Trådhegn - fletvæv er en stærk type

Flethegn er den holdbare og klassiske løsning

Trådhegn / Fletvæv

Fletvæv er et trådhegn og et solidt, klassisk sikringshegn med stor styrke og lang holdbarhed. Hegnet kan anvendes til mange forskellige formål og er en diskret og praktisk løsning til både større og mindre områder. De store masker giver området "luft" samtidig med, at trådtykkelsen giver styrke, så hegnet er modstandsdygtigt over for vind og vejr samt uvedkommende indtrængen.

Et trådhegn af fletvæv er en imødekommende hegnsløsning
En fletvævs hegnsløsning falder naturligt ind i omgivelserne med en god PVC belægning og giver derfor en mere imødekommende afgrænsning af et område. Ønskes yderligere sikring, kan der tilvælges f.eks. pigtråd øverst på hegnet. Du kan også vælge andre typer af trådhegn end en fletvævsløsning til områdesikring. 

Prisen på trådhegn bliver vinderen
til de lange, lige arealer

Fletvævshegnet kaldes meget ofte maskinflet og bruges både til industri, til institutioner og såmænd også til private områder. Et maskinflet hegn/ fletvævs hegn egner sig rigtigt godt til lange, lige arealer og kan med fordel bruges på steder med bakket terræn. Kan vi sætte hegnet op på længere stykker arealer, er maskinflethegnet ofte den mest økonomiske løsning frem for f.eks. panelhegn

Trådhegn - fletvæv kan anvendes til kuperet terræn Trådhegn - galvaniseret fletvæv til parkeringspladser
Trådhegn - fletvæv med galvaniseret baluster låge

Galvaniseret trådhegn holder til det danske vejr

Vi kan levere flere forskellige typer af fletvævsløsninger, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende:

  • Maskestørrelser: 5x5 cm.

  • Farver: Galvaniseret trådhegn. Fås også i grå, sort eller grøn plastbelagt.

  • Trådtykkelse: fra 2,0 - 2,5 - 2,0/3,1 - 2,5/3,0

  • Højder: Mange højder fra 1 - 5 meter med eller uden pigtråd på toppen

En galvaniseret overflade på trådhegnet sikrer levetiden mod det ustadige danske vejr, som byder på masser af fugt henover året.  Et galvaniseret trådhegn er derfor en god investering til dit næste hegn.
Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254


Når vi bygger komplette hegnsløsninger af fletvæv, anvender vi naturligvis også forskellige porte og låger som afslutning. Det kunne være en galvaniseret låge eller dobbeltlåge såfremt det er mindre arealer. Til større arealer kan vi også anvende porte med og uden portautomatik.

SE VORES PANELHEGN


 

Trådhegn - galvaniseret fletvævshegn kan opsættes næsten alle vegne Trådhegn - fletvæv er et vedligeholdelsesfrit hegn til erhverv
Trådhegn - galvaniseret fletvæv monteret på halvmur Trådhegn - fletvæv er et effektivt hegn til erhverv

Port eller låge til trådhegn

Det fantastiske ved fletvævshegnet - når det kommer til valg af port eller låge - er, at det er et klassisk hegn, som kan sammensættes med andre typer af hegn. Derfor kan du næsten få præcis den låge, du ønsker dig, da det handler om, hvilken type udfyldning lågen eller porten skal have. Det kan f.eks. væres låge med paneludfyldning eller  balusterudfyldning. Ofte sammensætter vi disse elementer i en galvaniseret udgave, men vi kan udforme lågen i stort set den farve, du ønsker dig. På vores eget smedeværksted i Ringe kan vi lave alt på mål! Også porte og låger til trådhegn

SE VORES PORTE HER

Trådhegn - fletvæv med dobbelt galvaniseret låge i baluster Trådhegn - fletvæv med pigtråd og stor dobbelt port
Trådhegn på robiniepæle med stor galvaniseret indgangslåge Trådhegn - fletvæv med kraftig, automatisk skydeport

Opsætning af trådhegn

Hos PIT Hegn kan du vælge at få hjælp hele vejen rundt om hegnet, dvs. bruge os fra design til færdigt hegn. Du kan også vælge at købe materialer hos os og selv sørge for opsætningen. Til et trådhegn til et industrielt område kan vi dog kun anbefale, at du gør brug af vores erfaring med opsætning af denne hegnstype. Hegnet skal stå sikkert i mange år, og teknikken i opsætningen bidrager til et holdbart hegn. Vi har det rette grej og maskinpark til at udføre opsætning af hegnet effektivt og sikkert. 

Trådhegn med elhegn på toppen - fletvæv
Trådhegn - fletvæv med enkelt indgangslåge

Service af trådhegn og porte

Hos PIT Hegn tilbyder vi at sørge for alt! Det betyder også, at vi både kan servicere og reparere alle typer af hegn, porte og låger. Jævnlig vedligeholdelse er ikke kun med til at forlænge levetiden, som i sig selv er omkostningsbesparende, men det er også med til at opretholde en høj sikkerhed hele vejen rundt om matriklen.

Ingen porte er for gamle til at få et serviceeftersyn, og det lovlige årlige eftersyn er gældende for alle industriporte.

Vi kan hjælpe med en professionel servicegennemgang af:

  • Alle typer af elektriske, almindelige porte 
  • Svæveporte, foldeporte og svingporte

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med enten fast eller adhoc service af jeres trådhegn og porte.

SE PORTSERVICE


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.