Hegn med låge eller port

Gitterlåger, lågerammer, teleskoplåger og trælåger

Porte og låger

Når du vælger en port eller låge fra PIT Hegn, går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. Ud over at fuldende din hegnsløsning, skal din låge være nem at håndtere i hverdagen samt være af en sådan kvalitet, at den kan holde til netop den daglige brug i mange år frem. Se derfor også din port eller låge som en fremtidsinvestering og et nyttigt arbejdsredskab inden for landbruget. 

Selv den bedste lågeløsning på markedet vil kun fungere optimalt, når den er opsat korrekt. Vi anbefaler derfor altid vores hjælp til opsætningen, så vi sikrer det mest optimale resultat. Vi kommer gerne med forslag til nye låger og porte til eksisterende hegn. 


Alle vores porte og låger  til landbrugshegn fås i standardmål. Har du brug for en specialtilpasset låge, så kontakt os og hør mere om mulighederne på vores smedeværksted. Har du brug for klaplåge eller andre typer indgange til et naturpleje projekt, kan du læse meget mere her.

KONTAKT OS


 

Trælåge til indhegning af dyr på mark - elhegn og trådhegn Stållåge - gitterlåge til ridebane og dyr på mark
Trælåge til hestehegn - solid låge til heste på fold Trælåge - låge til ridebane og dyr på fold

I vores sortiment inden for porte og låger til landbrugshegn finder du:

 • Trælåger
 • Stållåger
 • Gitterlåger
 • Lågerammer
 • Teleskoplåger
 • Klaplåger
 • Færiste

Vi har naturligvis porte og låger til alle typer af hegn i vores sortiment. Søger du f.eks. en holdbar trælåge til dit fårehegn eller galvaniseret låge til dit kvæghegn, er du velkommen til at kontakte en vores konsulenter for gratis rådgivning omkring mulighederne. Find inspiration i vores udførte opgaver.


Skulle uheldet været ude, og din låge f.eks. bliver påkørt, kan vi hjælpe dig med reparation men også service og vedligehold. Kontakt os for mere information på telefon 6225 1254. Find din PIT Hegn medarbejder her.

SE PRISER I WEBSHOP


 

Låge til hestehegn eller kvæghegn - naturlig trælåge til et naturligt hegn
Naturlig klaplåge til fårehegn, hestehegn og hegn til grønne arealer

Stållåger og gitterlåger til forskellige formål

PIT Hegn stållåger fås i mange forskellige slags og designs, og vi kan til enhver tid tilpasse en låge, så den passer til f.eks. dit nethegn eller elektrisk hegn. De forskellige låger har forskellige funktionalitet. Tag os derfor gerne med på råd. 

UK Gitterlåge i stål
Denne gitterlåge anvendes til kvæg og får og kan anvendes både som venstre og højrehængt. Lågen er varmgalvaniseret og har en højde på 90 cm.

UK Standard stållåge (landbrugslåge)
Vores standard stållåge er meget anvendelig til både heste, kvæg og får. Lågen er varmgalvaniseret og har en højde på 115 cm.

 • Meget kraftig konstruktion
 • Anvendes som både højre og venstrehængt
 • Hængsler kan justeres vandret og lodret
 • Kan anvendes som enkelt eller dobbeltlåge

Deergate lågerammer
PIT hegns nye lågerammer forsynes nu med et solidt gitter i maskestørrelser 7,5 x 7,5 cm. Lågerammen fås i 135 og 183 cm højde og er varmgalvaniseret. Deergate anvendes til havehegn, maskinflet, fårehegn og skovhegn. Lågen kan også anvendes som dobbeltlåge.

Telefoskoplåger
En telefoskoplåge er en praktisk låge, som kan justeres i bredden. Den monteres i hængsler og øjenbolte. Lukketøjet er et praktisk grivfald, så du kan smække lågen. Dyrene kan ikke åbne glipfaldet. Lågen fås i højden 110 cm og i bredde 1 - 6 meter.


Har du brug for en specialtilpasset låge, så kontakt os og hør mere om mulighederne på vores smedeværksted. Har du brug for klaplåge eller andre typer indgange til et naturpleje projekt, kan du læse meget mere her.

KONTAKT OS


 

Gitterlåge - stor stållåge til elhegn Gitterlåge - stor stållåge til indhegning af dyr med f.eks. nethegn og trådhegn
Låge til nethegn - solid gitterlåge til skarp pris Gitterlåge - låge til indhegning af dyr på fold

Trælåger af bedste kvalitet til dine dyr

En låge skal kunne holde til at blive brugt. Det gælder især også for trælåger, hvor vi ikke kan undgå, at træet arbejder, da det er levende materiale. Vi hjælper meget gerne med opsætning af dine nye trælåger, så du er sikker på, at de er opsat korrekt - og derfor også står lige i mange år frem. 


Hos PIT Hegn fører vi et sortiment af forskellige trælåger. Vi lagerfører disse låger i standardmål, og vi kan til enhver fremstille en specialtilpasset låge til dig, så den passer præcist i den åbning, du ønsker at lågen skal lukke. Vi hjælper dig også med opmåling, såfremt du ønsker det. Så er vi sikre på øjemålet.

SE PRISER I WEBSHOP


Fynbolåger fra PIT Hegn
Fynbolåger produceres i Danmark og er godt fynsk håndværk. Lågerne er udført i limtræ af fyrretræ, der er imprægneret efter produktion eller i FSC® hårdttræ. Wn Fynbolåge i FSC certificeret Luro Camila hårdttræ giver en små ensartet brun farve, der får patina med tiden. Lågen kan anvendes både som højre- og venstrehængt, fås i 120 cm højde og 120-300 cm bredde. Leveres også i specialmål.

Fanølåger og Jydelåger fra PIT Hegn
En jydelåge er en flot og billig trælåge, som er fabriksfremstillet i trykimprægneret fyrretræ. Det er en smuk låge til indkørslen eller hestefolden og kræver ingen vedligeholdelse. Lågen har dog godt af behandling med træbeskyttelseslåge. Jydelåger fås i 120 cm. højde og i 120-300 cm bredde. 

 

Dobbelt trælåge - låge i specialmål Låge - trælåge til indhegning af heste eller til ridebane Trælåge - klaplåge der passer til et naturligt hegn
Låger til hestehegn - standardmål og på mål Trælåge til indhegning af heste, køer eller får og geder Klaplåge - trælåge, der passer til nethegn, elhegn, trådhegn eller træhegn

Opsætning af porte og låger

Du er velkommen til at handle dine materialer hos os og selv sørge for resten. Dette anbefaler vi især, hvis du køber en enkeltstående låge eller port til dit hegn. Er det en større løsning, hvor porten eller lågen skal tilpasses eller blot passe til et nyt hegn, der skal sættes op, hjælper vi dig gerne med både opmåling og opsætning. Kontakt os for en uforpligtende snak - og pris. 

KONTAKT OS

HJÆLP TIL OPSÆTNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Porte og låger - opsætning af hegn

Låger og trælåger med FSC træ

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Vores montører har mere end 25 års erfaring i korrekt opsætning af både hegn og låger. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Jim Møller Larsen

Jim Møller Larsen

Salg - LANDBRUG
Telefon: 38403715
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440