Dyrehegn - indhegning af skov og naturområder

Solide nethegn og trådhegn på trykimprægnerede hegnspæle

Dyrehegn

Dyrehegn er trådhegn, som fås i forskellige varianter - afhængigt af, hvad det skal hegne. Ofte bliver det også benævnt som et skovhegn. Det er en billig og effektiv løsning til beskyttelse af større naturområder, som skal beskyttes mod dyr. Mange ønsker især at skærme for råvildt og kronvildt, som er stødt stigende i antal. Året rundt kan de ellers så smukke dyr gøre stor skade på både buske, træer og opvæksten af nye skud samt forårsage mange barkskader i de tidlige måneder på året.

Dyrehegn - hegnspæle med 20 års garanti    Dyrehegn - opsætning af hegn og FSC pæle

Et dyrehegn eller et skovhegn fra PIT Hegn består af et nethegn, som kan monteres på alle typer af stolper og hegnspæle. Jo kraftigere pæle vi anvender, og jo tættere vi monterer dem, desto stærkere bliver hegnet. Som dyrehegn og skovhegn anbefaler vi oftest et nethegn med knyttet stålgærde. Skal hegnet være stærkere end dette, anvender vi X-knude. 

PIT Hegns dyrehegn er effektive til beskyttelse af bl.a.

 • Solcelleparker
 • Områder med nyplantninger
 • Plantager
 • Skovkulturer
 • Frugtplantager
 • Juletræer

Brug vores erfaring med dyrehegn. Vi går op i ansvarligt skovbrug og anvender miljørigtige hegnspæle Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE VORES VILDTHEGN


 

Dyrehegn - alt i hegn, nethegn og trådhegn Vildthegn - stort lager af nethegn, trådhegn og hegnspæle
Dyrehegn - opsætning af nethegn på robiniepæle Dyrehegn - kraftige nethegn i forskellige størrelser

Dyrehegn - det klassiske nethegn

Dyrehegn fra PIT Hegn er et klassisk nethegn med knyttet stålgærde. Knyttet stålgærde betyder, at de lodrette og vandrette tråde er snoet sammen. Hegnet udgør en fysisk barriere, og for at beskytte hegnet er det en god idé at sikre det med en eller to tråde foroven. Jo højere hegn og jo tættere masker, desto større sikkerhed opnår du med dit skovhegn. For at opnå det bedste resultat skal hegnet strammes. Du kan sagtens opsætte dyrehegn selv. Du kan også få hjælp fra vores dygtige og effektive montører. 

Hegnshøjden for et nethegn med knyttet stålgærde afhænger af, hvilken type dyr eller areal, der skal hegnes. 

Hegnshøjde: 140-170 cm.
Vandrette tråde: 11-22 tråde
Afstand lodrette tråde: 15 cm.
Pæle afstand: max. 6 meter

Vi anvender altid kraftige pæle i hjørner og knækpunkter, hvor pæleafstanden ikke bør overstige 4-6 meter. Vi kan med fordel benytte kraftige robiniepæle både som hjørner, strammestolper og mellempæle. Mellempælene monteres for hver maksimalt 4-6 meter. Robiniepælene udmærker sig ved det store olieindhold i træet, som giver pælene en naturlig resistens mod råd - og dermed meget, meget lang levetid! 


Hos PIT Hegn fører vi altid et stort lager af dyrehegn samt forskellige låger, som passer specielt til montering af nethegn. Vi er også eksperter i både reparation og vedligeholdelse af vildthegn, dyrehegn og skovhegn og tilbyder skræddersyede vedligeholdelsesordninger.

Se priser for ruller á 100 meter hegn på vores webshop. Skal du have en pris for en hel palle, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254. Vores konsulenter sidder klar på telefonen til at give dig god rådgivning om de forskellige hegnstyper.

SE VORES VILDTHEGN


 

Dyrehegn og vildthegn. Opsætning af nethegn, trådhegn og elhegn
Dyrehegn - sikkert nethegn på robiniepæle med gitterlåge

Kronvildthegn

Krondyr kan være årsag til store økonomiske tab for planteavlere. Et kronvildthegn er en effektiv løsning for at beskytte afgrøderne og kan tilpasses forholdene. Hegnet monteres på vores trykimprægnerede pæle og stolper, og der opsættes normalt 4-7 tråde, afhængigt af hegnshøjden. 

 1. Kronvildthegn – projektering. Få vores hjælp hele vejen omkring hegnet inkl. opmåling, projektering samt montage
 2. Kronvildthegn – med-byg. Lad vores stærke montører klare det tunge arbejde, f.eks. opsætning af hegnspæle
 3. Kronvildthegn – selv-byg. Køb alle materialer og stå selv for resten

Vi er din troværdige sparringspartner både, hvis du skal optimeret/udvidet/renoveret et eksisterende hegn eller opsætte et komplet nyt hegn. Brug vores erfaring til at komme godt fra start med en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den rigtige løsning til den bedste pris.


Hos PIT Hegn kan du købe alle materialer og selv stå for opsætning af hegn. Du kan også få hjælp fra vores dygtige montører til både opmåling og opsætning. Kontakt os for mere information. 


 

Dyrehegn - hjælp til opsætning af kronvildthegn og elhegn
Låge til dyrehegn og kronvildthegn - dobbelt gitterlåge

Hegnspæle med 20 års garanti mod råd 

Vi yder 20 års garanti mod råd på vores trykimprægnerede hegnspæle og stolper til hegn i trykimprægneret fyrretræ. Hos PIT Hegn får du fuld garanti, dvs. uden nedskrivning. Vi lagerfører et stort udvalg af både nethegn og forskellige varianter af hegnspæle til dit dyrehegn.

 • Hegnspæle og jernrør
 • Miljøvenlige robiniepæle
 • Trykimprægnerede pæle med 20 års garanti mod råd
 • Staplelok pæle med høj styrke
 • Hjørnepæle
 • Kramper

Vi fører også et stort lager i låger og porte, der passer specielt til nethegn. Disse låger er oftest stålgærder eller låger med trådhegn/flethegn. 

SE VORES PORTE OG LÅGER


 

Stolper og pæle til dyrehegn - trykimprægneret stolper i mange str.
Hegnspæle til dyrehegn - stort lager af robiniepæle og stolper

Hegn til beskyttelse af solcelleparker

Et hegn til en solcellepark beskytter mod ubudne gæster og hærværk, især når der bliver valgt at godt og solidt hegn. En solcellepark kræver meget plads samt, at der skal tages højde for den daglige håndtering f.eks. græs, jord, ukrudt mv. Visse steder kommer der også til at gå græssende dyr, og her er vi nødt til at tage højde for dyrenes temperament også ved valg af hegn.

Til solcelleparker anvender vi nethegn på trykimprægnerede stolper samt solide gitterporte, der giver fuld adgangskontrol til området. 

Hegnspæle med 20 års garanti mod råd

Et hegn er kun så stærkt, som de pæle der holder det. Derfor anbefaler vi altid bedste kvalitet, når det kommer til hegnspæle og stolper. Hegn til solcelleparker monteres oftest på trykimprægnerede pæle. Hos PIT Hegn yder vi 20 års fuld garanti mod råd på alle trykimprægnerede pæle. Hos PIT Hegn tilbyder vi fuld garanti, dvs. uden nedskrivning. Levering af hegn til solcelleparker kræver en god relation til kunden, så vi sikrer, at opsætning af solceller er koordineret korrekt med opsætning af hegn og porte. Det er en af de ting, vi er gode til - og som gør os til en professionel samarbejdspartner.  Du kan finde forskellige inspiration i vores udførte opgaver.


Har du brug for vejledning, er vi klar til at rådgive dig på telefon eller mail. Kontakt os for mere information. 


 

Dyrehegn - solidt nethegn og hegnspæle til solcellepark
Gitterlåge - hegn og låger til solcelleanlæg

Opsætning af dyrehegn

Du kan købe alle materialer til dit dyrehegn hos os og selv stå for opsætning. Det er vigtigt at være opmærksom på at stramme tråden korrekt samt at være omhyggelig med opsætning af hjørnepæle, da disse stabiliserer hegnet. Du kan også vælge at få vores hjælp til opsætningen. Vi har det rigtige grej, og vores montørers mange års erfaring med opsætning af hegn gør os super effektive til vores arbejde. Vores montører kører naturligvis ikke hjem, før dit hegn står flot, sikkert og lige.

Hos PIT Hegn fører vi altid et stort lager af dyrehegn samt forskellige låger, som passer specielt til montering af nethegn. Vi er også eksperter i både reparation og vedligeholdelse af vildthegn, dyrehegn og skovhegn og tilbyder skræddersyede vedligeholdelsesordninger.


Kontakt os på telefon 6225 1254 for mere information om de forskellige muligheder. Find din PIT Hegn medarbejder her.

SE PRISER I WEBSHOP

 

Opmåling og opsætning af hegn

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Dyrehegn - opsætning af hegn og hegnspæle

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Dyrehegn - opsætning af hegn og FSC hegnspæle

Kontaktpersoner
Jim Møller Larsen

Jim Møller Larsen

Salg - LANDBRUG
Telefon: 38403715
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440