Dyrehegn - indhegning af skov og naturområder

Solide nethegn og trådhegn på trykimprægnerede hegnspæle

Dyrehegn

Dyrehegn er trådhegn, som fås i forskellige varianter - afhængigt af, hvad det skal hegne. Ofte bliver det også benævnt som et skovhegn. Det er en billig og effektiv løsning til beskyttelse af større naturområder, som skal beskyttes mod dyr. Mange ønsker især at skærme for råvildt og kronvildt, som er stødt stigende i antal. Året rundt kan de ellers så smukke dyr gøre stor skade på både buske, træer og opvæksten af nye skud samt forårsage mange barkskader i de tidlige måneder på året.

Dyrehegn - hegnspæle med 20 års garanti    Dyrehegn - opsætning af hegn og FSC pæle


Brug vores erfaring med dyrehegn. Vi går op i ansvarligt skovbrug og anvender miljørigtige hegnspæle

SE VORES CERTIFICERINGER
Et effektivt dyrehegn er en god investering

Et skovhegn fra PIT Hegn består af et nethegn, som kan monteres på alle typer af stolper og hegnspæle. Jo kraftigere pæle vi anvender, og jo tættere vi monterer dem, desto stærkere bliver hegnet. Som dyrehegn og skovhegn anbefaler vi oftest et nethegn med knyttet stålgærde. Skal hegnet være stærkere end dette, anvender vi X-knude. 

PIT Hegns dyrehegn er effektive til beskyttelse af bl.a.

 • Solcelleparker
 • Områder med nyplantninger
 • Plantager
 • Skovkulturer
 • Frugtplantager
 • Juletræer
Dyrehegn - trådhegn og nethegn til bedste pris!

 


Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE VORES VILDTHEGN


 

Hegnspæle med 20 års garanti mod råd 

Vi yder 20 års garanti mod råd på vores FSC® certificerede hegnspæle og stolper til hegn i trykimprægneret fyrretræ. Denne certificering er samtidig en garanti for bæredygtig skovdrift og genplantning.

Hegnspæle til dyrehegn og skovhegn. Bedste kvalitet til super pris

Vi lagerfører et stort udvalg af både nethegn og forskellige varianter af hegnspæle til dit dyrehegn.

 • Hegnspæle og jernrør
 • Miljøvenlige Akacie naturpæle
 • Trykimprægnerede pæle med 20 års garanti mod råd
 • Staplelok pæle med høj styrke
 • Hjørnepæle
 • Kramper

Se vores hegnspæle og stolper til hegn 

SE PRISER I WEBSHOP


 

Dyrehegn - få hjælp til opsætning af hegn, hegnspæle og stolper til hegn

Opsætning af dyrehegn

Dyrehegn fra PIT Hegn er et klassisk nethegn med knyttet stålgærde. Knyttet stålgærde betyder, at de lodrette og vandrette tråde er snoet sammen. Hegnet udgør en fysisk barriere, og for at beskytte hegnet er det en god idé at sikre det med en eller to tråde foroven. Jo højere hegn og jo tættere masker, desto større sikkerhed opnår du med dit skovhegn. For at opnå det bedste resultat skal hegnet strammes. Du kan sagtens opsætte dyrehegn selv. Du kan også få hjælp fra vores dygtige og effektive montører. 

Hegnshøjden for et nethegn med knyttet stålgærde afhænger af, hvilken type dyr eller areal, der skal hegnes. 

Hegnshøjde: 140-170 cm.
Vandrette tråde: 11-22 tråde
Afstand lodrette tråde: 15 cm.
Pæle afstand: max. 6 meter

Vi anvender altid kraftige pæle i hjørner og knækpunkter, hvor pæleafstanden ikke bør overstige 4-6 meter. Vi kan med fordel benytte kraftige Akacie (Robinie) pæle både som hjørner, strammestolper og mellempæle. Mellempælene monteres for hver maksimalt 4-6 meter. Akaciepæle udmærker sig ved det store olieindhold i træet, som giver pælene en naturlig resistens mod råd - og dermed meget, meget lang levetid! 


Se priser for ruller á 100 meter hegn på vores webshop. Skal du have en pris for en hel palle, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254. Vores konsulenter sidder klar på telefonen til at give dig god rådgivning om de forskellige hegnstyper.

SE VORES VILDTHEGN


 

Gitterlåge eller stållåge til dyrehegn. Effektiv og sikker låge til dit hegn

Vi fører også et stort lager i låger, der passer specielt til nethegn. Disse låger er oftest stålgærder eller låger med trådhegn/flethegn. 

SE VORES PORTE OG LÅGER


Kronvildthegn

Krondyr kan være årsag til store økonomiske tab for planteavlere. Et kronvildthegn er en effektiv løsning for at beskytte afgrøderne og kan tilpasses forholdene. Hegnet monteres på vores trykimprægnerede pæle og stolper, og der opsættes normalt 4-7 tråde, afhængigt af hegnshøjden. 

 1. Kronvildthegn – projektering. Få vores hjælp hele vejen omkring hegnet inkl. opmåling, projektering samt montage
 2. Kronvildthegn – med-byg. Lad vores stærke montører klare det tunge arbejde, f.eks. opsætning af hegnspæle
 3. Kronvildthegn – selv-byg. Køb alle materialer og stå selv for resten

Dyrehegn - trådhegn til kronvildthegn med strømførende tråde

Som sparringspartner får vi dig sikkert i mål med dit hegn

Vi er din troværdige sparringspartner både, hvis du skal optimeret/udvidet/renoveret et eksisterende hegn eller opsætte et komplet nyt hegn. Brug vores erfaring til at komme godt fra start med en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den rigtige løsning til den bedste pris.


Hos PIT Hegn kan du købe alle materialer og selv stå for opsætning af hegn. Du kan også få hjælp fra vores dygtige montører til både opmåling og opsætning. Kontakt os for mere information. 


 

Dyrehegn - alt i hegn, porte og låger til skov og mark Dyrehegn - trådhegn opsat på trykimprægnerede pæle af bedste kvalitet Dyrehegn og kronvildthegn. Få rådgivning med i købet

Hegn til beskyttelse af solcelleparker

Et hegn til en solcellepark beskytter mod ubudne gæster og hærværk, især når der bliver valgt at godt og solidt hegn. En solcellepark kræver meget plads samt at der skal tages højde for den daglige håndtering f.eks. græs, jord, ukrudt mv. Visse steder kommer der også til at gå græssende dyr, og her er vi nødt til at tage højde for dyrenes temperament også ved valg af hegn.

Til solcelleparker anvender vi nethegn på trykimprægnerede stolper med 20 års garanti mod råd samt solide gitterporte med adgangskontrol til området. 

Hegnspæle med 20 års garanti mod råd

Til en solcellepark kræver det også materialer med omtanke for miljøet. Hegnet monteres på trykimprægnerede pæle. Hermed sikrer vi, at pælene er produceret under bæredygtige forhold, og vi kan samtidig yde 20 års fuld garanti mod råd på alle pæle.

 

Dyrehegn - solidt nethegn og hegnspæle til solcellepark
Gitterlåge - hegn og låger til solcelleanlæg

Levering af hegn til solcelleparker kræver en god relation til kunden, så vi sikrer, at opsætning af solceller er koordineret korrekt med opsætning af hegn og porte. Det er en af de ting, vi er gode til - og som gør os til en professionel samarbejdspartner.  Du kan finde forskellige information i vores udførte opgaver.


Har du brug for vejledning, er vi klar til at rådgive dig på telefon eller mail. Kontakt os for mere information.