Hegn med pigtråd

Brug pigtrådshegn når du har brug for yderligere sikring

Pigtråd

Pigtråd og pigtrådshegn bruges ofte i dag i kampen mod uvedkommende på virksomhedsarealer, men også flere og flere private har brug for et højere sikringsniveau. Pigtråd er fuldt ud lovligt at benytte i Danmark, og vi sætter ofte hegnsløsninger op, hvor pigtråden danner afslutningen øverst på hegnet med 2 eller rækker pigtråde. 

Pigtråd virker præventivt!
Alene udseendet af et pigtrådshegn kan virke afskrækkende og dermed præventivt. Da et pigtrådshegn er kategoriseret som et farligt hegn, er det reguleret under hegnsloven, som der skal tages højde for inden opsætning. Vores rådgivere og montører har et skarpt indblik i hegnsloven og materialevalg, så det kan du trygt overlade til at os at have styr på. 


Vi kan hjælpe dig med et nyt hegn f.eks. fletvæv eller panelhegn med en pigtrådsafslutning, og vi kan også hjælpe med en pigtrådsløsning til et eksisterende hegn. Vi anvender nato pigtråd, som er særdeles effektivt til perimetersikring og kan ikke sammenlignes med almindelig 4 punkts pigtråd. 

Se også vores panelhegn ​


Porte og låger til pigtrådshegn

En port eller låge til et hegn med pigtråd på toppen udføres oftest i samme hegnsmateriale som selve hegnet. Det giver os mange, gode muligheder for at sammensætte en solid og funktionel port eller låge, der matcher hegnet. Vælg f.eks. mellem

  • Port til indkørsel
  • Mindre låge til indkørsel
  • Dobbeltlåge til indkørsel
  • Gitterport
  • Rulleport, svæveport eller svingport

Vi har gennem årene opsat mange flotte låger og porte rundt omkring i Danmark. Brug os som rådgiver, så vi sammensætter jeres nye port eller låge, så den funktionelt opfylder jeres behov i forhold til daglig håndtering og adgangskontrol.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


Pigtråd og pigtrådshegn. Alt i porte og låger til el hegn til industrien. Få hjælp til opmåling og gratis konsulentbsøg. Kontakt PIT Hegn

Opsætning af pigtrådshegn

Opsætning af pigtrådshegn kræver en indsigt og viden. Vi anbefaler derfor altid, at du får vores hjælp til opsætning af hegn med pigtråd og evt. el. Der er visse regler, som vi skal overholde på området - og vi kan gøre dit arbejde langt lettere. Få et uforpligtende konsulentbesøg. Vi kommer også gerne forbi og måler opgaven op. 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af hegn eller kontakt os på telefon 6225 1254.


Pigtråd - pigtrådshegn til sikring af industrielle områder

Sikkerhedshegn med f.eks. flethegn og pigtråd foroven

Pigtråd og pigtrådshegn er en sikker løsning til hegn omkring industri

Pigtråd og pigtrådshegn er et stærkt sikkerhedshegn. Vi bruger nato pigtråd. Alt i hegn, porte og låger. Kontakt PIT Hegn