Dyrehegn - indhegning af skov og naturområder

Effektiv sikring med nethegn og miljøvenlige hegnspæle

Dyrehegn

Skovhegn - dyrehegn, trådhegn og opsætning af vildt hegn

Dyrehegn er trådhegn, som fås i forskellige varianter - afhængigt af, hvad det skal hegne. Ofte bliver det også benævnt som et skovhegn. Det er en billig og effektiv løsning til beskyttelse af større naturområder, som skal beskyttes mod dyr. Mange ønsker især at skærme for råvildt og kronvildt, som er stødt stigende i antal. Året rundt kan de ellers så smukke dyr gøre stor skade på både buske, træer og opvæksten af nye skud samt forårsage mange barkskader i de tidlige måneder på året.


Brug vores erfaring med dyrehegn. Vi går op i ansvarligt skovbrug og anvender miljørigtige hegnspæle.


Et effektivt skovhegn er en god investering

Et skovhegn fra PIT Hegn består af et nethegn, som kan monteres på alle typer af stolper og hegnspæle. Jo kraftigere pæle vi anvender, og jo tættere vi monterer dem, jo stærkere bliver hegnet. Som skovhegn anbefaler vi oftest den type nethegn, som hos PIT Hegn hedder Deer Fence.

PIT Hegns dyrehegn er effektive til beskyttelse af

 • Områder med nyplantninger
 • Plantager
 • Skovkulturer
 • Frugtplantager
 • Juletræer

Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE VORES VILDTHEGN

 

Hegnspæle med 20 års garanti mod råd 

Vi lagerfører et stort udvalg af både nethegn og forskellige varianter af hegnspæle til dit dyrehegn.

 • Hegnspæle og jernrør
 • Miljøvenlige Akacie naturpæle
 • Trykimprægnerede pæle med 20 års garanti mod råd
 • Staplelok pæle med høj styrke
 • Hjørnepæle
 • Kramper

Hegnspæle og stolper til dyrehegn og skovhegn. Super kvalitet fra PIT Hegn

Vi yder 20 års garanti mod råd på vores FSC® certificerede hegnspæle og stolper til hegn i trykimprægneret fyrretræ. Denne certificering er samtidig en garanti for bæredygtig skovdrift og ge plantning.

Se vores hegnspæle og stolper til hegn 

SE PRISER I WEBSHOP


Opsætning af dyrehegn

Deer Fence fra PIT Hegn er knyttet stålgærde og et traditionelt nethegn, hvor de lodrette og vandrette tråde er snoet sammen. Hegnet udgør en fysisk barriere, og for at beskytte hegnet er det en god idé at sikre det med en eller to tråde. Jo højere hegn og jo tættere masker, desto større sikkerhed. For at opnå det bedste resultat skal hegnet strammes. Vi anvender altid kraftige pæle i hjørner og knækpunkter, hvor pæleafstanden ikke bør overstige 4-6 meter. 

Til Deer Fence kan vi benytte kraftige Akacie (Robinie) pæle både som hjørner, strammestolper og mellempæle. Mellempælene monteres for hver maksimalt 4-6 meter. 


Se priser for ruller á 100 meter hegn på vores webshop. Skal du have en pris for en hel palle, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6225 1254. Vores konsulenter sidder klar på telefonen til at give dig god rådgivning om de forskellige hegnstyper.


Hegnshøjden for et Deer Fence nethegn afhænger af hvilken type dyr eller areal, der skal hegnes. 

Vildthegn - vælg et stærkt nethegn og kvalitets hegnspæle

Hegnshøjde: 140-170 cm.
Vandrette tråde: 11-22 tråde
Afstand lodrette tråde: 15 cm.
Pæle afstand: max. 6 meter

Vi fører også et stort lager i låger, der passer specielt til nethegn. Disse låger er oftest stålgærder eller låger med trådflet. 

SE VORES PORTE OG LÅGER

 

Som sparringspartner får vi dig sikkert i mål med dit hegn

Vi er din troværdige sparringspartner både, hvis du skal optimeret/udvidet/renoveret et eksisterende hegn eller opsætte et komplet nyt hegn. Brug vores erfaring til at komme godt fra start med en uforpligtende samtale med en af vores dygtige konsulenter. Vores viden og erfaring sikrer, at du får den rigtige løsning til den bedste pris.

Opsætning af vildthegn og dyrehegn til gode priser. PIT Hegn


Hos PIT Hegn kan du købe alle materialer og selv stå for opsætning af hegn. Du kan også få hjælp fra vores dygtige montører til både opmåling og opsætning. Kontakt os for mere information. 


 

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?