Landbrugshegn og hegnspæle af høj kvalitet


Landbrugshegn

Hegn til heste, køer, får og smådyr

PIT Hegn har Danmarks største sortiment inden for hegn til landbruget. Vi har leveret landbrugshegn, forskellige slags dyrehegn og masser af hegnspæle med kvalitetstempel til stutterier, dyreparker og private dyrehold hele Danmark. Vi ved, hvilken kvalitet der kræves af både hegnsmaterialer til opsætning af hegn og opsætning af stolper - både den lille og den store løsning.

Vi kan levere hegnsmateriale til den simple løsning og til det større projekt som f.eks.


Når du skal vælge et nyt hegn til indhegning af dyr som f.eks. heste, køer, får og geder, så tænk i både kvalitet, udseende og holdbarhed.  Et hegn beregnet til dyr skal være robust og sikkert, så du er tryg ved, at dine dyr ikke kommer til skade.

Læn dig blot tilbage og lad os hjælpe med vælge hegnstype, skitsere samt opsætning af din indhegning. Vi tager højde for, hvilke dyr og typer arealer dit hegn skal indhegne og kommer med vores anbefaling til den bedste løsning for dig - med fokus på kvalitet, udseende og holdbarhed. Ring til os på telefon 6225 1254 og få en uforpligtende snak om dit næste hegn.


SE VORES BUTIK I RINGE


Hvis du ikke kan finde din idé som standardvare, kan vi hjælpe dig. Siden vi i 2018 købte Odense Trådvarefabrik har kunnet tilbyde vores kunder alt det, som du ikke kan finde som standard.

Til hegnsløsninger inden for landbruget anvender vi ofte låger og porte af stål af forskellig art. Disse fås i et utal af størrelser, men vi kan også igangsætte vores eget smedeværksted, som har stor ekspertise i stort set alle hegnstyper, porte og låger i specialmål. Skal dit hegn afsluttes af noget ganske særligt, kunne det være vores smedejernsporte, som fås både som standard og i specialmål. 

Smedejernsport til landbrug. Alt i smedejernshegn, porte og låger.

Tag os med allerede i den indledende fase og lad os rådgive omkring valg af hegn og hegnsmaterialer.

Kontakt os

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge dit nye hegn. For det første har du Hegnsloven, som du skal være sikker på, at du følger, og for det andet skal du tage højde for, hvilken type dyr hegnet skal beskytte. Inden du beslutter dig for dit næste hegn, bør du overveje:

  1. Hvilket hegnsmateriale er det sikreste for dine dyr f.eks. træhegn, hegn af plastik eller et elhegn (trådhegn)
  2. Hvilken type hegn passer bedst til omgivelserne, bygningen og miljøet
  3. Hvor stort et budget har du til den samlede løsning
  4. Kan I selv opmåle og opsætte hegnet, eller har I brug for vores hjælp

PIT Hegn er fagfolk med adgang til en moderne maskinpark. Ved større løsninger kan vi anbefale at overveje vores hjælp til opsætningen. Vi kan gøre det nemt, hurtigt og effektivt - og går ikke hjem før dit nye hegn står solidt, smukt og sikkert. 

Det, du ikke kan se med det blotte øje, er det, som skal kunne holde til mest. Vi giver 20 års garanti mod råd på vores NTR-A-trykimprægnerede pæle. 

Vi er også specialister inden for naturpleje, som betyder, at en PIT Hegn løsning er gennemtænkt og udført i miljørigtige materialer. Vi anvender kun FSC® Certificerede pæle, og vores sortiment er under konstant udvikling i forhold til miljøkrav, kvalitet og nye produkter.

I vores butik i Ringe har vi altid hegnspæle i forskellige kvaliteter og størrelser på lager. 

Vi er landsdækkende og en af de største aktører på markedet. Det giver os mulighed for at købe hjem i store mængder, der resulterer i kvalitetsløsninger til gode priser, uanset hvilken type af hegn eller tilbehør du vælger.

Vi er professionelle fagfolk, der både rådgiver og monterer, og vi er her for at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige løsning.

Gennem årene har vi leveret mange flotte hegn til bl.a. rideskoler, kvægavlere, opdræt med får, geder, hjorte, grise og naturafgræsningsområder. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende konsulenthjælp på en komplet hegnsløsning. Vi måler opgaven op og laver gerne et par forslag til dig. Du kan herefter vælge selv at sætte hegnet op eller gøre brug af vores erfarne montører.

Vores montører kører også over hele landet og kan hjælpe med reparation af ødelagt hegn på stedet. Vi rykker gerne hurtigt ud, hvis skaden er sket.

Vil du hellere reparere end at skifte hegnet ud? Hvis dit hegn trænger til reparation eller har været udsat for hærværk, er vi klar til rykke ud.

Kontakt os, hvis du vil bestille os til at komme forbi og vurdere omfanget af reparationen eller send os et billede af, hvad der skal repareres, og vi laver en pris og en aftale.

LÆS OM REPARATION

Brug for rådgivning eller opmåling?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Landbrugshegn - trådhegn, elhegn og nethegn

FSC - PIT Hegns produkter er FSC mærket

Få et tilbud på en færdig løsning

Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. De kører ikke hjem, før leddet er lukket.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Hjælp til opsætning

Med enhver hegnsløsning fra PIT Hegn kan du vælge selv at stå for opmåling og opsætning eller at få vores hjælp. Vores montører råder over det rette grej og en moderne maskinpark, som hurtigt kan klare det hårde slæb for dig. Ring til hovedkontoret på telefon 6225 1254 for et uforpligtende tilbud.

Kontakt