pigtrådshegn til erhverv - nato pigtråd
Pigtråd - pigtrådshegn med 3 tråde. Nato pigtråd Pigtrådshegn - hegn med pigtråd. Nato-pigtråd

Perimetersikring med pigtrådshegn

Perimetersikring handler om at skabe sikre zoner og består som hovedregel af hegn, porte/låger og evt. bomanlæg samt pullerter. Til en højsikkerhedsløsning til f.eks. strategiske steder eller offentlige bygninger og arealer, der kræver høj sikkerhed i perimeteren, anvendes meget ofte hegn med pigtråd

Står du overfor et komplet projekt med en perimetersikrings løsning, så kontakt os gerne allerede i idéfasen og brug os som sparringspartner. Vi kan rådgive dig omkring valg af hegn med tilhørende porte, låger mv. Vi samarbejder også gerne med arkitekter og i entrepriser i denne type af projekter, hvor vores årelange viden omkring hegn kan være nyttigt. 

SE PERIMETERSIKRING


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Perimetersikring med pigtrådshegn - nato pigtråd med knæk Perimetersikring - flethegn med pigtråd - 3 lige tråde
Perimetersikring med pigtråd - nato pigtråd med 3 lige tråde Perimtersikring med pigtrådshegn - nato pigtråd

Porte og låger til pigtrådshegn

En port eller låge til et hegn med pigtråd på toppen udføres oftest i samme hegnsmateriale som selve hegnet. Det giver os mange, gode muligheder for at sammensætte en solid og funktionel port eller låge, der matcher hegnet. Vælg f.eks. mellem

  • Manuel eller automatiske port til indkørsel
  • Mindre låge til indkørsel
  • Dobbeltlåge til indkørsel
  • Gitterport som fås i mange bredder
  • Foldeport eller skydeport der sikrer adgangskontrol

Vi har gennem årene opsat mange flotte og sikre låger og porte rundt omkring i Danmark. Brug os som rådgiver, så vi sammensætter jeres nye hegnsløsning, så den funktionelt opfylder jeres behov i forhold til daglig håndtering og adgangskontrol. Alle vores porte og låger fås med en skræddersyet portautomatik, der matcher jeres nuværende system. Har I ikke et i forvejen, kan vi hjælpe med et komplet nyt system.

SE FOLDEPORTE


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Pigtråd - porte og låger til pigtrådshegn
Hegn med pigtråd - porte og låger til pigtrådshegn

Opsætning af pigtrådshegn

Opsætning af pigtrådshegn kræver en indsigt og viden. Vi anbefaler derfor altid, at du får vores hjælp til opsætning af hegn med pigtråd og evt. el. Der er visse regler, som vi skal overholde på området - og vi kan gøre dit arbejde langt lettere. Få et uforpligtende konsulentbesøg. Vi kommer også gerne forbi og måler opgaven op. 

SE OPSÆTNING


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


 

Hegn med pigtråd - opsætning af al slags pigtrådshegn
Pigtrådshegn - opsætning af sikkert hegn med pigtråd

Service af hegn med pigtråd og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

  • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
  • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres pigtrådshegn og porte.

SE PORTSERVICE