Hegnspæle i træ og solide stolper til hegn

Stærke stolper til hegn i super kvalitet

Hegnspæle og stolper

Vi yder 20 års garanti mod råd på vores hegnspæle og stolper til hegn i trykimprægneret fyrretræ. Som de eneste i Danmark er det en 100% garanti, du får hos os, dvs. uden nedskrivninger. Hos PIT Hegn benytter vi kun materialer af høj kvalitet, så du får en langtidsholdbar løsning, der "bærer" dit hegn. Det er derfor, at vi kan yde dig denne garanti.

Når du enten køber hegnspæle i træ eller stolper til hegn hos os, kan du stole på kvaliteten - og vide, at du får et hegn, der holder i mange år frem i tiden. Alle vores robiniepæle er FSC® certificerede, som er med til at sikre bæredygtig skovdrift.


Vi har altid et godt tilbud på forskellige typer af hegnspæle og hegnstolper, også billige hegnspæle som vi sælger enten stykvis eller pr. palle. Du kan nemlig vælge at købe materialerne hos os og selv stå for opsætning - eller vi kan hjælpe dig fra idé/opmåling til færdigopsat hegn. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.


 

Hegnspæle og stolper til hegn - alt i robiniepæle og trykimprægnerede pæle

Kvalitets hegnspæle i træ: Robiniepæle

Robiniepæle (akacie stolper og hegnspæle) har fra naturen en stor resistens over for rådsvamp og behøver derfor ikke imprægnering for at holde mange år. De fleste steder er holdbarheden beskrevet til 20 år +. Denne type pæle til hegn er et rent naturprodukt uden kemi og kan uden problemer afbrændes efter brug. PIT Hegns robiniepæle er FSC® certificerede og kan bl.a. bruges til:


Robiniepæle fås både som halvskårne, runde og kløvede samt kraftige stolper til hegn. Køber du i større mængder, får du naturligvis et godt tilbud fra os.

Kontakt os for priser


 

Robiniepæle - hegnspæle og stolper til f.eks. trådhegn
Robiniepæle og stolper. Hele og halve pæle til f.eks. vildthegn

 


Er du i tvivl, om hvilken type træpæle eller stolper, du har brug til dit hegn, kan du altid få sparring fra en af vores fagfolk på telefon 6225 1254 eller mail. Find din PIT Hegn medarbejder her

SE PRISER I WEBSHOP


Kvalitets hegnspæle og stolper: trykimprægnerede

De store svenske fyrretræsskove leverer både pæle og stolper til PIT Hegn. Både træpæle og hegnsstolper forarbejdes på et svensk savværk, hvor de imprægneres efter tørring. Alt sker under kontrol af Nordisk træbeskyttelsesråd, som også står bag garantien. PIT Hegn yder derfor 20 års garanti på NTR-A imprægnerede pæle og træstolper til hegn. Vi fører et stort lager af hegnspæle og stolper i forskellige størrelser - og til mange anvendelsesformål. Har du brug for rådgivning, så kontakt os!

LÆS MERE OM GARANTI 

 

Stolper til hegn og hestehegn. Trykimprægnerede pæle til hegn i super kvalitet

Alle vores pæle til hegn har fået en førsteklasses forarbejdning og har derfor en meget lang holdbarhed med mange anvendelsesmuligheder:

 

Hegnspæle som er fremstillet af et godt råmateriale

Der er forskel på holdbarheden af trykimprægneret træ. Bare fordi det er ”grønt”, er det ikke ensbetydende med, at det også er holdbart. Forskellen ligger i måden, som imprægneringen udføres på.

Efter forarbejdning tørres pæle og hegnsstolper til >20% fugt og imprægneres på et moderne imprægneringsanlæg. Alt sker under kontrol af Nordisk træbeskyttelsesråd, som også står bag garantien. PIT Hegn yder 20 års garanti på NTR-A imprægnerede pæle i Ø6-Ø8-Ø10-Ø12 og Ø14.

Køb dine pæle og træstolper til hegn hos PIT Hegn og opnå følgende fordele:

  • NTR-A imprægneret
  • 20 års garanti mod råd
  • Førsteklasses forarbejdning og kvalitet

LÆS MERE OM VORES GARANTI


Hegnsstolper på lager til omgående levering

Skal du bruge hegnspæle eller stolper til hegn nu og her, kan du altid køre forbi vores lager i Ringe og afhente inden for vores normale åbningstider. Vi har et meget stort lager af både trykimprægnerede træpæle i forskellige udgaver, træstolper samt naturpæle i flere varianter.


Er du på udkig efter billige træpæle, har vi af og til også et godt tilbud til dig. Se også udvalget på vores webshop. Du kan også få oplyst en uforpligtende pris på telefon 6225 1254. Vi sidder klar til hjælpe dig.


 

Trykimprægnerede hegnspæle og stolper til hegn i bedste kvaltiet

 


Har du et særligt ønske omkring udseende/udformningen af dit hegn i forhold til de hegnspæle, der skal anvendes, så kontakt os og lad os give dig sparring omkring mulighederne. Er du på udkig efter hegnspæle til en specifik type af hegn som f.eks. hestehegn, kan du bruge vores erfaring i forhold til valg af hegnstype, højden af hegn og og det optimale materialevalg.

SE VORES HESTEHEGN


Opsætning af hegnspæle i træ og stolper

Vores pæle til hegn er af bedste kvalitet. Du kan sagtens selv sætte dem op, hvis du har både tid, ressourcer og værktøj til det. Vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til opsætning af hegnspæle, stolper eller hegnet som helhed. Vi tager gerne arbejdet med nedramning af pælene, så du er sikker på, at du får et stabilt hegn, der kan holde til det danske vind og vejr. Et hegn er jo kun så stabilt som de tilhørende træpæle, så lad os hjælpe dig med at skabe et solidt grundlag for dit hegn. Blandt andet er valg af hjørnepæle samt afstanden mellem dine hegnsstolper en vigtig faktor i forhold til det miljø, de skal stå i. Vi hjælper også altid gerne med løbende vedligehold og renovering af hegnet, hvis du har brug for det.


Vi har igennem årene hjulpet med rigtige mange forskellige hegnsløsninger rundt omkring i hele Danmark. Vi føler os forpligtet til at levere gode og holdbare løsninger hver eneste gang. Du kan se et udpluk af vores seneste projekter lige her. Få gratis på telefon 6225 1254 eller mail. Find din PIT Hegn medarbejder her

SE PRISER I WEBSHOP


 

Hegnspæle i træ til elhegn, fårehegn og hestehegn.
Hegnspæle til hestehegn og fårehegn. Robinipæle af bedste kvalitet Hegnspæle i træ - runde robiniepæle. PIT HEGN Hegnspæle i træ - flotte, kraftige robiniepæle af bedste kvalitet Hegnspæle til alle slags dyrehegn - trykimprægnerede Hegnspæle i metal og plastik - køb pakker med tentorpæle
Hegnspæle - runde robiniepæle af bedste kvalitet Hegnspæle i træ - halve akaciepæle til hegn Hegnspæle i træ - robiniepæle som hele eller kløvede Stolper til hegn - trykimprægnerede med 20 års garanti Hegnspæle og stolper til f.eks. hestehegn og andre dyrehegn
BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Hegnspæle og stolper - robiniepæle og trykimpr

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Har du i tankerne at købe et større parti af vores pæle eller har brug for hjælp til opmåling mv., så kontakt os og lad os regne en god pris til dig. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Hegnspæle og stolper - vælg FSC robiniepæle