Hegn med låge eller port

Gitterlåger, lågerammer, teleskoplåger og trælåger

Porte og låger

Hegn og låger - stållåge, gitterlåge og låger til hegn

Når du vælger en port eller låge fra PIT Hegn, går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. Ud over at fuldende din hegnsløsning, skal din låge være nem at håndtere i hverdagen samt være af en sådan kvalitet, at den kan holde til netop den daglige brug i mange år frem. Se derfor også din port eller låge som en fremtidsinvestering og et nyttigt arbejdsredskab inden for landbruget. 

Selv den bedste lågeløsning på markedet vil kun fungere optimalt, når den er opsat korrekt. Vi anbefaler derfor altid vores hjælp til opsætningen, så vi sikrer det mest optimale resultat. Vi kommer gerne med forslag til nye låger og porte til eksisterende hegn. 

I PIT Hegn sortimentet har vi

 • Trælåger
 • Stållåger
 • Gitterlåger
 • Lågerammer
 • Teleskoplåger
 • Klaplåger
 • Færiste

Vi har naturligvis porte og låger til alle typer af hegn i vores sortiment. Søger du f.eks. en holdbar trælåge til dit fårehegn eller galvaniseret låge til dit kvæghegn, er du velkommen til at kontakte en vores konsulenter for gratis rådgivning omkring mulighederne. Find inspiration i vores udførte opgaver.

Alle vores porte og låger  til landbrugshegn fås i standardmål. Har du brug for en specialtilpasset låge, så kontakt os og hør mere om mulighederne på vores smedeværksted. 

Har du brug for klaplåge eller andre typer indgange til et naturpleje projekt, kan du læse meget mere her.


Skulle uheldet været ude, og din låge f.eks. bliver påkørt, kan vi hjælpe dig med reparation men også service og vedligehold. Kontakt os for mere information på telefon 6225 1254. Find din PIT Hegn medarbejder her.

SE PRISER I WEBSHOP


Trælåge. Alt i hegn, porte og låger. PIT Hegn

Låge til fårehegn - klaplåge af akacietræ. PIT Hegn

Klaplåge. Trælåge med klap. Trælåge. Alt i hegn, porte og låger. PIT Hegn

Hegn med låge af stål. Trælåge. Alt i hegn, porte og låger. PIT Hegn


Hegn med låge fx gitterlåge og stållåge

PIT Hegn stållåger fås i mange forskellige slags og designs, og vi kan til enhver tid tilpasse en låge, så den passer til f.eks. dit nethegn eller elektrisk hegn. De forskellige låger har forskellige funktionalitet. Tag os derfor gerne med på råd. 

UK Gitterlåge i stål
Denne gitterlåge anvendes til kvæg og får og kan anvendes både som venstre og højrehængt. Lågen er varmgalvaniseret og har en højde på 90 cm.

UK Standard stållåge (landbrugslåge)
Vores standard stållåge er meget anvendelig til både heste, kvæg og får. Lågen er varmgalvaniseret og har en højde på 115 cm.

 • Meget kraftig konstruktion
 • Anvendes som både højre og venstrehængt
 • Hængsler kan justeres vandret og lodret
 • Kan anvendes som enkelt eller dobbeltlåge

Deergate lågerammer
PIT hegns nye lågerammer forsynes nu med et solidt gitter i maskestørrelser 7,5 x 7,5 cm. Lågerammen fås i 135 og 183 cm højde og er varmgalvaniseret. Deergate anvendes til havehegn, maskinflet, fårehegn og skovhegn. Lågen kan også anvendes som dobbeltlåge.

Telefoskoplåger
En telefoskoplåge er en praktisk låge, som kan justeres i bredden. Den monteres i hængsler og øjenbolte. Lukketøjet er et praktisk grivfald, så du kan smække lågen. Dyrene kan ikke åbne glipfaldet. Lågen fås i højden 110 cm og i bredde 1 - 6 meter.

Hegn med låge - trælåge eller gitterlåge. Mange forskellige slags

Fynbolåger
Fynbolåger produceres i Danmark og er godt fynsk håndværk. Lågerne er udført i limtræ af fyrretræ, der er imprægneret efter produktion eller i FSC® hårdttræ. Wn Fynbolåge i FSC certificeret Luro Camila hårdttræ giver en små ensartet brun farve, der får patina med tiden. Lågen kan anvendes både som højre- og venstrehængt, fås i 120 cm højde og 120-300 cm bredde. Leveres også i specialmål.

Fanølåger og Jydelåger
En jydelåge er en flot og billig trælåge, som er fabriksfremstillet i trykimprægneret fyrretræ. Det er en smuk låge til indkørslen eller hestefolden og kræver ingen vedligeholdelse. Lågen har dog godt af behandling med træbeskyttelseslåge. Jydelåger fås i 120 cm. højde og i 120-300 cm bredde. 

SE I WEBSHOP

 

HJÆLP TIL OPSÆTNING?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Porte og låger - opsætning af hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Vores montører har mere end 25 års erfaring i korrekt opsætning af både hegn og låger. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER